vuittonova torbica
Rada bi si nabavila Vuittonovo torbico preko spletne trgovine, ker pa so na spletnih trgovinah sami ponaredki,vsaj kar sem jaz zasledila,
me zanima, predvidevam, da vi sigurno veste, kje , če sploh, lahko preko spletne trgovine kupiš originalne Vuittonove torbice.
Lahko je tudi rabljena, na E-bayu poznam, vendar se z avkcijami ne bi ukvarjala, nisem tip za to. Tudi trgovine v tujini odpadejo. Skratka, vprašanje, ali vam je poznano, kje sploh lahko kupim, preko spletne trgovine originalno torbico Vuittona, predvidevam tudi, da v Ljubljani ni trgovine, ki bi imela tovrstne torbice.
Hvala!!!
V Ljubljani seveda ni take trgovine. Ker me ta znamka ne zanima prav zelo, ti ne vem svetovati, kje kupovati, razen pač v original trgovinah, na primer v Parizu.
Dam pa povezavo na dve temi s priporočili, na kaj paziti pri nakupu Vuittona preko spleta.
Sploh prvi link je zelo zelo poučen!
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7618636,7618981#msg-7618981
http://med.over.net/forum5/read.php?151,7725432,7725522#msg-7725522
LP,
Lenka
pa si prepričana, da si jo res želiš…meni so tudi všeč, ampak ko vidim po Ljubljani vse te ponaredke-mlade punce, katerim se na daleč vidi, da nimajo 1000 eur in več za originalko, in se ponašajo s ponaredkom iz tržnice, me je minilo…saj bo vsak mislil, da imam ponaredek, jaz bi se pa skeširala za to torbico…zato bolj razmišljam, da si kupim kakšno lepo dizajnersko torbico, ki je ne kopirajo v tako velikem obsegu:-)
p.s.
poglej še na uradno spletno stran od LV, seznam trgovin
@v dvomih: Živa resnica!
Pri nas wannabe zvezdnice in slatke male tako poznajo samo Vuittona, v resnici pa so torbice Chanel, Hermes in druge še precej bolj prestižne in stajliš ter hkrati manj v oči skakajoče. Tudi precej več okusa izkazujejo!
Če pa sta te dve znamki predragi (kar običajno sta), pa še vedno ostanejo dizajnerske torbice, ki so drage, a so stajliš in za manj denarja in z manj ponaredki:
Mulberry, Tory Burch, Fendi, Gucci, Prada, MARC by Marc Jacobs, Alexander Wang, Bottega Veneta …, da sploh ne naštevam dalje.
V končni fazi Marjeto Grošelj bolj priporočam, sploh kakšen njen bolj avantgarden dizajn in manj tak za klasične ljubljanske dame.
LP,
Lenka
Hvala vsem za odgovore!
Ja, želim si Vuittonovo torbico, ker mi je enostavno všeč. Imam sicer en star model speedy, je pa original, čeprav star več kot 10 let, se še vedno vidi da je original in še vedno rada posežem po njej.. Vem, da je ogromno ponaredkov, tudi jaz dnevno srečujem punce z vsemi firmami ponaredkov od Vuittona, pa Guccija, chanela, diorja, ni res da je ostalih firm manj ponaredkov…Vendar, že od daleč se vidi da je to ponaredek..
Meni ni pomembno, kaj si bo kdo mislil o meni, oz. se spraševal ali imam ponaredek ali original. Dejstvo je, da se jaz dobro počutim s torbico , ki je ni za primerjati s ponaredkom, ki se čisto drugače nosi,,,,Poleg tega pa, če bi se že kdo spraševal ali imam original ali ponaredek, bi lahko ostal v dvomih, hočem reči, da celotna moja podoba, stil ,urejenost ni primerljiva s kupom najstnic ki nosi ponaredke..
Ampak jaz bi si rada umislila nov model V.in ker mi je všeč, sem malo povprašala, saj več ljudi več ve … in očitno bo potrebno najmanj do Dunaja, čeprav bi si želela nakup in to original nakup iz naslanjača…
Hvala vseeno!
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.