Vzroki za locitev?
ja, moja mama je bila neumna, da je zanosila s takim tipom. Se strinjam.
Isto ste bili vsi tisti, ki se tule pritožujete nad bivšimi neumni, da ste oplodili take ženske.
[/quote]
Ni nujno res. Pač skrbimo za otroke kolikor nam sistem dopušča “v duhu največje otrokove koristi”. Se pa vse vrača in plača. Brez skrbi. Tudi neumnost.
Preživninski sklad potem terja od očeta naprej denar.
[/quote]
In kot sem že zgoraj napisala, ne izterja.
Ti je res tako težko dojeti, da se da izognit preživnini?
Pa saj si imel v medijih jok našega košarkaša, ki se je ogibal preživnini in so ga po mnogo letih, ko je mislil, da je varen in se je vrnil v Slovenijo, pohopsali.
Zdaj pa joka kako je ubog.
[/quote]
No, takoj ko bo imel neko uradno premoženje ali dohodek bo stekla izvršba. Niti avta ne more imeti na svoje ime. V bistvu lahko živi le kot senca.
ja, moja mama je bila neumna, da je zanosila s takim tipom. Se strinjam.
Isto ste bili vsi tisti, ki se tule pritožujete nad bivšimi neumni, da ste oplodili take ženske.
[/quote]
Ni nujno res. Pač skrbimo za otroke kolikor nam sistem dopušča “v duhu največje otrokove koristi”. Se pa vse vrača in plača. Brez skrbi. Tudi neumnost.
[/quote]
No upam samo, da razumeš, da ste tako ti kot ostali kompanjoni tu gor, ravno toliko neumni kot moja mama. Vsi ste šli delat otroke z napačno osebo.
Samo hitro se oglasite ko je treba udrihat po ženski in kako je bila neumna, da je zanosila s takim tipom, pozabite pa na vašo neumnost, ker ste naredili otroka takim ženskam po katerih udrihate. V resnici ste pa ravno tako neumni kot ženske, ki zanosijo z bedaki.
Pa saj si imel v medijih jok našega košarkaša, ki se je ogibal preživnini in so ga po mnogo letih, ko je mislil, da je varen in se je vrnil v Slovenijo, pohopsali.
[/quote]
No, takoj ko bo imel neko uradno premoženje ali dohodek bo stekla izvršba. Niti avta ne more imeti na svoje ime. V bistvu lahko živi le kot senca.
[/quote]
Avtov nima nikoli sploh registiranih. Na koga so avti napisani pa ne vem. So pa nič vredni. Enega razbije, drugega kupi. Vozi se brez tablic ali pa z najdenimi. Policija pa prekrške pošilja na naslov, kjer on že desetletja ne biva.
[/quote]
No upam samo, da razumeš, da ste tako ti kot ostali kompanjoni tu gor, ravno toliko neumni kot moja mama. Vsi ste šli delat otroke z napačno osebo.
Samo hitro se oglasite ko je treba udrihat po ženski in kako je bila neumna, da je zanosila s takim tipom, pozabite pa na vašo neumnost, ker ste naredili otroka takim ženskam po katerih udrihate. V resnici ste pa ravno tako neumni kot ženske, ki zanosijo z bedaki.
[/quote]
Se strinjam. Tudi bivša mi je rekla, da sem kreten, ker nisem (prej) ugotovil, da me vara… 😉
[/quote]
Avtov nima nikoli sploh registiranih. Na koga so avti napisani pa ne vem. So pa nič vredni. Enega razbije, drugega kupi. Vozi se brez tablic ali pa z najdenimi. Policija pa prekrške pošilja na naslov, kjer on že desetletja ne biva.
[/quote]
No, lepo življenje…
[/quote]
[/quote]
Točno tako!
