Vsi, ki ne verjamete v kovid in ste v dilemi zaradi cepljenja
Poglejte si spodnji prispevek. Če vas ta ne prepriča, vam lahko rečem le, da ste tako zelo neumni, da mi je za vas resnično hudo.
https://www.24ur.com/novice/preverjeno/prezivel-ker-je-borec.html
Ja, gambling je oboje, cepljenje in necepljene, a bistveno večja je šansa, da ga naje_eš zaradi korone kot zaradi cepljenja.
Od korone je najebal moj moz (hb je zdaj ok, gre oktobra pocasi v sluzbo) jaz od korone najebala nisem, ker se nisem nalezla. Vsi ostali preboleli b.p – med njimi tudi nekaj cepljenih izraelcev, vsi brez posledic.
Imamo pa cepljene na bolniski, pazi zdaj od korone, eden od njih je revez z visoko vrocino in kasljom. Cepil se vec ne bo z nobenim pozivitvenim. Pravi, da se mu ne splaca, ker je zbolel za boleznijo proti kateri se je cepil.
Cepi se vsak dan, ce ti pase. V nasi familiji glede na vse dogajanje okoli nas in izven meja slo (ozji in sirsi) se ne bo cepil noben vec. S tem smo vsi koncali. Absolutno smo popolnoma opustili to idejo. Edino ce nas na silo cepijo. Cepljenje je adakta v tem zivljenju, morda v naslednjem, bilo je lepo dokler je trajalo. :))
Moja prijateljica je imela kar hudo obliko, sicer ni koncala v bolnici, je pa malo manjkalo. Tri mesece ni prisla k sebi, je bila na bolniski.
Druga, znanka, je imela enako hudo obliko, ce ne hujso, zdaj je pol leta od tega, se vedno ima posledice.
Obe sta trdni, da se cepili ne bosta. Raje se enkrat prebolita.
Drugace v moji okolici ni imel nihce hujse oblike, vecina kot blagi prehlad, eni popolnoma brez simptomov, drugi z blagimi simptomi, zanimivo pa je, da poznam dva cepljena, ki sta pozneje zbolela in sta imela kar konkreten ‘prehlad’, cel teden v postelji, kaselj, huda utrujenost.
Cepi naj se, kdor se hoce.
Kaj je to zdaj tak problem?
Jaz v korono verjamem, bolezen že obstaja. To kar pa delajo z nami zaradi nekega respiratornega virusa (je le še en v nizu le teh) pa je nedopustno. In prisilno cepljenje je nedopustno. Da vsak zase odloči, tako kot pri gripi, ali klopnemu meningitisu ali hepatitisu pri mlajših osebah itd-ja. prisilno-ne!
Če v vsem tem času nisem zbolela, vsaj očitno ne, pa sem vsakodnevno v stiku z ljudmi, potem ne vidim smisla v tem, da tvegam posledice samega cepljenja. Ko sem se zaradi poškodbe cepila proti tetanusu (nazadnje bila pri 18tih), še danes čutim posledice le tega. Pa verjetno tetanusa zaradi poškodbe niti ne bi fasala. odgovor zdravnika na moja opažanja okoli cepljenja-ne vem, če bo minilo, bote mogla s tem živet. Halooo?
ma ni šans da tvegam z cepivom zaradi respiratornega virusa. če me bo doletel-naj bode tako. Če me ne bo, kot me v vsem tem času ni-pa tudi. Ampak to kar vršijo nad mano pa je kršenje vseh človekovih pravic.
Še un ki ga vsako noč namaka brez kondoma v neznanke ni tako diskriminiran kot smo mi že dve leti zaradi tega sranja.
Zartrose izven profila, 29.09.2021 ob 15:53
Jaz v korono verjamem, bolezen že obstaja. To kar pa delajo z nami zaradi nekega respiratornega virusa (je le še en v nizu le teh) pa je nedopustno. In prisilno cepljenje je nedopustno. Da vsak zase odloči, tako kot pri gripi, ali klopnemu meningitisu ali hepatitisu pri mlajših osebah itd-ja. prisilno-ne!
