Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vzroki za locitev?

Vzroki za locitev?

Kaj ti ni jasno? Prevaran sem bil jaz , ne ona. In ja, neštetokrat sva si oba povedala, da varanje pri nama ne pride v poštev.
[/quote]

Torej je bilo krivo “samo” varanje? Vse ostalo pa je bilo vredu?
[/quote]

Ja.
Vsaj jaz sem tako mislil. Če želiš kaj več, daj raje na ZS…

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

No, naj si vsak bralec te šarade sam ustvari svoje mnenje… 😉

In zato vsakemu ponovno svetujem, naj dobro premisli in preveri s kom se odloča za družino.
Upam, da so gornji zapisi dovolj poučni za marsikoga – morda predvsem za moško populacijo… 😉
[/quote]

In ja, jaz nisem opravil domače naloge ter preveril v kaj se spuščam, čeprav so bili vsi indici že tedaj očitni. To je moja krivda – in za to se opravičujem otrokom.
[/quote]

Nope. Ti jih zlorabljaš, da lahko še naprej izlivaš svoj gnev do bivše, samo da ga zavijaš v celofan skesanosti, ker si jim izbral slabo mamo. To je čustvena zloraba najbolj perfidne oblike. Ti si še bolj zblojen, kot sem mislila.

Torej je bilo krivo “samo” varanje? Vse ostalo pa je bilo vredu?
[/quote]

Ja.
[/quote]

Ne poznam tvoje zgodbe, se mi je pa kar pokadilo iz glave, ko si napisal, da varanje ni razlog za razhod. Sploh ker je v veliko več primerih obratno. Da moški pozabi povedati ženski, da ima pač drugačne predstave o sami morali in zakonu. Brez zamere ..

In ja, jaz nisem opravil domače naloge ter preveril v kaj se spuščam, čeprav so bili vsi indici že tedaj očitni. To je moja krivda – in za to se opravičujem otrokom.
[/quote]

Nope. Ti jih zlorabljaš, da lahko še naprej izlivaš svoj gnev do bivše, samo da ga zavijaš v celofan skesanosti, ker si jim izbral slabo mamo. To je čustvena zloraba najbolj perfidne oblike. Ti si še bolj zblojen, kot sem mislila.
[/quote]

Nikoli, nikoli, nikoli nisem otrokom pokazal ali omenil, da je njihova mama slaba oseba.
Ne govori neumnosti, z mano sta neskončno rada, skupaj se zabavamo, z njima nisem zagrenjen ali depresiven. Pojma nimaš. Imam pač pravico do razmisleka. In verjemi, da imam marsikaj za razmislit.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

nobody has a perfect life
tako pač je
življenje te ne vpraša za dovoljenje, da se zgodi

naj bodo tudi misli tam, kjer je telo, ne v preteklosti

[/quote]

Nikoli, nikoli, nikoli nisem otrokom pokazal ali omenil, da je njihova mama slaba oseba.
Ne govori neumnosti, z mano sta neskončno rada, skupaj se zabavamo, z njima nisem zagrenjen ali depresiven. Pojma nimaš. Imam pač pravico do razmisleka. In verjemi, da imam marsikaj za razmislit.
[/quote]

To ti misliš.
Seveda sta rada s tabo, ampak ob tebi prevzemata tudi tvoje vzorce. Vse to je nezavedno.
Misliš, da ne vidita tvoje grimase, ko pomisliš na kakšno “kanto za spermo”?
Opažata nasprotje med tem, kaj govoriš in počneš, in tem, kar pravi tvoja govorica telesa. Ta dvojnost ju bo vse bolj begala. Ne moreš skriti tega, kako čutiš. Ne moreš. In če ženske vidiš kot kanto za spermo, to učiš svoje otroke. Ne moreš jih učiti spoštovanja do vseh žensk, če si takega mnenja. Vzgajaš shizofrenike, ki bodo videli eno, slišali drugo.

