Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice wales jesen / anglija / 2003

wales jesen / anglija / 2003

iščem web strani slovenskih pototnikov z opisi potovanj po angliji.nadalje iščem predloge najboljših vodičev za anglijo.še posebno za wales.
če se kdo želi pridružiti ” projektu wales jesen 2003 ” ni problema.poudarjam pa, da potovanje ni planirano kot ” standardni študenski žur ” temveč kot nap pol raziskovalno – poslovno potovanje.potovanje bo služilo naslednjim ciljem:

– nabiranju materiala za predvidevam 3 del humoristične novelistične novele lord of wales.
– slikovnemu materialu
– postavitvi com portala za ljubitelje walesa
– reportažam
– raziskovanju pohodniške kulture v walesu

potovanja so zame več kot le ” želja videti svet “

ta mesec sem bil trikrat v italiji.sem še vedno edini slovenec z reportažo trsta, območja tomajski govec – repentabor in krmina.prepričan sem, da so prej omenjeni popotniški / ali pohodniško – turistični ali samo turistični / cilji več vredni od vseh indonezij, aziskih tržnic in ameriških mcdonaldsov.

link http://users.volja.net/lordwales/trstadoz.html

reportaža je seveda zastonj, in vam ponuja skoraj vse informacije o trstu.nenazadnje velkio obiskovalcev trsta kupuje drage vodnike, v njih pa izve o trsu manj kot v moji reportaži trsta.seveda je reportaža brez prospekta trieste awaits you nepopolna.a samo iskanje turističnega združenja lahko traja ure.v moji reportaži pa jasno piše kje je!

predvsem pa trst ponuja veliko več od indonezije.je sploh tam kakšen spodoben muzej?tako vellikega železniškega muzeja ni v srednji evropi nikjer, da ne govorimo o morskem muzeju ali muzeju italijanske sodobne umetnosti / galerija revoltela /

in kar je najpomembnejše : obisk trsta in enega ali dveh muzejaev/ več ne znese v enem dnevu in prevoz fernetiči – trst -fernetiči ali gorica ni dražji od 10 evrov.

koliko pa stane karta do indonezije?

nenazadnje je bil trst od leta 1945 – 1954 sedež zanimive evropske države :
svobodno tržaško ozemlje

lp lord

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close