Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek wc dila gor ali dol?

wc dila gor ali dol?

A mi lahko tukaj, kjer vse veste, razložite, zakaj je to eden od glavnih razlogov zakonskih prepirov?

a gre to za dilo, ki pride na školjko, ali za pokrov od sekreta?

in ali mora biti gor ali dol, in zakaj.

Se ne hecam, resno mislim.

🙂
ne vem… pri meni teh problemov nebo. jaz scijem sede. fino sjedem ko čovjek. tudi ce samo lulam. razen ce sem v javnem vcju ampak to je res redkost. tam pa scijem stoje.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Ja, jaz sem se tudi vedno to spraševala, ko je omenjeno v raznih člankih, vicih itd. V resnici pa mene ne eno ne drugo res ne moti in tako kot ti, nimam pojma, za katero dilo gre in kakšen problem naj bi bil to 😀

verjetno gre za desko… ko pride lepsa polovica in se hoče olajšat pa pade not… al kaj js vem.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Pršibam v zadnjem trenutku izza vogala in če se usedem na mrzlo keramiko – takoj ločitev!!!

Kaj vam ni jasno?

Gre se za dilo na kateri “sediš ko serješ”. Fora pa je v tem, da se ženske nanjo vedno usedejo – zato so zagovornice da naj bo dol, moški pa jo med stoječim uriniranjem ne rabijo – zato so zagovorniki da naj bo gor. 🙂

jes konj

Wc školjka ni bila nikoli narejena za to, da boš vanjo stoje scal. Ni šans, da bi se potem usedla na to. Saj je vse svinjsko po školjki, deski in okolici wc-ja. Če nimaš puškarja, se usedi. Vse drugo je svinjanje – sebe in vsega naokoli.

Aaaaaa!

Midva imava ravno obraten problem: on sedi, ko ščije, in jo vedno poklopi, meni se vsaka dila nekoliko gravža za gor se usest, in jo zato vedno dvignem (v javnih sekretih pa pobrišem z razkužilom).

Ampak zaradi tega se nikoli ne kregava, vsak pač naredi po svoje.

Wc školjka ni bila nikoli narejena za to, da boš vanjo stoje scal. Ni šans, da bi se potem usedla na to. Saj je vse svinjsko po školjki, deski in okolici wc-ja. Če nimaš puškarja, se usedi. Vse drugo je svinjanje – sebe in vsega naokoli.
[/quote]

Ti bi pa lahko delala v barčkih na moških WCjih kjer bi moške učila pravilne uporabe WCja :).

V bistvu to kaže na to kako smo ljudje bedasti. Če bi se držali tistega: ko posvinjaš pucaš za sabo, bi bilo vseeno, če bi imeli dilo obešeno na stropu. Ampak neee, je treba imet en izgovor za kreg.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A ti pol lulas stoje?
Kako pa kakas, tudi stoje?

in tudi kot se spomnim iz otroštva je bila vedno dol in pokrov pokrit…
če kdo hoče med uporabo wcja to dvignit za opravljanje potrebe super naj, potem da to dol nazaj, in zapre pokrov, ko zaključi.meni je to tako nekako…
ne vem pa zakaj bi bil to vzrok nekih hudih prepirov

No, pri nas pa pokrova nikoli ne dajemo dol, bi nam bilo čisto vseeno, četudi ga sploh ne bi bilo.

… in imam doma in dilo in pokrov gor, tako mi odgovarja. Redko se spomnim zapret pokrov ko potegnem vodo, ker bi naj baje med spiranjem vse špricalo naokoli v radiju do 2+ metra. Imam pa v wcju samo wc in bide, kopalnica je ločena.

tako je zaradi te misli jaz vedno pokrijem školjko s pokrovom

Za puncami ostane dol, za fanti gor. Kreganja ni. 🙂

Nimam pojma zakaj bi se kdo kregal zaradi tega – a jaz sem za to, da je dol in zaprto.
Enkrat mi so mi stvari s poličke padle noter v wc…

sedalo je za boljši občutek, da se ne usedemo na mrzlo keramiko
Dila pa za estetiko – da ob vstopu v WC ne vidimo ostankov dre.ka na školki ☺
itak pa desci šči.jemo v umivalnik – je prikur.čno, ni špricanja, pa še oneta si takoj operemo ☺

Podpis. Čeprav vodimo fantje 3 proti 1 pri nas doma, ni problemov.

Gravža se ti usesti na wc desko za svojim partnerjem? Kako pa seksaš z njim? Se ti nič ne gnusi? Mu prej kurrca razkužiš???

In v javnih wc-jih pobrišeš dilo z razkužilom, doma pa dilo raje dvigneš in lulaš čepe? Kaj pa velika potreba, tudi čepiš, ker se nočeš usesti na desko?

Mislim WTF…

Podpis. Čeprav vodimo fantje 3 proti 1 pri nas doma, ni problemov.
[/quote]

Pri nas tudi ni problema in kreganja. Moški ima svoj vc, pojma nimam ali je dila gor ali dol. Ima tako kot mu paše. Ženske imami po svoja 2 z dilo dol.

Ko potegneš vodo v wcju, grejo mikro kapljice z mikrobi, bakterijami..ipd. lahko tudi 2m naokrog.. (ni ravno higijenično, če imaš blizu zobne ščetke..)zato je najbolje, da daš dol pokrov, predno potegneš vodo.. tako je tudi dila vedno dol..

Ja. Tudi to je razlog, da imam WC raje zaprt.

[/quote]

drži kot pribito. se trudim, samo vedno gre malo okoli, ker pritisk ni vedno enak. Pa še vedno sem pod hudo presijo, kot je navedeno zgoraj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close