Po moje je to posledica različnega dojemanja družine. Ženska podzavestno išče boljšega, takega, ki bo poskrbel zanjo tako v materialnem kot v čustvenem pogledu, moški pa išče zanesljivo, stalno partnerko, ki se ji ne bo moral vedno znova kvalificirati kot dober snubec… Prav to slednje je danes postalo imperativ, kar je verjetno posledica narcisoidne moderne družbe.
Večasih so ženske zaradi deprivilegiranosti v poslovnem svetu težje zapustile moža, danes pa imajo veliko pravic in socialo za seboj in jim zapustiti moškega ni več težko.
…in ko to povežeš z visokim nivojem narcisoidnosti družbe, dobiš eksplozivno mešanico, katere posledica je enormen odstotek ločitev.
[/quote]

In kaj je to tako grooooznega?
[/quote]

Za povprečnega komunajzaraja je to raj. Za normalne ljudi, ki bi radi imeli družino in stabilne razmere doma pa je to katastrofa.
Če mi hočeš nadet etiketo, kot sem jo jaz tebi, me komot uvrstiš med kaviar komuniste. 😉

[/quote]

To ti misliš.
Seveda sta rada s tabo, ampak ob tebi prevzemata tudi tvoje vzorce. Vse to je nezavedno.
Misliš, da ne vidita tvoje grimase, ko pomisliš na kakšno “kanto za spermo”?
Opažata nasprotje med tem, kaj govoriš in počneš, in tem, kar pravi tvoja govorica telesa. Ta dvojnost ju bo vse bolj begala. Ne moreš skriti tega, kako čutiš. Ne moreš. In če ženske vidiš kot kanto za spermo, to učiš svoje otroke. Ne moreš jih učiti spoštovanja do vseh žensk, če si takega mnenja. Vzgajaš shizofrenike, ki bodo videli eno, slišali drugo.
[/quote]

Ja, imaš prav, ne znam skrivat čustev tako dobro kot moja bivša – nisem poker face. 😉
Pa malce preveč si se zapičila v spoštovanje (oz nespoštovanje) do žensk – ok, ti že veš zakaj.
Mogoče bi bilo bolje govoriti o ljudeh, ki so vredni zaupanja in takih, ki niso. Varalice so obeh spolov – in ne zaslužijo si mojega spoštovanja iz preprostega razloga, ker so strahopetci in lažnivci. Ne glede na spol.

[/quote]

Za povprečnega komunajzaraja je to raj. Za normalne ljudi, ki bi radi imeli družino in stabilne razmere doma pa je to katastrofa.
Če mi hočeš nadet etiketo, kot sem jo jaz tebi, me komot uvrstiš med kaviar komuniste. 😉
[/quote]

Stabilnost je za slabiče. Večina moških je slabičev? Najbrž res.

O, a imate pametnjakovičke in moške pičke spet orgije ?

Še mal, še mal potrpite, da se usidrajo uni z mačetami in začnejo s svojimi pravili…

Po moje je to posledica različnega dojemanja družine. Ženska podzavestno išče boljšega, takega, ki bo poskrbel zanjo tako v materialnem kot v čustvenem pogledu, moški pa išče zanesljivo, stalno partnerko, ki se ji ne bo moral vedno znova kvalificirati kot dober snubec… Prav to slednje je danes postalo imperativ, kar je verjetno posledica narcisoidne moderne družbe.
Večasih so ženske zaradi deprivilegiranosti v poslovnem svetu težje zapustile moža, danes pa imajo veliko pravic in socialo za seboj in jim zapustiti moškega ni več težko.
…in ko to povežeš z visokim nivojem narcisoidnosti družbe, dobiš eksplozivno mešanico, katere posledica je enormen odstotek ločitev.
[/quote]

Danes imamo ženske možnost izbire. Lahko ostanemo samske, lahko se poročimo, če se poročimo z napačnim, se lahko ločimo in gremo v novo vezo ali pa ne. Lahko imamo otroke ali pa ne, če tega ne želimo.
Tako, da ženska ima veliko možnosti. Če ji seveda služi zdravje.
Včasih pa ni imela možnosti. Morala se je poročiti in če je naletela na slabega, je vseeno morala ostati z njim do konca življenja pa seveda rojevat otroke, če jih je želela ali pa, če jih ni želela.

