Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vsi ki oddajate kamp prikolice in ki še niso v celoti zasedene

Vsi ki oddajate kamp prikolice in ki še niso v celoti zasedene

Pozdravljeni

Smo 5 članska družina z invalidnim otrokom, ki je vezan na voziček. Zelo radi bi šli skupaj na morje a se pojavi problem – če izberemo prtljični apartma ( ki ga je možno najeti tudi preko podjetja), so do plaže stopnice (lani smo jih imeli preko 100), kar pomeni da smo 7 letnega sina z vozičkom vsakodnevno 2x na dan nosila po teh strmih stopnicah in konec dopusta je bilo tako, kot da sploh ne bi bili na dopustu.
Zaradi tega sva letos premišljevala o kaki prikolici, saj prikolice so blizu plaže in ponavadi ni stopnic – ena ali pa dve pa niso noben problem.
Zato se obračam na vas, če še ima kdo prosto prikolico ki bi bila primerna za nas(samo zaradi sina) in le to oddaja, sicer vem da je že malo pozno, toda do tega meseca sploh nisem vedela kdaj bi lahko šli na morje, ker je imel sin celo nogo v gipsu, ki so ga odstranili v petek.
Hvala vsem že v naprej.

Lp
Moj e-mail; irena.kermc@gmail.com

Res nekam pozno, a ti bom odgovoril bolj v pogledu mobilnosti : V kampih imajo prikolice predprostor zelo redkoma ravno z terenom, da se lahko voziček pekje vanjo. (kolega) Sama kamp prikolica je vedno, izjemome, višja kot predprostor; imamo stopničko.
Kar se tiče dostopa do morja, je pri nas v Rapoči lepo urejeno in je možen dostop z vozičkom. Moraš pa vedeti, da so plaže peščene in sama vožnja otežena. Je pa seveda tudi betonirana in je nekako možen dostp , brez večjih težav, do nje.
Upam, da boste kaj primernega našli. Priporočeno, se pozanimaj konkretno o kampu, kjer imate namen bivati.

LP

To, da je pred vstopom v samo prikolico stopnička, vem in le ta sploh ni problem -vsaj ne še sedaj, dokler lahko otroka tudi nosim in dvigam .
Pomembno mi je ravno to, kar ste napisali – dostop do plaže, da je ta normalno dostopen brez kakih čudno strmih stopnic (kar vem da v kampih jih ponavadi sploh ni), peščena plaža pa ni ovira, zato ker so na vozičku večja in skoraj 5 cm široka kolesa, obenem pa če je to raven del lahko voziček s partnerjem tudi malo neseva, če pa so to skale in stopnice- to pa bi potem bil nekoliko bolj nevaren podvig.
Hvala za informacijo o kampu.

Lp

Če vas zanima mobilna hišica, bi vam mogoče lahko pomagali. Straško,otok Pag. Vhod v hiško ima štiri stopničke,zunaj velika terasa. V terminu začetek avgusta, imamo prosto.

mamamia3, zelo me zanima vaša ponudba, zato bi lepo prosila za kaj več informacij na
moj e-mail ; irena.kermc@gmail.com , oz. posredujte svoj e-mail, pa vas bom jaz kontaktirala.

Že v naprej se vam zahvaljujem za vse informacije.

Lp
Irena

mamamia,…tudi mene zanima STRAŠKO!
Mi prosim posredujete proste dni kdaj,..na moj mail,…eva.zajamsek@kanet.si

Hvala!

vi ki ste 5 članska družina me pokličite na tel:051377034 ime mi je viktor in bi se lahko zmenili za kakšen termin. pokličite me!!

mamamia3, tudi mi bi bili zainteresirani za najem mobilne hiške v Strašku od 27.8. do 5.9., če je prosti. Moj e-mail: tejci_g@hotmail.com

Hvala za odgovor in lep pozdrav,

Mateja

Pozdravljeni,
a tudi letos oddajate hiško? Mene zanima začetek julija za 10 dni. Prosim, pišite mi na email zoric.marinka@gmail.com.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close