[/quote]
Se strinjam. Tudi bivša mi je rekla, da sem ******, ker nisem (prej) ugotovil, da me vara… 😉
[/quote]
Osebnostna lastnost nekoga, ki vara… tako pač dojema ljudi okoli sebe. Zanimivo je opazovati reakcijo take osebe, ko se njej zgodi isto.
[/quote]
No, lepo življenje…
[/quote]
Nič mu ne fali. Zdaj bo dobil socialno penzijo. Nekaj let delovne dobe je sicer nabral,a mapk bore malo. Denar od dela na črno zagonil, ponavdi si dobil kake ženske, da so ga financirale. Zdaj živi spet pri eni ženski. Tako, da mu nič ne manjka.
Edino to ne vem kako bo, ko bo imel penzijo in te njegove kazni? Preživnine in te zadeve so že mimo. AMpak kazni pa še kar dobiva.
Odvisno kaj.
[/quote]
No, saj. Za nekoga je lahko že to razlog za ločitev skupne poti.
[/quote]
Npr. : – vera. Nekdo po novem najde vero…,
– sport. Tek je sedaj nekaj najboljsega…,
– prehrana. Zdrava hrana je odkritje zadnjih let …
Pa še bi se našlo stilov, ki lahko konkretno ‘zamajejo’ poprejsnje idilicno zakonsko življenje ….
No, saj. Za nekoga je lahko že to razlog za ločitev skupne poti.
[/quote]
Pa še bi se našlo stilov, ki lahko konkretno ‘zamajejo’ poprejsnje idilicno zakonsko življenje ….
[/quote]
Torej priznavaš, da gre za polno babjo rit in prazno glavo, z nezmožnostjo lastnega razuma in presoje, ki podlega trendom in mora počet kar drugi babji šusi počno.
Sama nisem ločenka, temveč živim z ločencem. Bivša žena ga je redkokdaj poljubila, objela skoraj nikoli, seks zelo, zelo redko, potem nič več, milijon očitkov, vse mogoče napake je iskala pri njem, ljubosumje… Sicer je bila pa pridna mama in dokaj skrbna ženska. Kaj to pove? Da nista bila skupaj zaradi ljubezni, temveč zaradi misli, da ljubezen lahko kar pride nekoč. Ne gre!!! Če ne začutiš takoj, da je to to, slepiš samega sebe. Meni je najlepši on moški na svetu, poljubljala bi ga lahko 24 ur, objemala, se z njim pogovarjala. Na začetku ni mogel verjeti, da je kaj takega mogoče. Torej ločitve so, ker par ni skupaj zaradi ljubezni, temveč različnih interesov, tako lastnih, kot interesov družbe (naj to ne zveni kot očitek). Ko so mladi, še sebe ne poznajo, kaj šele, da bi razumeli drugega s katerim vstopajo v vezo.
[/quote]
¸Zelo lepo napisano. Škoda, da tebe ni spoznal pred njo. :))
[/quote]
Antilopa, še dobro, da me je vsaj sedaj. nekaj let je še pred nama. Je pa res, da mu vedno pravim, da me mora v naslednjem življenju poiskat že v osnovni šoli 🙂
[/quote]
Torej priznavaš, da gre za polno babjo rit in prazno glavo, z nezmožnostjo lastnega razuma in presoje, ki podlega trendom in mora počet kar drugi babji šusi počno.
[/quote]
In zakaj naj bi, po tvoje, sprememba bila vezana le nanjo? Ravno tako velja za moskega ….
Ko pride do cesa takega, je za marsikoga to povsem drug partner, in se poti hoces noces, razidejo …
No, lepo življenje…
[/quote]
Nič mu ne fali. Zdaj bo dobil socialno penzijo. Nekaj let delovne dobe je sicer nabral,a mapk bore malo. Denar od dela na črno zagonil, ponavdi si dobil kake ženske, da so ga financirale. Zdaj živi spet pri eni ženski. Tako, da mu nič ne manjka.
Edino to ne vem kako bo, ko bo imel penzijo in te njegove kazni? Preživnine in te zadeve so že mimo. AMpak kazni pa še kar dobiva.