In to, da si ženska lahko izbira ali bo samska ali v vezi oz ali bo prekinila slabo vezo, če se ji to zgodi in ali bo oz. ne bo imela otrok, nekatere luzerje zelo mori.
V starih časih bi bili taki luzerji poročeni, ženska se jih ne bi mogla losat. Zdaj pa so luzerji opleli.
Ok moški so bili in bodo vedno ostali iskana ‘roba’. Luzerji pa so nasankali.
[/quote]

Jep… Samo, da tisto tvoje “včasih” je bilo zelo dolgo nazaj in že generacija mojega dedka tega ni več poznala. Imam pa občutek, da so po odgovornosti ženske, večina, a ne vse, še vedno v tistih časih, ko niso imele izbire. Zdaj napačno izberejo, potem pa hajd po svoje. :)))))

Mater, kaj je skozi stoletja nastalo iz moškega. Iz lovca, pustolovca, pirata, westmana, stezosledca, mornarja…smod anes dobili na zahodu armado brezzajčnih punčkov, ki jim je prioriteta privid neke doživljenjske skupnosti z babo. Groza. Za kozlat.

[/quote]

[/quote]

Uporabil si izraz “komunajzar”, ne piše se ti dobro na tem forumu. :)))

Zato pa pravim, da prej preveri ali je luzer preden ga spustiš med nogice… 😉
[/quote]

luzerji ne morete ženskam več govoriti kaj naj počnejo in česa naj ne počnejo. šmrk šmrk.
[/quote]

Itak…. Babe ste prevzele vse v svoje roke, kriminaliteta, umori in samomori pa se samo dvigajo. ;P

[/quote]

Uporabil si izraz “******”, ne piše se ti dobro na tem forumu. :)))
[/quote]

A dej? :)))))

[/quote]

[/quote]

Stabilnost je željen rezultat za večino. Če še ne veš.

[/quote]

[/quote]

Stabilnost doma potrebujejo predvsem otroci.
Nestabilne razmere so, ko doma hara alkohol, fizično nasilje, psihično nasilje ali pa sovraštvo med mamo in očetom…

Hahahahaha!
Ti pa živiš v filmih in ob knjigah Karla Maya… Odličen primerek moškega. Babe navalite!

Uporabil si izraz “******”, ne piše se ti dobro na tem forumu. :)))
[/quote]

[/quote]

Saj vidiš, da so se pri mojem postu kar zvezdice pokazale. :)))

Ja.
[/quote]

Ne poznam tvoje zgodbe, se mi je pa kar pokadilo iz glave, ko si napisal, da varanje ni razlog za razhod. Sploh ker je v veliko več primerih obratno. Da moški pozabi povedati ženski, da ima pač drugačne predstave o sami morali in zakonu. Brez zamere ..
[/quote]

Ponavadi je varanje le vrh ledene gore. Resnični vzroki pa so spodaj, marsikomu skriti.

[/quote]

[/quote]

To je zato, ker si ena izmed zvez tega foruma!
Plačam buteljko refoška!

[/quote]

Plačam buteljko refoška!
[/quote]

Prvi boš avtogram dobil od te zvezde. :)))

Plačam buteljko refoška!
[/quote]

Prvi boš avtogram dobil od te zvezde. :)))
[/quote]

…samo, da ne bo rdeče barve s petimi kraki in na čelo… ;P

[/quote]

Ponavadi je varanje le vrh ledene gore. Resnični vzroki pa so spodaj, marsikomu skriti.
[/quote]

Ja. Precej časa sem tudi jaz porabil za kopanje pri sebi in iskanje vzrokov ZAKAJ sem bil prevaran. Potem pa sem slučajno ugotovil, da so se vse zveze moje bivše končale na isti način kot moja.
Zato pa pravim, da nisem opravil svoje domače naloge… ,)

[/quote]

Ja. Precej časa sem tudi jaz porabil za kopanje pri sebi in iskanje vzrokov ZAKAJ sem bil prevaran. Potem pa sem slučajno ugotovil, da so se vse zveze moje bivše končale na isti način kot moja.
Zato pa pravim, da nisem opravil svoje domače naloge… ,)
[/quote]

Tvoja napaka je bila, da si vzel žensko, ki je imela precej predhodnih zvez. Volk dlako menja, nravi nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close