Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vsi tukaj smo nemoralni

Vsi tukaj smo nemoralni

Zadnjič mi je en župnik rekel, da je dovoljen spolni odnos med moškim in žensko, ki sta cerkveno poročena, odnos mora biti z namenom spočetja, zraven pa ne smeta uživati.

Ko sem mu povedal svoja stališča, je rekel, da ceni mojo odkritost, a da živim popolnoma mimo cerkvenih pravil. Povedal sem mu, da se tega zavedam.

Potem sem mu pa še rekel, kaj si misli o tem, ko eni pravijo, da je moralen seks v vezi, izven veze pa nemoralen, pa je rekel, da tisti, ki seksa ne d abi bil cerkveno poročen, greši, ravno tako, kot jaz.

Župniku verjamem, saj je moralna avtoriteta!

Je kdo od vas cerkveno poročen? Ali ima kdo spolne odnose samo z namenom spočetja?

Vsi ste grešniki v božjih očeh..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

da greh je če si sock puppet

deal with it

Tvoja vera v župnika, kot moralno avtoriteto, je povsem pričakovana.
Njegova moralna avtoriteta je na istem nivoju, kot od kakšnega politika, ko filozofira o morali in etiki. 🙂
Resnično moralen človek ne bo podpiral institicije, ki je v svoji zgodovini, v imenu boga in dvoličnosti, storila največ zločinov.

Grešniki v župnikovih očeh. Kako pa bog gleda na to, pa tudi on ne ve. Kljub domišljavosti.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Aja, pa piše se nenormalni.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če nisi razumel.

Posmehujem se temu, da se imatte On_, Marko in ti za moralne avtoritete in mislite, d aimate pravico tukaj ljudem vsiljevati, kaj je morala.

Ko pa ste isti nemoralneži, kot jaz. Zakaj si domišljaš, da si moralna avtoriteta?

BMK za župnika, hodžo, rabija in ostale “čobane”.
Niti jih obiskujem, niti so zaželjeni, da se mi na vratah pojavijo.
BTW “Koruznik” z dolgim stažem.

Avtoriteta si če te kot takega sprejemajo, če ne…:-))

Meni je vseeno, če imaš imaš za moralnega ali nemoralnega. To je tvoja stvar.
Povem samo svoje mnenje in župnik zame ne more biti referenca za moralo.

Ah, daj no. Župnik se je kar tako pogovarjal s tabo. Kje si pa naletel na župnika?

Glede na to, da župniki brez težav krstijo otroka, ki je bil spočet izven zakona (zunajzakonska zveza ali kar tako) mislim, da na te stvari ne gledajo tako strogo oziroma se diplomatsko izognejo takšnim pogovorom. Župniku je pomembno, da čim več vernikov pride v cerkev in da prispevajo kak euro. :))

Nihče od nas ni referenca za moralo.

Župnik je še najbližje, saj je božji namestnik na zemlji, menda..

Potemtakem ti pekel ne uide :))

Sej ne poznam samo enega župnika. :))))

Župnik je še najbližje, saj je božji namestnik na zemlji, menda..[/quote]
Če verjameš:-))

Glej, jaz verjamem, da obstaja neka višja sila….Župniki pa so krvavi pod kožo in so ravno tako ljudje kot mi, z grehi in napakami. Zato se mi spoved zdi nepotrebna, ker ne potrebujem posrednika. Sama si določam smer, za katero mislim in upam, da je prava.

In to posrednika, ki je prav tako nič, kot ostali, če ga primerjaš z bogom, ki je vse.

Potemtakem ti pekel ne uide :))[/quote]

Itak. :-))

Če me tja ne pošlje vaški župnik, ker sem grešnik par-exellence, me bo hodža iz Meke, ker nisem prave veroizpovedi. :-))

Don Williams – I Belive in You

Še vedno so edini, ki imajo neke uradne dokumente za prodajo morale.

Če nisi razumel.

Posmehujem se temu, da se imatte On_, Marko in ti za moralne avtoritete in mislite, d aimate pravico tukaj ljudem vsiljevati, kaj je morala.

Ko pa ste isti nemoralneži, kot jaz. Zakaj si domišljaš, da si moralna avtoriteta?[/quote]
Hahaha.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Daj vse župnike skupaj, pa se bodo prepirali med seboj o tem, kar je moralno in kaj ni, glih tolk, kot mi tukaj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj se smejiš zdaj. Si se osmešil in ti je nerodno ? 😉

Če verjameš:-))[/quote]
Spider želi verjeti, da nas lahko malo provocira. 🙂

Prodajajo opij, ki se ji reče religija.

Dokumente imajo tudi tisti, ki so bili obsojeni pedofilije.

Na in v tem svetu je popolnoma vse, prav vse polarno. V vsakemu posamezniku je uravnotežena morala z amoralo. Tudi v tebi in tvojemu župniku. Vse kar sta si rekla je samo delcek, kot zunanji del ledene gore, ki je vajina maska.

Točno tako. Ni kaj veliko za dodati in filozofirati.

[img]http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/grafologia/uploads/jin-jang.gif[/img]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close