Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vzdržnost do poroke

Vzdržnost do poroke

v pravih rokah je celo žensko telo g- ali pa žnj točka, si že doživela orgazem zgolj s stimuliranjem jošk? mit ali resnica?[/quote]

sem ga skoraj doživela z gledanjem v oči…fenomenalno, ti povem[/quote]
saj skoraj, skoraj si tud g-točko odkrila

sem ga skoraj doživela z gledanjem v oči…fenomenalno, ti povem[/quote]
saj skoraj, skoraj si tud g-točko odkrila[/quote]

Saj pravim, da me privlači vse mistično, neznano… zato sem pa, kar se stereotipne spolnosti tiče, še vedno nedolžna in grem kot taka v zakon z nekom, ki mi nudi eksistenco v družbi, ki dojema spolnost kot “not in ven” , s kopico otrok in pokošeno travo, popolnoma čista. Moje fantazije in moje zadovoljstvo so pač v trenutkih, ki jih odkrivam dan za dnem v sobivanju, dotikih, pogledih moških, ki burijo mojo domišljijo in mi dajo vedeti, da je nekje tista mistična g-točka.Lp!

Ja, samo nedolžno jo položiš samo 1x. Kaj pa potem?

midva z možem sva se spoznala nedolžna in pri tem vztrajala do poroke.
ni bilo lahko. mislim, da če nista oba za to (oziroma, če ima en dvome), je zelo, zelo, zelo težko. prisli so trenutki, ko se jaz ne bi mogla premagati. ko mi je bilo vseeno za principe, ideje, vseeno mi je bilo za vse, samo da bi … in takrat je bil on močan in je stvar ustavil. in prišli so trentuki, ko on kar bi, pa sem jaz ustavila.

kaj se mi zdi pozitivno na tem?
1. skupaj sva spoznavala stvari. in kot je nekdo napisal – ne poznaš drugega in je to pač tisto, kar je super. Pa tudi na začetku itak da ni tako fenomenalno in ah in oh in sploh. če se pa potrudiš, pogovoriš, poveš, kaj si želiš, poveš, kaj ti paše … potem skupaj zrasteta in skupaj sex izboljšata.

2. imela sem občutek, da je popolnoma moj. in da sem jaz poplnoma njegova. neverjeten občutek, res, težko opisljiv ljudem, ki skočijo v posteljo z vsakim, za katerega mislijo, da to bo to.

3. prej sem imela fanta, s katerim sem bila precej dolgo. z njim sva se poljubljala (kaj dosti več ne). in včasih – res redko – se spomnim na to. in ne znam si predstavljat, kako bi bilo, če bi z drugim spala in bi si potem predstavljala oz. se spomnila na to.

4. neskončno lepo je bilo, kako sva si po poroki oba to želela. in potem sva počasi skupaj odkrivaa stvari. nisva sexala prvo noč. počasi sva začela “zahajati” v intimnejše predele, ki so biliza oba prej neznanka

5. ko si mlad in se spoznavaš, imaš dovolj drugega dela,kot je intimno spoznavanje. par se mora veliko stvari pogovoriti, veliko stvari predebatirati, veliko stvari spoznati o drugem. in če spita skupaj je to v času spoznavanja lahko velik minus. ker je takrat želja po sexu ogromna in potem se veliko preveč skupnega časa preživi v postelji, namesto pri pogovorih.

6. moj ati je včasih govoril, če se je kakšna punca jamrala, da sta s fantom skupaj že 7 let, stanujeta skupaj, on se pa noče poročiti … njegov stavek, ki mi je ostal zelo v spominu je bil: “če je počepnila kot kura in mu dala vse, kar si je želel že prej, zakaj bi se sploh poročil?!”. in malo je tudi to res (ne govorim za svoj primer, ker sva si oba od začetka želela poroke, tudi takrat, ko sploh nisva bila dogovorjena ,da bova vzdržna). z vzdržnostjo bi marsikatera punca lahko rešila problem, ko si želi poroko, želi si ustanoviti družino, fantu se pa kar nikamor ne mudi.

Drugače pa mislim tudi to: tisti, ki se hvalijo, da so skupaj že 7 let, pa še vedno nista spala skupaj, morajo narazen. če med njima ni take privlačne sile, take nevzdržne želje po sexu, tudi druge stvari s časom ne bodo uspevale.

in ne, nisem kakšna stara tercialka, kakšna navdušena, zagrizena zagovornica cerkve. sem sicer verna, a to pri mojem mišljenju nima ne vem kakšne velike vloge. (to sem napisala zato, da me ne boste napadli, da sem iz prejšnjega stoletja in take fore)

po tvojem prepričanju se je tvoj torej poročil s tabo samo zato, da te je končno lahko spravil v posteljo? kaj pa ljubezen? kje ima tu vezo?

je pa rešitev tud, da do poroke seksate sam analno, tako ste v tehničnem smislu še vedno device..

