Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija vsi moji stiki v MSN pobrisani

vsi moji stiki v MSN pobrisani

FUl sem slabe volje, ker sem včeraj po 100 letih spet zalaufala MSN in so se mi na hip prikazali vsi moji stiki, potem pa so izginili neznano kam.
Kaj lahko naredim ali moram zdaj vse punce na novo prosit na stik?

no, če je katera gor, prosim 🙂
tinkarac@hotmail.com

Ja tako je,na novo moraš pridobit stike

lp Maja

AAAAA, hudo.
T.

si jih imela veliko?jaz jih imam veliko,in jih imam za vsak slučaj vpisane v zvezek.Če bi kdaj prišlo tako kot pri tebi!

lp Maja

niti ne veliko, ampak so bili nekateri edini stik do določenih oseb 🙁
BOm že.
T.

pa si sigurna, da jih ni nikjer več? kaj če si ponesreči kliknila ime skupine (oz. status stikov, online/ofline), da se je zaprla?

Kaj pa če si v zgornje polje “iskanje stika” po pomoti natipkala nekaj črk in se ti zdaj samo ne prikažejo.

neeee, vse je šlo, napiše mi, da nimam nobenih stikov.

Tko, da še enkrat – prosim 🙂 – katera od “mojih” tukaj gor, pošljite stike na tinkarac@hotmail.com

Zaženi Msn Messenger, klikni na Orodja, Možnosti, Zasebnost in tam poglej, če so slučajno med izbrisanimi, če so, jih morno lahko vrneš nazaj v levo polje (Seznam dovoljenih)…

Zaženi Msn Messenger, klikni na Orodja, Možnosti, Zasebnost in tam poglej, če so slučajno med izbrisanimi, če so, jih mirno lahko vrneš nazaj v levo polje (Seznam dovoljenih)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close