VUNI PALACE-Severni Ciper
Vrnili smo se iz Severnega Cipra, kjer smo bili nastanjeni v hotelu Vuni palace 5*AI. Sam hotel je urejen, hrana pa je groza. Res je, da je zelenjave in sirov ogromno, kas se pa tiče mesa pa je porazno. Vsak da je za kosilo 1 vrsta mesa, ponavadi je to piščanec v neki omaki, ali pa mesne kroglice, katere so potem tudi za večerjo. Za večerjo pa je za razliko od kosila 2 vrsti mesa, včasih še kakšna riba ali pa kar ribje palčke. V glavnem če plačaš 5* pričakuješ, da bo hrana temu primerna, ne pa da se vsak dan ponavlja za kosilo riž, testenine in krompir in tako je tudi zvečer. In ko rečeš predstavnici Relaxa, da to ni hrana za 5* ti reče, da je njej to dovolj, ker ona ne mara mesa. Halo??? Pa ne, da bi sej nekaj afnali. ampak za 5* zvezdic je ponudba res malo drugačana. Pa tudi popoldanskih prigrizkov ni, kot jih oglašujejo v katalogu.Zvečer je zelo mirno, nič se ne dogaja, je nekaj malega za otroke to pa je tudi vse. Mi smo bili nad ponudbo zelo razočarani, ker smo bili že v hotelu Salamis in je tam dosti boljše, tako hrana kot sama animacija.
mi lahko poveš kaj več o hotelu salamis..kako je z hrano, lokacijo..v katerem mesecu ste bili? kako je s plažo(nekje na nekem tujem forumu sem prebrala, da ni dovolj senčnikov in da če si zgodaj zjutraj pravočasno ne rezerviraš ležalnika in senčnika,da je potem kasneje že vse polno in nimaš kje bit??ali to drži)… kako je pa z letom? Kdaj ste leteli iz LJ.. je res, da so leti komaj ob 22.00 in prideš v hotel šele naslednji dan ob 3h zjutraj??
Hvala za vse inf. že v naprej
Zanimiv komentar. Kot da ne bi bili v istem hotelu. Nam je bilo pa v Vuni-ju lani poleti super. Sobe prostorne in čiste, osebje prijazno. Animacija se je dogajala tudi izven uradnih ur. Otroci so igrali mini golf, se šli igre v bazenu, dvakrat na dan je obratoval mini luna park (zastonj seveda), zvečer je bil mini disko nad katerim so bili otroci navdušeni po mini disku pa vsaj še tri različne zanimive igre za otroke z razglasitvijo zmagovalca. Za odrasle pa so imeli karaoke, music quiz, včasih kakšne gostujoče nastope…Tudi odnos natakarjev do gostov je bil izjemen, seveda če si bil prijazen do njih. Mene so vsak dan pri kosilu in večerji postregli s turško kavico (pa mi ni bilo treba nič reči), tudi pijačo so po par dnevih samodejno prinesli (samo vprašali so ali prinesejo kot običajno). Hrana je bila pa meni ok čeprav res ne gre za AI kot smo navajeni v Turčiji; pa tudi otroci se niso pritoževali. Solate in sladice so bile res odlične in ponudba le teh je bila zelo bogata. Tudi vlakec je trikrat dnevno vozil v Kirenijo (če je bil poln se je šofer vrnil nazaj po preostanek čakajočih). Ob koriščenju bazenov in animacije sosednjega Oscar Resorta smo se imeli res super. Vodni tobogani za staro in mlado, čolnički za vožnjo po vodi in veliko prostora pri bazenih ali na plaži nas je povsem navdušilo.
Baje se je ponudba hotela glede na lani poslabšala-povedali gostje kateri so se letos vrnili, in rekli, da ni primerjave.
Salamis- mi smo bili pvi teden julija, hrana je super, priredijo tudi ciprško večer, kjer je ogromno jedi z žara, pekli so tudi jagnje, vsak večer program za odrasle, razne skupine, igre, žez dan animacija za otroke. Glede plaže je tako, mi smo bili večina ob bazenu in smo se v morje hodili kopat, za zasedensot ležanilkov ob plaži točno ne vem, na bazenu pa se vedno najde kaj prosto, tudi brisače imaš tam. Meni je ponudba Salamisa glede na ceno in kaj nudi dosti boljša od Vuni palace.
jaz sem bila na severnem cipru lani, v hotelu vuni palace in moram reči, da mi je bil sam hotel zelo všeč, pač velike sobe, bazen, savna, dobra hrana, še posebej sladice… je pa res, da v samem hotelu ni bilo neke hude animacije. nam to pač ni bilo pomembno, glavno, da je hotel blizu mesta in smo šli zvečer lahko ven, medtem ko je salamis malo bolj odmaknjen in res ne moreš nikamor it zvečer, če nimaš ravno najetega avta.
Medtem sem se že vrnila iz Cipra in iz Vuni Palace. Meni osebno hotel odličen, njihovo pojmovanje AII je pa res malce drugačen od našega oziroma od tega, kar dobiš v Tuniziji in Turčiji ter Egiptu.
Pa še malce zanimivosti Cipra, če bo koga bolj pritegnilo, da bi šel tja na dopust. Jaz ga res toplo priporočam!
Forum je zaprt za komentiranje.