Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsi ljudje mi predstavljajo grožnjo, ker me lahko kdorkoli spravi v zapor

Vsi ljudje mi predstavljajo grožnjo, ker me lahko kdorkoli spravi v zapor

VSE LJUDI (vključno z mojo tastaro) DOJEMAM ZA SOVRAŽNIKE, KER ME LAHKO KDORKOLI SPRAVI V ZAPOR. V svoji glavi se ukvarjam s tem, da bi mogla osebno nadlegovati drug folk in vdirati v bajte (kar vse po vrsti, bi hodila od ene bajte do druge) in se dobesedno vsilila v življenja drugega folka, ampak to kot pasivna opazovalka, da bi jih spremljala znotraj hiš ali zunaj hiš skozi okna in jim sledila!! Potem bi morala krasti po trgovinah (kar sem kradla že od 18. do 19. leta 4-6 krat) in drugmu folku (jih napadati sredi ceste za dnar, telefone, kolesa)!! Motiti bi morala tujo posest in vsaj praskati s ključi če ne kar razbijati avtomobile in uničevati zelenjavo po vrtovih … Potem bi mogla iti v podjetja ovirati delovne procese, posegati v osebni prostor drugega folka, tako da bi se jih dobesedno dotikala in otipavala ter vdirati v njihovo zasebnost z nastavljanjem kamer in prisluškovalnih naprav v bajte in stanovanja, krasti in odpirati tujo pošto, neupravičeno slikovno snemati (slikati/snemati folk in jih objavljati brez dovoljenja), krasti identitete (ustvarjati profile/mejle pod imeni drugega folka oz. pod imeni podjetij in jim dobro ime uničevati) in avtorske pravice ter zlorabljati osebne podatke (javno objavljati brez dovoljenja) itd. itd.

Zakaj vsega tega ne bi smela izvajati, sploh ne dojemam več, ker se sploh ne bi kakorkoli spremenila celotna realnost, če bi vse to izvajala, ne bi se spremenilo ne moje fizično telo in ne fizično telo od kogarkoli drugega in tudi če bi vse to izvajala, bi se še vedno počutila kot da sem duh oz. kot da sploh ne obstajam, ker se ne morem videti od zunaj oz. bi se mi še vedno zdelo, kot da se mi vse to sploh ne dogaja!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close