[/quote]
In v tem našem sprevrženem sistemu, kot je trenutno, bodo njegovi otroci mastno doplačevali njegov starosti dom, ko se bo sprdnil, da gre tja, in to dom in oskrbo po njegovi izbiri. On za otroke ni plačeval ali pač neki drobiž, otroci pa bodo morali napraskati po jurja evrov, da se bo do smrti lahko delal norca iz vseh okrog sebe.
V bistvu si je v takih primerih želeti, da izvršba ni uspešna.
Verjamem, da so kaki taki primeri kot jih ti omenjaš. Osebno pa ne poznam nobenega takega.
Poznam pa kar nekaj primerov, ko so se na vse pritege izogibali preživninam. Ja, kar nekaj takih poznam osebno.
In kar nekaj takih poznam, da niso dali prej nobenega centa za otroka, dokler jih ni sodišče prisilio v to. Torej tiste, ki se niso odločili za delo na črno.
Ja, poznam tudi tri take, ki so odpeketali, ko je ona zanosila in ker so bile trapaste, ga še niso tožile za preživnino.
Primer mojega bratranca. Očka je odpeketal, ni hotel nikoli imet opravka z otrokom. Mama pa trapa ga ni tožila. Šele, ko bi moral otrok dobiti štipendijo in je ni dobil, ker ni bilo preživnine, ga je tožila. In ja, takrat je dobil preživno za tisti čas, ko je hodil v SŠ.
[/quote]
Neodgovorni in egoistični očetje. To sodišče reši. Meni je pa odvetnica lepo razložila kako bo potekala tožba za več stikov… in povedala, da bi jo gotovo dobil, a bi bila takrat otroka že polnoletna.
Jbg… s Sizifom pa nisva na ti.
[/quote]
Iz prve roke moškega, ki dela na sodišču in ima opravka tudi s tožbami, povezanimi z mld. otroki: problem so moški, ne ženske. Na vsakih dvajset primerov je morda en tak, da je srž problema v smotani babi, v vseh ostalih gre za nagajanje tipov.
Če bi bilo po njegovem, bi se na sodišču pogovarjali s pestmi: tipe bi tako na gobec, da jim ne bi na kraj pameti več padlo se delat norca iz lastnih otrok.
[/quote]
In zakaj naj bi, po tvoje, sprememba bila vezana le nanjo? Ravno tako velja za moskega ….
Ko pride do cesa takega, je za marsikoga to povsem drug partner, in se poti hoces noces, razidejo …
[/quote]
Saj že na forumu vidiš po pisanju, da prismodovanju pretežno čredno podležejo babe, moški pa bolj kot izjeme in v reali je enako, razen tisti , kmi so že bili prej obsedenci in čudaki. Enega dedca samo poznam, ki se mu je vteh letih skegljalo in je začel športat in “zdravo živet”, ampk arzlog je tičal v varanju, ko ga je zelo hitro po ženi še mlada ljubica v rit sunila, je pa obsežnost športanja še povačal, odprl fb profil in vse objavlja, vse nas povabil za prijatelje, sprenmlja, lajka. 🙂 Babe so pa vse čredno ratale tekačice, pa duhovno razsvetljene, očitno je edini pogoj starost 30 let pri babi, potem gre pa le še na slabše. 🙂
[/quote]
Saj že na forumu vidiš po pisanju, da prismodovanju pretežno čredno podležejo babe, moški pa bolj kot izjeme in v reali je enako, razen tisti , kmi so že bili prej obsedenci in čudaki. Enega dedca samo poznam, ki se mu je vteh letih skegljalo in je začel športat in “zdravo živet”, ampk arzlog je tičal v varanju, ko ga je zelo hitro po ženi še mlada ljubica v rit sunila, je pa obsežnost športanja še povačal, odprl fb profil in vse objavlja, vse nas povabil za prijatelje, sprenmlja, lajka. 🙂 Babe so pa vse čredno ratale tekačice, pa duhovno razsvetljene, očitno je edini pogoj starost 30 let pri babi, potem gre pa le še na slabše. 🙂
[/quote]
Kakšno bedna, gnila in omejena prepričanja imaš ti človek…s tem pa posledično tudi zje.ban lajf. Se.rješ po cele dneve svoje umotvore tu po forumu in se hraniš z negativno energijo. Drugega tako ne znaš, niti ne zmoreš. Si v depri? Si magnet za slabe ženske in slabe izkušnje. Tvoj problem. Kako to, da si tako obseden z odnosi in ženskami? Ker ti pač ne gre, a ne? So drugi krivi? Itak. Tvoja prepričanja ustvarjajo tvoj svet. Hvala bogu ni moj. Slabo samopodobo imaš. To se takoj vidi. Začni delat na sebi. Nimaš sam sebe pod kontrolo ampak okolica tebe! Ne moreš pametovat drugim, če si sam luzer…in nehaj bolano iskat pozornost na vsakem koraku.