Če v vsem tem času nisem zbolela, vsaj očitno ne, pa sem vsakodnevno v stiku z ljudmi, potem ne vidim smisla v tem, da tvegam posledice samega cepljenja. Ko sem se zaradi poškodbe cepila proti tetanusu (nazadnje bila pri 18tih), še danes čutim posledice le tega. Pa verjetno tetanusa zaradi poškodbe niti ne bi fasala. odgovor zdravnika na moja opažanja okoli cepljenja-ne vem, če bo minilo, bote mogla s tem živet. Halooo?
ma ni šans da tvegam z cepivom zaradi respiratornega virusa. če me bo doletel-naj bode tako. Če me ne bo, kot me v vsem tem času ni-pa tudi. Ampak to kar vršijo nad mano pa je kršenje vseh človekovih pravic.
Še un ki ga vsako noč namaka brez kondoma v neznanke ni tako diskriminiran kot smo mi že dve leti zaradi tega sranja.
se strinjam z zapisanim.
Dodajam še, da če mi bo usojeno, naj mi pa bo – skoraj pol življenja sem dosedaj preživela lepo do te hjebene korona psiho vojne, pa ti dve leti koronanja tudi, me psihično ni spodneslo, marsikoga pa žal je.
In ja, sem eden od tistih,ki pa ne verjame, da ko bodo dosegli tisto, kar hočejo trenutno, da bo potem mir – ker bodo hoteli še več in več, pritiski še pa še -ker jim je prejšnje zastavljeno uspelo, haska pa nobenega – lani ob točno enakem času ob necepljenju bistveno manj okuženih -za včeraj danes dali ven cifro 1339 okuženih.
Ne verjamem v tako poudarjano učinkovitost PCTja-ker ne deluje, niso pošteno in realno prikazani podatki, ker ni pravično v ta pogoj zajeta cela naša N populacija. Absurdni odloki, ki jih spreminjajo od danes na jutri, praktično preko vikendov in noči.
Še vedno sem po izkušnji tudi mnenja, da je najboljša zaščita in preventiva pred kapljičnimi infekcijami zagotavljanje ustreznih higienskih pogojev (predvsem pravilno in pogostejše kot 3x dnevno umivanje rok), ustrezna varnostna razdalja, nošenje zaščitne maske, kjer je to potrebno in kjer ni možno zagotovit ustrezne razdalje – meni tako funkcionira brez posledic zame in za druge že 2. leto. Če se zadeva ne bo normalizirala s tem omejevanjem v roku leta max dveh let, bye, bye. Mi ne bo predstavljalo nobenega problema.
Ne razumem, 29.09.2021 ob 17:56
Komaj smo čakali, da pride cepivo, zdaj pa toliko polemik okoli njega. Torej zaupate v znanost samo po potrebi? Tak narod kot smo Slovenci, ma ga ne najdeš. Pa mislim tako v plus, kot v minus.
Kdo je komaj cakal cepivo?
Jaz ne.
Priznam, da sem bila v prvem valu presrana, neznana bolezen, vse zaprto, vsa tista porocila o okuzenih in umrlih, je bilo kar strasno.
Ampak jeseni, ko si vrgel stevilke v procente, smo nekateri dojeli, da imamo pLandemijo, malo mocnejso gripo z 2% smrtnostjo!
Zakaj bi za tako bolezen komaj cakali cepivo?
A za gripo je bil tudi tak cirkus vsako zimo zadnjih 100 let?
Koliko se vas je pa cepilo za gripo vsako leto? Ste komaj cakali cepivo za gripo?
Pa da se razumemo, sama sem se nekajkrat cepila proti gripi, a sem takrat ocenila, da imam veliko rizicnih stikov in da bi bila bolniska zame velika financna izguba, zato mi je bilo cepljenje takrat smiselno.
Trenutno so moji stiki na nuli, bolniska mi ne igra vloge pri dohodku in ne vidim razloga za cepljenje.
Cepljena, 29.09.2021 ob 15:18
Poglejte si spodnji prispevek. Če vas ta ne prepriča, vam lahko rečem le, da ste tako zelo neumni, da mi je za vas resnično hudo.
https://www.24ur.com/novice/preverjeno/prezivel-ker-je-borec.html
Ja, gambling je oboje, cepljenje in necepljene, a bistveno večja je šansa, da ga naje_eš zaradi korone kot zaradi cepljenja.
Daj debilno, spravi se že nekam s svojo fašistično propagando. Debili fašistični ste morilci.
Marinka658, 29.09.2021 ob 17:58
Vsak, ki je videl ta posnetek oziroma vsak ga bi moral videti. Če ga to še vedno ne bi ganilo bi moral na obisk do psihiatra in psihologa. Škoda za smrt 20- letnice, žalostno, in škoda, ker se zaradi tega veliko ljudi ne bo cepilo.
