Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsi na cvek 123!!!!!

Vsi na cvek 123!!!!!

Vsi na cvek 123!!! Se dobimo na cveku 123!!

Če pa se tam nič ne dogaja.

Če gremo vsi na cvek123 se bo dogajalo!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10836, 26.09.2025 ob 22:41

Če gremo vsi na cvek123 se bo dogajalo!!!!

ČE pa res,potem pa pridemo

Iz firbca šel pogledat. Psihiatrična pacientka je že na polno zalaufala po čveku 123. Torej tudi tist forum ne bo več dolgo. Še kak Darko pride tja in je konec.

ADIJO CVEK123

HRastovje

4 ur nazaj

Psihoitčna bolnica s 50 + svojimi odprtim,i temami nam bo uničila še to malo, kar smo imeli

Ali tisti čvek 123 ima moderatorja. Ja res ni lepo, da bi  vi kot gostje tam sedaj uničevali njihov forum. Moderatorji bodo imeli veliko veliko dela.

Hvala za info. Tja torej zagotovo ne. Najprej Navajo, za njim ta Psihiatrična uporabnica… pa Kura je baje že tudi tam…

A imajo take forume za spremljanje svojih pacientov?

Lepo jutro, 27.09.2025 ob 06:39

Ali tisti čvek 123 ima moderatorja. Ja res ni lepo, da bi  vi kot gostje tam sedaj uničevali njihov forum. Moderatorji bodo imeli veliko veliko dela.

Imaš prav. Zelo grdo se obnašajo in uničujejo forum tam. Tisti čvek namreč moderatorja sploh ni potreboval, ker so pogovori potekali uglajeno in na relativno visokem nivoju.

Je že nekdo zapisal, da imajo uporabniki tam kar visok IQ in to za sabo potegne tudi kulturno komuniciranje.

Samo en pubertetnik ga je nekaj lomil, vendar je bil le ta uspešno zablokiran.

Zdaj vidim, da je v dveh dneh postal prava primitivna greznica.

Žalostno, kako so ga takoj uspeli uničiti.

zelo grdo, 27.09.2025 ob 08:15

Imaš prav. Zelo grdo se obnašajo in uničujejo forum tam. Tisti čvek namreč moderatorja sploh ni potreboval, ker so pogovori potekali uglajeno in na relativno visokem nivoju.

Je že nekdo zapisal, da imajo uporabniki tam kar visok IQ in to za sabo potegne tudi kulturno komuniciranje.

Samo en pubertetnik ga je nekaj lomil, vendar je bil le ta uspešno zablokiran.

Zdaj vidim, da je v dveh dneh postal prava primitivna greznica.

Tisti čvek je lastnik ene 7 let nazaj zaprl, ker so ga tako posrali, da ga ni mogel rešiti. Vsa svinjarija od tam je prišla sem in uničevala še ta forum. Največji pacienti so iz čveka. Vsi normalni se ga bomo ognili.

Na tistem forumu čvek123 se je oglašalo samo nekaj ljudi, una stara auslenderka iz Kanade, pa punca ki tudi živi v Kanadi že par let, pa Lelj in mogoče še dve ali tri osebe.  Torej vsega skupaj 5 ljudi.  Kostanj/hrast ali kaj je že bil tisti mulc, je smetil po MON-u, ker tam ni imel občinstva.  Mogoče je na MON-u celo pod nickom Psihiatrična pacientka.

Tisti forum ne bo zaživel, njegov “vlak” je že zdavnaj odpeljal.

Ne zavajaj monovcev, 27.09.2025 ob 11:02

Tisti čvek je lastnik ene 7 let nazaj zaprl, ker so ga tako posrali, da ga ni mogel rešiti. Vsa svinjarija od tam je prišla sem in uničevala še ta forum. Največji pacienti so iz čveka. Vsi normalni se ga bomo ognili.

Posral ga je kar lepo lastnik sam, ki je objavljal nekaj kar ne bi smel.

Sem zdaj čeknil ta 123 in me je skoraj kap, pacientka je že tam na polno aktivna..

Psihiatrična pacientka je ROBERT VIRAG, ki je pred leti že smetil na Čvek123 pod imeni Hrast, Kostanj, Papagaj in podobnimi nicki.  Takrat je odprl po 50 tem čez noč.  Fant je v resnici psihopat, mučil je živali in doma vse živali pobil.  Zelo rad fotografira in ima tudi fotke na nekaterih portalih, ki ponujajo odkup fotografij.  Zdaj mora biti mulc star nekje malo pod 30 let.

