Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vzdržnost do poroke

Vzdržnost do poroke

Kaj menite o tem? Vidite v tem kake pluse?

absolutno ja, ni strahu pred spb in tud občutek je drugačen, če spiš s tako ki ni več nedolžna je tako kot bi rinil noge v ponošene čevlje

Nobenga plusa. Pa še po poroki lahko ugotoviš, da pravzaprav nista za skupaj.

…ugotoviš, da je narava popolnoma novih čevljev taka, da se dajo nosit le tu in tam, pa še takrat se v njih mučiš…

Iskreno, ne vidim nobenega plusa. To je tako, kot če bi čakal, da boš šele po poroki začel s skupnim bivanjem, kuhanjem, skrbi za gospodinjstvo…

Lahko se obnese, vendar ni nujno. Seks je pomemben del partnerstva. Tudi pri seksu se je treba še kaj naučiti. Lahko se ujameta, lahko pa tudi ne. In roko na srce, moški, ženska, ki do 25 leta nima nobene spolne izkušnje… ne vem, no… meni deluje malo čudno.

Ima vzdržnost sploh smisel, če je nedolžen samo en partner?

ob primerni negi in primernem uvajanju se nov čevelj čudovito obnese, si je pa treba čas vzeti, seveda

za žensko je nujno da je vzdržna, za moškega pa nujno, da ima čim več izkušenj , da lahko te izkušnje deli z ženo na prvo noč, ne rabi ona nič vedet, ji bo že on vse pokazal

…si me pa dobro. 🙂 Bravo!

Čeprav sicer (še vedno) mislim, da je tudi ujemanje v spolnosti potrebno preveriti pred poroko. Stvar mnenja pač.

za žensko je nujno da je vzdržna, za moškega pa nujno, da ima čim več izkušenj , da lahko te izkušnje deli z ženo na prvo noč, ne rabi ona nič vedet, ji bo že on vse pokazal[/quote]
to velja samo za tiste, ki so zanič pri seksu. če imajo devico, ne bo nikoli v življenju mogla ugotovit, da obstaja še kaj boljšega.

Nobenega plusa. Če kupujem čevlje, jih vedno prej poskusum

za žensko je nujno da je vzdržna, za moškega pa nujno, da ima čim več izkušenj , da lahko te izkušnje deli z ženo na prvo noč, ne rabi ona nič vedet, ji bo že on vse pokazal[/quote]
to velja samo za tiste, ki so zanič pri seksu. če imajo devico, ne bo nikoli v življenju mogla ugotovit, da obstaja še kaj boljšega.[/quote]

He, he, odlično in resnično!

to velja samo za tiste, ki so zanič pri seksu. če imajo devico, ne bo nikoli v življenju mogla ugotovit, da obstaja še kaj boljšega.[/quote]
in kaj je boljša ko izkušen moški , ki zna? ne išči naprej, si našla

ob primerni negi in primernem uvajanju se nov čevelj čudovito obnese, si je pa treba čas vzeti, seveda…

:))) to si bom pa zapomnila in še uporabila, če dovoliš :)))

No, midva nisva bila nedolžna, ko sva se spoznala, pa tud sva seksala od začetka, pol sva se pa odločila za vzdržnost. Torej, ni bila tista prava, ko greš nedolžen v zakon, je pa trajala 3 leta, in lahko rečem, da so posledice te odločitve le pozitivne. Spolnost je pomembna, vendar so tudi druge stvari, ki ji konkurirajo pri vrhu….

Ko je 10 let po poroki in otrokih odkrila, da obstajajo tudi veliki in debeli tiči, ki lahko naredijo še kaj drugega kot otroke, se ji je dejansko “sfukalo”. Nasrkali so pa otroci. Kot vedno!

take so babe, se je že kdaj kak moški obremenjeval s tem kako veliko in dolgo vagino ima ženska? nikoli, babe pa, govorijo o ljubezni škilijo pa v gate, ter na podlagi analize prstov in nosov delajo zaključke

take so babe, se je že kdaj kak moški obremenjeval s tem kako veliko in dolgo vagino ima ženska? nikoli, babe pa, govorijo o ljubezni škilijo pa v gate, ter na podlagi analize prstov in nosov delajo zaključke[/quote]

ja, do g-točke je treba priti, g-man; dolžina in debelina tiča in lulike morata biti nekako usklajena.
če se pa postojnska jama poroči z ošiljenim svinčnikom, je pa bed, a ne?