Ja, samo nedolžno jo položiš samo 1x. Kaj pa potem?[/quote]
? potem jo polagaš znova in znova, saj se ne obrabi?

Ja, samo nedolžno jo položiš samo 1x. Kaj pa potem?[/quote]
? potem jo polagaš znova in znova, saj se ne obrabi?[/quote]

Ja, ne vem. Ti si pisal o ponošenih čevljih, zato pa vprašam.

? potem jo polagaš znova in znova, saj se ne obrabi?[/quote]

Ja, ne vem. Ti si pisal o ponošenih čevljih, zato pa vprašam.[/quote]
se vidi da nisi služila vojske, potem bi razumela prispodobo o ponošenih čevljih in kaj vse so v njih tiščali…

“vzdržna nekoč” – z vsem se strinjam.
Po 23 letih sva presrečna, še vedno se vznemirim ko me pogleda, poboža (in obratno).
No, saj tukaj nima veze vzdržnost prej, mogoče pa le???

Ja, ne vem. Ti si pisal o ponošenih čevljih, zato pa vprašam.[/quote]
se vidi da nisi služila vojske, potem bi razumela prispodobo o ponošenih čevljih in kaj vse so v njih tiščali…[/quote]
še vedno me zanima, zakaj v namene zbiranja izkušenj ni problem tiščati kaj v ponošene čevlje…

se vidi da nisi služila vojske, potem bi razumela prispodobo o ponošenih čevljih in kaj vse so v njih tiščali…[/quote]
še vedno me zanima, zakaj v namene zbiranja izkušenj ni problem tiščati kaj v ponošene čevlje…[/quote]
kristus, eno je če sem sam jaz tiščal noge v čevlje, nekiaj drugega je, če so v taiste čevlje tiščali noge še janez, pepi, ajdemi,šefki itd

še vedno me zanima, zakaj v namene zbiranja izkušenj ni problem tiščati kaj v ponošene čevlje…[/quote]
kristus, eno je če sem sam jaz tiščal noge v čevlje, nekiaj drugega je, če so v taiste čevlje tiščali noge še janez, pepi, ajdemi,šefki itd[/quote]
pa saj si sam napisal, da je za moškega nujno, da ima čim več izkušenj – kar pomeni, dokler si ne najde device, da tišči noge v obrabljene čevlje.

ne, sem napisala, da sva se midva hotela poročiti že preden je vzdržnost posala resno vprašanje. to sem napisala za tiste primere, ko živijo skupaj, punce pa jokajo, da se on noče poročiti. gotovo to ni bila moja taktika, ni bila potrebna 🙂

kristus, eno je če sem sam jaz tiščal noge v čevlje, nekiaj drugega je, če so v taiste čevlje tiščali noge še janez, pepi, ajdemi,šefki itd[/quote]

Vsi niso brali Alamuta in ga ne doživljajo tako kot ti:) obsedenost z devicami je huda reč, pa še nikoli dokončno ne veš, ali je res ali ni; vse namreč ne krvavijo, če še ne veš;

pa saj si sam napisal, da je za moškega nujno, da ima čim več izkušenj – kar pomeni, dokler si ne najde device, da tišči noge v obrabljene čevlje.[/quote]
sveta mati božja, eno je če jaz tiščim noge v tuje čevlje, nekaj drugega pa je če sosedov janez potiska svoje noge v moje ljubljene nedolžne čevlje

Vsi niso brali Alamuta in ga ne doživljajo tako kot ti:) obsedenost z devicami je huda reč, pa še nikoli dokončno ne veš, ali je res ali ni; vse namreč ne krvavijo, če še ne veš;[/quote]
že možno da ne krvavijo vse, ampak, pildek od ginekologa, da je nedolžna pa nima vsaka))

No, ja, s tem se pa ne strinjam. Govorim iz lastnih izkušenj. Mi je res žal in priznam, bil eden glavnih razlogov, da sem se ločila. Že pred poroko ni bil bog veka, potem po porodih … pač je moja postala postonjska jama in sorry, meni je penetracija še kako pomembna. In če z njegovim nisem čutila nič, žal … še taka roka, jezik ali kaj meni stika telesnega,, ki nastane s tisto pravo penetracijsko združitvijo, ne nadomesti. Pa nisem ppreiskušala, iskala, varala … sem se raje ločila. In nisem pričakovala, a sem ga našla in ta mojo postonsko tako lepo zapolni …