Tisti forum je zamrl, zato kasneje ni več težil tam, ampak je težil tukaj na MONu.  Zdaj se bo očitno spet nasral tja in delal zdrahe tam.

tega že poznamo, 27.09.2025 ob 12:03

Psihiatrična pacientka je ROBERT VIRAG, ki je pred leti že smetil na Čvek123 pod imeni Hrast, Kostanj, Papagaj in podobnimi nicki.  Takrat je odprl po 50 tem čez noč.  Fant je v resnici psihopat, mučil je živali in doma vse živali pobil.  Zelo rad fotografira in ima tudi fotke na nekaterih portalih, ki ponujajo odkup fotografij.  Zdaj mora biti mulc star nekje malo pod 30 let.

Tisti forum je zamrl, zato kasneje ni več težil tam, ampak je težil tukaj na MONu.  Zdaj se bo očitno spet nasral tja in delal zdrahe tam.

Ni Virag.

Virag se je zresnil in doštudiral.

Star je pa nekaj čez 20 zdaj. 22 ali 23.

zelo grdo, 27.09.2025 ob 12:21

Ni Virag.

Virag se je zresnil in doštudiral.

Star je pa nekaj čez 20 zdaj. 22 ali 23.

To pa ne bo držalo.  Leta 2014 je bil že srednješolec, mogoče celo 18, torej je zdaj kar pravih let.

Sem poguglala klepet 123 in je kr neki. Sem mislila da je isto kot cvek 123 pa vidim da ni

nope, 27.09.2025 ob 14:02

To pa ne bo držalo.  Leta 2014 je bil že srednješolec, mogoče celo 18, torej je zdaj kar pravih let.

12 ali 13  let je imel 2014.

V osnovni šoli je bil.

Anonimno 10836, 26.09.2025 ob 22:26
    Vsi na cvek 123!!! Se dobimo na cveku 123!!

Kdo? Vsi trije pod 5 imeni, ki si dopisujete sami s sabo in ste še moderatorji.

Ne samo ta furum in ne samo ta forume.

Uničujejo pravzaprav vse, kar (je bilo) vredno. Agenda…

Bil sem 7 dni v Bosni in Črni Gori. In sem šokiran nad prijaznostjo.

In sem ŠOKIRAN nad prijaznostjo tamkajšnjih ljudi!

Na cveku 123 so nas ful veseli ?????

Psihiatricna koza je odprla celo prvo stran svojih kozlarij, navajo res tud tam smeti…samo cakam se tega kretena, ki tukaj odpira dnevno vsaj 30 tem o nudenju spolnih storitev, ki jih nikoli ne bo dozivel in bomo mel MON se tam ????

Bojim se da se bodo res vsi motenci tja preselili..

Anonimno865, 27.09.2025 ob 17:47

Na cveku 123 so nas ful veseli ?????

Psihiatricna koza je odprla celo prvo stran svojih kozlarij, navajo res tud tam smeti…samo cakam se tega kretena, ki tukaj odpira dnevno vsaj 30 tem o nudenju spolnih storitev, ki jih nikoli ne bo dozivel in bomo mel MON se tam ????

Bojim se da se bodo res vsi motenci tja preselili..

ja jaz se tud bojim, sploh Milan- modri, Matias,  in podobni, in pa seveda še 100 nikov ki jih imata ta dva

Kako ste vsi vzvišeni brez vsakega razloga…če boste šli pa na slotech forum, bojo pa tam vsi pobegnili pred vami, ker tam je malo višji nivo..

Tudi na slotech ne smete, 27.09.2025 ob 22:11
    Kako ste vsi vzvišeni brez vsakega razloga…če boste šli pa na slotech forum, bojo pa tam vsi pobegnili pred vami, ker tam je malo višji nivo..

Hahaha.  Nihče ne bo pobegnil, tam so modiji in blokirajo

Jebena situacija zdaj to, kam iti debatirat. Čvek123 čisto mrtvilo in sramota od psihiatrije, slotech so sami neki računalničarji, kaj sploh še ostane? Sekat drva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close