Zakaj ljudje umirajo in bodo umirali še tedne, mesece in leta po prejetju mRNA cepiva za Covid-19?
Trši prijemi, 29.09.2021 ob 20:59
Jaz bi pa vse necepljene in neprebolele trše prijela. Kaj se imajo za zmišljevati, ne bi cepiva, ne bi testiranja, proti vsem ostalim ukrepom, pa to korona sranje se ne bo nikoli nehalo.
Pejt na trg in blekni to pred razjarjeno množico. Jaz grem pa po kokice.
Če bi vsi upoštevali potrebne ukrepe (in to niso maske ter testi) ki so običajni ob kužnih bolezni, bi šlo na bolje. Ampak folku je težko roke umivat, oni so prefini, da bi roke umil. Umazane roke ne prenašajo virusov ane. In sramota je to, da sem morala danes v trgovini odrasli opravilno sposobni osebi SPET rečt, da se samopostrežni kruh vzame z rokavico ali prijemko in ne z umazanimi rokami, ker mi gredo tej pipači kruha res nekam. Prodajalke očitno sploh ne gledajo na te stvari. V bistvu so naredili ogromno napako, ko so uvedli te samopostrežne koške z kruhom.
Pa kaj vam ni jasno? Tak teror nad nami zganjajo, vsiljujejo nam cepljenje, kratijo svobodo, folk pa v tej “pandemiji” z umazanimi rokami taca po samopostrežnem kruhu? ma to vidim skoraj vsakič, ko grem v trgovino! In ne-nikdar se ne bomo rešili tega sranja, pa ne zaradi necepljenja ampak zaradi takih bedastih prenosov.
Cepivo ni rešitev, ampak osnova higiene in osnova kašlja ter ostani doma če zboliš.
Zato pa bomo v tem sranju dolgo dolgo ker je več kot 70% ljudi egoistov in oni svojih rok že ne bodo prali.
U tole grmenje in nevihta sede!?
Če bi ljudje znali malo bolj potrpeti, se prilagoditi, furati dobro higieno rok, nositi maske dejansko tako kot je potrebno, čez usta in nos, ne bi bilo danes tam kjer smo. V smislu cepljenja in po številu umrlih, zato takim bebcom kot smo, ne preostane drugega kot, da se jih precepi, če na pa naj bodo zaptri v svojem stanovanju. I rest my case.
Zartrose izven profila, 29.09.2021 ob 21:29
Če bi vsi upoštevali potrebne ukrepe (in to niso maske ter testi) ki so običajni ob kužnih bolezni, bi šlo na bolje. Ampak folku je težko roke umivat, oni so prefini, da bi roke umil. Umazane roke ne prenašajo virusov ane. In sramota je to, da sem morala danes v trgovini odrasli opravilno sposobni osebi SPET rečt, da se samopostrežni kruh vzame z rokavico ali prijemko in ne z umazanimi rokami, ker mi gredo tej pipači kruha res nekam. Prodajalke očitno sploh ne gledajo na te stvari. V bistvu so naredili ogromno napako, ko so uvedli te samopostrežne koške z kruhom.
Pa kaj vam ni jasno? Tak teror nad nami zganjajo, vsiljujejo nam cepljenje, kratijo svobodo, folk pa v tej “pandemiji” z umazanimi rokami taca po samopostrežnem kruhu? ma to vidim skoraj vsakič, ko grem v trgovino! In ne-nikdar se ne bomo rešili tega sranja, pa ne zaradi necepljenja ampak zaradi takih bedastih prenosov.
Cepivo ni rešitev, ampak osnova higiene in osnova kašlja ter ostani doma če zboliš.
Zato pa bomo v tem sranju dolgo dolgo ker je več kot 70% ljudi egoistov in oni svojih rok že ne bodo prali.
U tole grmenje in nevihta sede!?
Ja žalostno je, da tega se niso jemali v bolnišnicah in DSO lani, ko so okuženi delali In posledično ogromno nedolžnih ljudi okuženih in mrtvih. Pa še vladniki so vztrajali, da morajo delati okuženi zaposleni. Pa spet ista napaka kot lani spodbujanje ljudi, da so na veliko dopustovali na Hr, Grčiji.,,, in potem direkt v šole in vrtce. Spet jih je presenetilo kao.
Tudi to je zanimiva stvar.
Me zanima kaj debili fašistični porečejo na to dejstvo.
(https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4636349216408626&id=701694363207484)
Forum je zaprt za komentiranje.