[/quote]
Kakšno bedna, gnila in omejena prepričanja imaš ti človek…s tem pa posledično tudi zje.ban lajf. Se.rješ po cele dneve svoje umotvore tu po forumu in se hraniš z negativno energijo. Drugega tako ne znaš, niti ne zmoreš. Si v depri? Si magnet za slabe ženske in slabe izkušnje. Tvoj problem. Kako to, da si tako obseden z odnosi in ženskami? Ker ti pač ne gre, a ne? So drugi krivi? Itak. Tvoja prepričanja ustvarjajo tvoj svet. Hvala bogu ni moj. Slabo samopodobo imaš. To se takoj vidi. Začni delat na sebi. Nimaš sam sebe pod kontrolo ampak okolica tebe! Ne moreš pametovat drugim, če si sam luzer…in nehaj bolano iskat pozornost na vsakem koraku.
[/quote]Ki se ji zmeša do konca in izlije tu na forumu. 🙂 Joj babe, pa vas ni nič sram?
Zanima me,če je bivša ostala s tistim ko te je varala in koliko so stari otroci?
[/quote]
Ne.
Valda ne, saj ni idiot (tako kot sem bil jaz). Je dobil svoje in jo skenslal po 2 mesecih, ko se je dodobra spraznil. Kdo pa bo hotel babo z majhnimi froci (6 in 5), ki jo dobiš na tako lahek način? Easy come, easy go…
Tu moram pripomnit, da sem jo jaz dobil na popolnoma isti način – sem jo ukradel tipu iz zveze, ki je trajala 8 let – samo da jaz tega nisem vedel. Ker se mi je zlagala.
Usoda samskih žensk z majhnimi otroki pa vemo kakšna je, ne preveč perspektivna – se opravičujem tistim poštenim ženskam, mamam, ki niso ostale sam po svoji krivdi.
Zanima me,če je bivša ostala s tistim ko te je varala in koliko so stari otroci?
[/quote]
Ne.
Valda ne, saj ni ****** (tako kot sem bil jaz). Je dobil svoje in jo skenslal po 2 mesecih, ko se je dodobra spraznil. Kdo pa bo hotel babo z majhnimi froci (6 in 5), ki jo dobiš na tako lahek način? Easy come, easy go…
Tu moram pripomnit, da sem jo jaz dobil na popolnoma isti način – sem jo ukradel tipu iz zveze, ki je trajala 8 let – samo da jaz tega nisem vedel. Ker se mi je zlagala.
Usoda samskih žensk z majhnimi otroki pa vemo kakšna je, ne preveč perspektivna – se opravičujem tistim poštenim ženskam, mamam, ki niso ostale sam po svoji krivdi.
[/quote]
Dobra baba gre vedno v promet. S froci ali brez. Tvoja bo vedno aktualna. Očitno.
Forum je zaprt za komentiranje.