take so babe, se je že kdaj kak moški obremenjeval s tem kako veliko in dolgo vagino ima ženska? nikoli, babe pa, govorijo o ljubezni škilijo pa v gate, ter na podlagi analize prstov in nosov delajo zaključke[/quote]

ja, do g-točke je treba priti, g-man; dolžina in debelina tiča in lulike morata biti nekako usklajena.
če se pa postojnska jama poroči z ošiljenim svinčnikom, je pa bed, a ne?[/quote]
bed je ker ne poznaš svoje anatomije, tako bi vedela da je g-točka mit, pa tud, z dobro ošiljenim svinčnikom se da tud po postojnski jami pisat nepozabne verze,

če se pa postojnska jama poroči z ošiljenim svinčnikom, je pa bed, a ne?[/quote]
bed je ker ne poznaš svoje anatomije, tako bi vedela da je g-točka mit, pa tud, z dobro ošiljenim svinčnikom se da tud po postojnski jami pisat nepozabne verze,[/quote]

Mitologija me je vedno fascinirala in verjamem,da je v vsakem mitu skrivnost, ki ni vsem dosegljiva.
In verjamem,da je treba iskati, raziskovati, da odkriješ mitološka čudesa.Nesmiselno pa se je prilagajati in slediti stereotipom,kot npr. temu, da ošiljen svinčnik dela čudeže.

A je tebe časovni stroj teleportiral iz srednjega veka v napačen čas? :))) Če je tako, bi se mogoče še lahko spomnil, zakaj so ženske višjih slojev tako rade zastrupljale ali na drug način spravile izpod nog svoje izkušene soproge.
Večno bom hvaležna usodi, da sem se rodila v čas, ki prizna svobodo, potrebe in želje mojega spola. In, da živim med moškimi (oče, bratje, mož, sodelavci, prijatelji, ljubimec), ki imajo žensko za enakopravno moškemu. Če ne bi brala forumov, sploh ne bi vedela, da kdo razmišlja drugače.

Mačke v žaklju se ne kupuje.

To je odločitev vsakega posameznika.Jaz vem , da tega ne bi naredila , ker preprosto ne verjamem , da poroka in zakon kaj spremenita.

********************************************************* H&K , Eyva Passion is what makes the world go round.Love just makes it a safer place.

bed je ker ne poznaš svoje anatomije, tako bi vedela da je g-točka mit, pa tud, z dobro ošiljenim svinčnikom se da tud po postojnski jami pisat nepozabne verze,[/quote]

Mitologija me je vedno fascinirala in verjamem,da je v vsakem mitu skrivnost, ki ni vsem dosegljiva.
In verjamem,da je treba iskati, raziskovati, da odkriješ mitološka čudesa.Nesmiselno pa se je prilagajati in slediti stereotipom,kot npr. temu, da ošiljen svinčnik dela čudeže.[/quote]
v pravih rokah je celo žensko telo g- ali pa žnj točka, si že doživela orgazem zgolj s stimuliranjem jošk? mit ali resnica?

A je tebe časovni stroj teleportiral iz srednjega veka v napačen čas? :))) Če je tako, bi se mogoče še lahko spomnil, zakaj so ženske višjih slojev tako rade zastrupljale ali na drug način spravile izpod nog svoje izkušene soproge.
Večno bom hvaležna usodi, da sem se rodila v čas, ki prizna svobodo, potrebe in želje mojega spola. In, da živim med moškimi (oče, bratje, mož, sodelavci, prijatelji, ljubimec), ki imajo žensko za enakopravno moškemu. Če ne bi brala forumov, sploh ne bi vedela, da kdo razmišlja drugače.[/quote]

pa daj no, pa saj ženske si v resnici ne želite bit enakopravne, resnica je, da sploh ne veste kaj si želite, skoz sam neki bluzite, če ji odpreš vata, zakaj mi jih odpiraš, jih lahk sama, če jih ne, pa zakaj jih nisi…babe

in kaj je boljša ko izkušen moški , ki zna? ne išči naprej, si našla[/quote]
ugotovila sem samo to, da je bil ta prvi zanič. če bi morala ostati z njim, jao bože…
če pa ti misliš, da je recept za dober zakon ta, da se dedec najprej zgoni okoli pri ponošenih čevljih (ker pri nekom mora dobit izkušnje), punca pa čiča doma in drži noge skup, si se pa pošteno zmotil. tak dec tud potem, ko ima že svojo devičko doma, ostalih znucanih obuval ne pusti pri miru.

In verjamem,da je treba iskati, raziskovati, da odkriješ mitološka čudesa.Nesmiselno pa se je prilagajati in slediti stereotipom,kot npr. temu, da ošiljen svinčnik dela čudeže.[/quote]
v pravih rokah je celo žensko telo g- ali pa žnj točka, si že doživela orgazem zgolj s stimuliranjem jošk? mit ali resnica?[/quote]

sem ga skoraj doživela z gledanjem v oči…fenomenalno, ti povem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close