Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vzdržnost do poroke

Vzdržnost do poroke

ne, sem napisala, da sva se midva hotela poročiti že preden je vzdržnost posala resno vprašanje. to sem napisala za tiste primere, ko živijo skupaj, punce pa jokajo, da se on noče poročiti. gotovo to ni bila moja taktika, ni bila potrebna :)[/quote]

Saj ravno to je bistvo. Vzdržnost do poroke so si izmislili američani, in imajo celo kar neko društvo. To je povsem zgrešeno.
Poroka pred seksanjem pa ni nič napačnega. To je pa tudi vse. Lahko si kar predstavljam muke tistih ki so šli zares nedolžni v zakon.

točno, daj si duška, saj se ne obrabi)))
ps.
pa sem včasih mislil, da se ženske poročite iz ljubezni…cccccc[/quote]

Idealist, daj razloži, kako naj normalna ženska ljubi tipa, ki je niti poseksati ne zna.

točno, daj si duška, saj se ne obrabi)))
ps.
pa sem včasih mislil, da se ženske poročite iz ljubezni…cccccc[/quote]

Idealist, daj razloži, kako naj normalna ženska ljubi tipa, ki je niti poseksati ne zna.[/quote]
do nekaterih spoznanj se boš pač moral(a) dokopati sam(a)….konc koncevpa, kaj ima Ljubezen opravit s seksom?

Res je brezveze, a vzdržnost ne pomeni, da ne bi smela prej videti veličine ali majhnosti njegovega orodja. 🙂

Jaz sem za NE.

Če se imata dva rada, ne moreta zdržati 5 let, da se ne bi med seboj še malo bolj zbližala (saj veste kaj mislim 🙂 ). In ta vzdržnost potem pripelje do tega, da se par komaj po 1 letu zveze že odloči za poroko, potem pa ugotovi, da nista za skupaj in se loči. Če si pa skupaj 5 let je pa večja možnost, da se ne boš ločil.

To je moje skromno mnenje 🙂

lp

Ja seveda, svizec tudi zavije čokolado. Če si skupaj 5 let zakaj bi se sploh poročil? Ker ti leta minevajo?

Zato, ker je poroka lepa stvar, tako lepo romantično praznovanje. Tudi zato, ker je nekaterim všeč, če so zakonsko skupaj. Tudi zato, ker ko imaš otroke, je vse lažje. Ne vem zakaj se ne bi, če se imaš rad, je to še ena lepa pika na i.

Ti preveč gledaš TV. 🙂 In zakaj rabiš 5 let da do tega prideš? Misliš da se res lahko kar malo zabavaš, potem se pa zresniš?

5 let je bila samo primerjava, lahko tudi 3. Ko si skupaj več kot leto dni se naučiš drug drugega sprejemat, naučiš se drug drugemu prilagajat, iskat interese, se spoznavat, bla bla..in lahko ugotoviš, če si za skupaj. Večja možnost je, da dlje časa si skupaj, bolj resno jemlješ poroko. Ker če si skupaj 3 mesece in se greš poročit je brezveze, ker v treh mesecih komaj ugotoviš katero sadje tvoj partner mara in katerega ne, ne spoznaš pa drug drugega dovolj.

Letos sem bila na eni poroki in je bilo zelo romnatično, bolj kot v filmu. 😛

Jaz se s partnerjem po enem letu ne bi hotela poročiti, ker niti ne veš koliko časa bo zveza funkcionirala. Po 4ih letih pa sva se naučila iskati kompromise, rešila sva tudi razne težave in se tako tudi bolj povezala in imam po tolikem času večjo željo po poroki z njim.
lp

Poročaj nam kako se bo izšlo. 🙂 Saj ne gre za to da obstaja pravilo. Me pa zanima, če tudi on tako čuti.

Hehe, če se bom poročila, bo to še čez par let, če bova seveda še skupaj, nikoli ne veš kaj pride vmes.

Kar se poroke tiče je on prvi začel, da bi se z mano poročil in tudi kje in koga bo na poroko povabil, itd. Ampak dobro, to je bilo mogoče v prvi fazi zaljublenosti. Sam je rekel, da ko oba doštudirava,se bova poročila. Pa tudi sam je rekel, da si želi otroka pred 30im letom, kar jaz sploh ne razmišljam o tem. Aja, pa celo rekel, da hoče dva. hehehe

Je pa tudi res, da ima on doma res lep vzgled. Njegova starša sta poročena že 26let in deluje, kot da imata res lep zakon. Skupaj sta 24ur na dan in sta res najboljša prijatelja.

Bom pa sporočila, če je prišlo do kakršnekoli spremembe. 🙂

lp

To itak…Menda nas ne boš pozabila povabiti na žurko….:)

To itak…Menda nas ne boš pozabila povabiti na žurko….:)[/quote]

hehehe…zih bom, ker bom takrat že dementna hahaha 🙂

Moj kolega ,ki je bil dokaj visoke rasti,ga je imel v erekciji dolgega pičlih 13 cm.
In mi je venomer govoril,da je bolj pomembna debelina.
Zanimivo,kako je znal prikriti ta manjvrednostni kompleks.:)
)

Kolk imaš ti rada “resnico”! Če ti je povedal kolikšnega ima najbrž nima nobenega kompleksa. Kompleks je tu popolnoma tvoj.

To vam pa vsem lahko jaz povem iz neosebne, čeprav bližnje izkušnje; Skupno življenje 8 let, potem poroka – pred cca 10 leti – in zdaj precej normalno, precej srečno in zadovoljno življenje.

Na ta način se zmanjša “kockanje” oz. “igra z neznanim”, ko se odločaš za poroko.

vzdržnost do poroke naj bi pomenila, da do poroke dlje kot do poljuba med dvema ni prišlo. kakšno šlatanje pa to naj bi bilo še sprejemljivo kaj drugega pa ne. vsako stvar je treba najprej sprobat če je taka kot mora biti in tudi če dela kot mora, če ne potem nima z mano kaj delat.

kolegica je hotela počakati do poroke, ker naj bi bilo to zelo lepo in nevem kaj še vse, ni je zanimalo kaj pa če njen bodoči mož nebo znal, mogel,…sedaj po poroki pa joče, da je bila neumna, ker je dobila enega totalno nesposobnega deca, ki še v hlačah nima kaj dosti pa še tisto kar ima ne zna uporabljati. vsi nasveti kako in kaj, ne pomagajo. skratka je čisto obupana in razmišlja o ljubimcu. kaj takega pa sebi res nebi želela.

če ste pametni pozabite na vzdržnost in preizkušajte dokler ne najdete pravega :))

do poroke se jih največ vzdrži svojega nestrpnega značaja…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

:))) Arkyca, res, kaj vse ti izveš o moškem prek seksa. 🙂 A si kdo sploh upa s tabo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close