Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsi, ki ne verjamete v kovid in ste v dilemi zaradi cepljenja

Vsi, ki ne verjamete v kovid in ste v dilemi zaradi cepljenja

do vas pridejo samo tiste info, za katere uredništvo dovloli da pridejo do vas. nič drugega. in še moje osebno perpričanje. korona je natega tisočletja, vladarji in tisti z bilijoni milijardami denarja so sprobali, kako čredo dobiš pod popolno kontrolo. pod pretvezo neke katastrofe. pravo in zakoni ne veljajo več, delajo kar hočejo, ugrabili so svet. čreda pa tiho. ker čreda je zabita in neumna. ker čredi je važno da ima kruha in iger. izstopamo posamezniki, ki nas je premalo. kmalu prihajo še druge namišljene ali realne katastrofe s katerimi vas bodo do konca podredili in dali pod komando. človeštva kot ga poznate je konec, svobode več ne bo, človekovih pravic še manj. vaši otroci bodo sužnji in kmalu se bodo klali med sabo za gospodarja.

Kaj je že rekel Joseph Goebbels ?

Dajte mi medije in naredil bom čredo prašičev iz katerega koli naroda.”
Dandanes vsi, ki ste podvrženi medijem, sicer niste prašiči, ste pa čreda poskusnih podgan.

Res je, bolezen je jeba. Prav je, da se vzpodbuja k rešitvam in ukrepom, ki lahko preprečijo okužbo. Absolutno pa ni prav, da se cepljenje “promovira” z uporabo represije in z nekimi patetičnini reklamami. Kar se cepiva tiče, je pač tako delikatna zadeva, da bi moral imeti vsak pravico ravnati po svoji vesti.

Prejšnjo sezono korone sem bil trikrat v stiku z okuženimi in vsakič sem skupaj z njimi preživljal karanteno, saj je šlo za moje družinske člane. Naj povem, da sem v 20ih in da niti enkrat nisem razvil simptomov. Ko sem bil v stiku prvič, me je en večer bolela glava, to je bilo vse. Kljub temu sem se pred kratkim odločil za cepljenje, predvsem za potrebe študija.  Še isti dan po cepljenju sem zbolel, dobil vročino in glavobol. Bolan sem bil tri dni. Pa sicer zelo redko zbolim, tudi nobih alergij ali bolezni nimam. Evo konkretno, za moj primer, mi je žal, da sem se cepil. Od cepiva sem bolj zbolel kot od covida. Zdaj se pa odloči, v kaj boš verjel.

Odgovor na objavo uporabnika
Robi650, 30.09.2021 ob 14:02

Tudi to je zanimiva stvar.

Me zanima kaj debili fašistični porečejo na to dejstvo.

(https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4636349216408626&id=701694363207484)

Gledam v svojem okolju. Nekaj nas je korono prebolelo pozimi – ne kot prehlad, a tudi ne posebno hudo. Tisti, ki so se cepili, so korono v povprečju prebolevali dalj časa (glede na število dni bolniške). Ne bi navajala konkretnih številk, da se ne bi prepoznalo, a zbolelo je 75 % cepljenih (je pa vzorec majhen). Ena cepljena ni zbolela, a ima od takrat težave z zdravjem.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 29.09.2021 ob 21:29

Če bi vsi upoštevali potrebne ukrepe (in to niso maske ter testi) ki so običajni ob kužnih bolezni, bi šlo na bolje. Ampak folku je težko roke umivat, oni so prefini, da bi roke umil. Umazane roke ne prenašajo virusov ane. In sramota je to, da sem morala danes v trgovini odrasli opravilno sposobni osebi SPET rečt, da se samopostrežni kruh vzame z rokavico ali prijemko in ne z umazanimi rokami, ker mi gredo tej pipači kruha res nekam. Prodajalke očitno sploh ne gledajo na te stvari. V bistvu so naredili ogromno napako, ko so uvedli te samopostrežne koške z kruhom.

Pa kaj vam ni jasno? Tak teror nad nami zganjajo, vsiljujejo nam cepljenje, kratijo svobodo, folk pa v tej “pandemiji” z umazanimi rokami taca po samopostrežnem kruhu? ma to vidim skoraj vsakič, ko grem v trgovino! In ne-nikdar se ne bomo rešili tega sranja, pa ne zaradi necepljenja ampak zaradi takih bedastih prenosov.

Cepivo ni rešitev, ampak osnova higiene in osnova kašlja ter ostani doma če zboliš.

Zato pa bomo v tem sranju dolgo dolgo ker je več kot 70% ljudi egoistov in oni svojih rok že ne bodo prali.

U tole grmenje in nevihta sede!?

Bravo 

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close