Najdi forum

Wega (), javi se!

Zdej sem odprla okno s tem antivirusnim sist. , pa sem pritisnila update. Zdej me pa sprašuje po passwordu, …. pojavi se okence, v katerem sta že napisana up. ime in geslo,tk da sem sam potrdila, a mi napiše, da ni pravo geslo ali up. ime. Kje in kaj? Kje naj dobim geslo? Glej, tolk si mi že pomagal-a, tak da te prosim daj še to, in mislim, da bo potem ok.

Prosim

Glej, zdej pa je šlo. In zdej se je odprlo okno, v katerm piše, : c disk ….to be scanned. Dala sem ok. SEm ga polomila?

Ne, sedaj ti bo … najbrž je že … pregledal disk. Sploh je od časa do časa dobro dati pregledat C disk (pa tudi druge, če imaš druge črke). Protivirusni program sicer stalno na preži čaka, da bo kaj ujel sproti – ampak lahko se vendarle kaj prewtihotapi – recimo ta čas, ko ga nisi imela posodobljenega.

Še to, da ne boš prestrašena: vse to so normalni postopki in protivirusna zaščita je pač nekaj takega kot recimo varnostni pas v avtu – večinoma te malo moti, ko pa pride prav pa zares pride prav.
Veselo posodabljaj (verjetno se da celo nastaviti da nod32 to počne sam od sebe – bo povedal kdo drug) od časa do časa (ko recimo ne uporabljaš PCja) preskeniraj diske, uporabi še kakšen program AdAvare za odkrivanje drugih vrst tičkov z gripo (veliko že napisanega tod) sicer pa
uživaj v delu, filmih in igricah in ne sekiraj se preveč…

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Ja, verjetno ni uspelo. Preskeniral je disk, virusa ni našel nobenga, a še vedno mi piše, da je antivir. sist. out of date. kaj naj nardim

Če si Nod32 kupila (plačala) potem bi skoraj morala imeti tudi uporabniško ime in geslo. na tejle strani so navodila za avtomatsko in ročno posodabljanje, drugega ne vem.
Če ne bo šlo nikakor drugače, potem ti svetujem dve možnosti –
– uninstall NOD32 in namestitev kakšnega brezplačnega programa (Antivir, AVguard…)
– druge možnosti pa ne bom napisal, ker ni v redu, namreč, da izklopiš opozarjanje na zastarelost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close