webcam
Mogoče precej butasto vprašanje, ampak sem fejst anti tehnični talent in res ne vem kaj je možno kaj pa ne… Me je kolega nahecal, da si nabavim webcam pa vse ostalo, da lahko čvekam po netu. Saj je ql. Samo se na to ne spoznam kaj prida mi je vse on namestil. Zdaj pa me je en prestrašu, da če mam webcam pa lahko tisti, ko je to nastavil, preko neta gleda k meni, če mam kamero vklopljeno pa sem na netu, tudi če ne klepetam. Ne se mi smejat, ampak res me zanima – je to možno? Ker mam taki čudni občutek, če si predstavljam, da je možno.
Meni tisto stran odpre, pa je bla zjutraj ena garaža, zdaj pa je tema, ko da bi bla luč ugasnjena… Pa mene tudi zanima – kak tam gor pridejo posnetki. Pa če je oni kolega slučajno kaj takega naštimal, je to možno pogruntat? Je kak program na kompjutru al pa kaj takaga? Kr nisem gledala kaj je delal, ko je kamero nastavljal.
Včasih se mi že zdi, da sem kr paranoična ratala… Pa res ni fajn filing, če nisi ziher, da ti noben zram ne gleda, ko si v svoji sobi. Bom verjetno res kar kamero odklopla al pa pokrila…
Kr nisem gledala kaj je delal, ko je kamero nastavljal.
Drugič pa glej, če ti drugi to delajo. :)) Se je treba tudi kaj naučit, da lahko sama namontiraš zadevo, ne samo čakat na druge…
Sicer pa, kaj je treba za kamero sploh naštimat? Nič drugega kot solato s priloženega CD-ja (driverje).
Preveč gledate filme a-la American Pie? :))))))))))))))
Forum je zaprt za komentiranje.