Vsi, ki imate probleme s težo, motnjami, premalo energije….
Ponujam vam rešitev – rezultati so na mojih sorodnikih (bratranec izgubil 20 kil, s 110 na 90 v parih mesecih, babica 7 kil po manj kot mesecu, imata veliko energije, kolega se zredil za sedem kil (potreboval jih je 😉 ) ter še na ogromno drugih ljudeh. Gre za posebno prehrano, ki ob PRAVILNI uporabi 100% prinaša rezultate ter ne temelji na odrekanju hrane ali stradanju. Vse je zelo enostavno.
Kogar zanima nej mi pošlje mejl se bomo zmenili kako naprej. Še nekaj – SAMO RESNI!!! Zafrkancij ne mislim prenašat!
Temu se reče e-mail. Nick je D.J., da vas razsvetlim. Evo še moj drug mejl, če vas tako moti: vmurko@siol.net. In ne zafrkancij na to temo, kar ponujem ne prenašam.
Preberite si moj komentar na to stvar
http://med.over.net/phorum/read.php?f=34&i=21548&t=21548
Lp oliver
Ela, skrivnost je zato:
– ker je moderator ime izdelka cenzuriral, saj se vsake toliko časa pojavi kakšen Mare, Murko, DJ, Vida ali Mitja, Sandi in še kdo…. ki nas želi razsvetliti
– ker se da preko telefona veliko lažje sugerirati potencialni stranki o “revolucionarnosti” izdelka, saj ne distributer ne more naleteti na protiargumente (kar je v debatah tukaj gor obvezno naletel)
– ker s skrivnostnostjo vzbuja občutek čudežnosti izdelka, ki je ne gre kar tako objaviti (le posamezniki, ki pokličejo, so deležni predstavitve tega čudovitega shujševalnega sredstva in ne ves narod, ki to bere)
Drugi razlog je pomojem najverjetnejši 😉
LP
Forum je zaprt za komentiranje.