No, ja, s tem se pa ne strinjam. Govorim iz lastnih izkušenj. Mi je res žal in priznam, bil eden glavnih razlogov, da sem se ločila. Že pred poroko ni bil bog veka, potem po porodih … pač je moja postala postonjska jama in sorry, meni je penetracija še kako pomembna. In če z njegovim nisem čutila nič, žal … še taka roka, jezik ali kaj meni stika telesnega,, ki nastane s tisto pravo penetracijsko združitvijo, ne nadomesti. Pa nisem ppreiskušala, iskala, varala … sem se raje ločila. In nisem pričakovala, a sem ga našla in ta mojo postonsko tako lepo zapolni …[/quote]
za kegla še nisi slišala? če si se ti ločila zaradi tega, ker nisi čutila njegovega? daj no…ločila si se iz povsem drugih razlogov

Točno to. Če drugačna izkušnja sploh ne obstaja, je najbrž vse super. Tudi takrat, ko ima kdo malo čudne predstave ali ko niti dobro ne ve kaj sam s sabo (še manj pa drugim) počet.

Torej gre točno za to: željo po lastništvu nad drugim, ki je obenem (morda celo edini) spolni stimulans.

Moje mnenje na podlagi poznavanj vama podobnih parov z daljšim stažem. Probleme, ki izvirajo iz taga, sta le prestavila na malo poznejše obdobje.

Tudi, če ne bi “počepnila”, ne vidim kakšnega hudo dobrega razloga, zakaj bi se.

pa saj si sam napisal, da je za moškega nujno, da ima čim več izkušenj – kar pomeni, dokler si ne najde device, da tišči noge v obrabljene čevlje.[/quote]
sveta mati božja, eno je če jaz tiščim noge v tuje čevlje, nekaj drugega pa je če sosedov janez potiska svoje noge v moje ljubljene nedolžne čevlje[/quote]
ampak tiste tuje čevlje, v katere ti brez problema tiščiš svoje noge, je tudi prej kdo že nosil. ko si tiščal svoje noge v tuje čevlje te to ni motilo.
pri nabiranju izkušenj te kilometrina spolne partnerke ne moti, moti te samo pri tisti, ki bo rodila prestolonaslednika.

sveta mati božja, eno je če jaz tiščim noge v tuje čevlje, nekaj drugega pa je če sosedov janez potiska svoje noge v moje ljubljene nedolžne čevlje[/quote]
ampak tiste tuje čevlje, v katere ti brez problema tiščiš svoje noge, je tudi prej kdo že nosil. ko si tiščal svoje noge v tuje čevlje te to ni motilo.
pri nabiranju izkušenj te kilometrina spolne partnerke ne moti, moti te samo pri tisti, ki bo rodila prestolonaslednika.[/quote]
amen, tako je, še več, pri nabiranju izkušenj je partnerka z kilometrino nujno potrebna,si morš ti mislit, da bi usta ki dajo not moj penis poljubljala moje otroke? nepredstavljivo

Ali neprecenljivo?? :)))

No, ja, s tem se pa ne strinjam. Govorim iz lastnih izkušenj. Mi je res žal in priznam, bil eden glavnih razlogov, da sem se ločila. Že pred poroko ni bil bog veka, potem po porodih … pač je moja postala postonjska jama in sorry, meni je penetracija še kako pomembna. In če z njegovim nisem čutila nič, žal … še taka roka, jezik ali kaj meni stika telesnega,, ki nastane s tisto pravo penetracijsko združitvijo, ne nadomesti. Pa nisem ppreiskušala, iskala, varala … sem se raje ločila. In nisem pričakovala, a sem ga našla in ta mojo postonsko tako lepo zapolni …[/quote]

za kegla še nisi slišala? če si se ti ločila zaradi tega, ker nisi čutila njegovega? daj no…ločila si se iz povsem drugih razlogov[/quote]

Ah, kegla obvladam v nulo, so moje mišice ko beton … se zgodi pri porodu še marsika drugega, pri čemer kegel ne pomaga nič. pač, moški, ki misli, da ve vse … In ja, sem se ločila TUDI zaradi tega. Res, ne predstavljam si življenja brez spolnosti z ljubljeno osebo in zame kuningulitisi in felacije to žal niso v polni meri …

pri nabiranju izkušenj te kilometrina spolne partnerke ne moti, moti te samo pri tisti, ki bo rodila prestolonaslednika.[/quote]
amen, tako je, še več, pri nabiranju izkušenj je partnerka z kilometrino nujno potrebna,si morš ti mislit, da bi usta ki dajo not moj penis poljubljala moje otroke? nepredstavljivo[/quote]

:))))))))))) glede na tvojo bujno domišljijo me ne bi čudilo, če bi pri tebi ktera čez usta zanosila…pa še nedolžna bi ostala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close