Vsi, ki boste šli na dopust v Grčijo
Vas kaj skrbijo nemiri? Demonstracije? Na TV sem videla, kako so v nekem pristanišču zadrževali turiste in jih niso spustili na otoke! Kako lahko Grki delajo sranje v sezoni, saj vendar mnogi izmed njih živijo od turizma! Ne razumem jih.
Če bomo doživeli kakšne nevšečnosti na dopustu – ali bomo dobili kakšno odškodnino od turističnih agencij ali nam tudi oni ne bodo pomagali in bomo ždeli ure in dneve tam na kakšnih letališčih ali pristaniščih…
ja grki so ena prav posebna rasa res 🙂 evropa jim daje denar, oni ga nočejo, pa štrajkajo in turiste odganjajo … če češ dol kaj kupit, moraš skor prosit da lahko plačaš (izvzete družinske trgovinice in tavernice, pa tudi te ne vedno) … kdo bi jih razumel ….. skrbi me ne ker ne gremo dol, če bi šli na trajekt bi mogoče me, če bi imela čarter iz LJ me pa ne bi …
no, da bi jim potem, ko so nam naložili obveznost, ki jo bodo še naši otroci odplačevali, namesto bi država poskrbela najprej za njih………………………………….. še svoj regres in plačo dol nosla??? tratila dragoceni dopust za čakanje v pristaniščih in še bolj dragocene živce za prenašanje njihovih muh, ob odnosu, kakršnega imajo? res imajo tudi čudovito morje, a tega ni vredno.
vem, da vprašanje ni bilo namenjeno tistim, ki bomo našli drugo destinacijo, pa se vseeno nisem mogla zadržat. se opravičujem :)))
sklepam, da ne greš nikamor? ker za vsako destinacijo se kaj najde- v Turčiji te lahko ugrabijo, Španija je v gospodarski krizi, Grčija tudi pa še negostoljubni so, na Hrvaškem se spravljajo na slovenske turiste, Ciper je preblizu libanona, Malta preveč smoga, Sardinija preblizu Sicilije in mafije…
torej ostane ti le še Ankaran pa še tam je kaj narobe:)))
Ankaran je poln italijanov in potrorož ljubljančanov.
Pa dajte se malo umirit. A ko je bila vojna na hrvaškem se pa niste nič bale ?
Mene pa te stvari ne motijo in se ne počutim ogroženo. Imajo pravico stavkat – tako kot mi. Kakšne bodo posledice pa……………………Če imam za pit in kaj za brat in so otroci nahranjeni – ma res ni panike.
Mogoče je pa prav da kaj doživite, ker vam očitno v življenju gre vse po načrtu in ob prvi oviri dobite napad panike in ste “oškodovani in je kar treba koga tožit”.
Mi smo se pred enim tednom vrnili s Kosa – vse je delovalo brez problemov, nič ni bilo čutiti, da se kaj dogaja. Mislim, da je na otokih vseeno drugače kot na celini, otoki živijo od turizma in upam, da so ljudje dovolj pametni, da si ne bodo pljuvali v lastno skledo. Je bilo pa noro, super – krasno vreme, morje ravno prav toplo, s hotelom spet popolnoma zadovoljni, maladva sta plužila cele dneve po mivki in delala gradove… Super, res. 🙂
Ajoooj no.. je treba takoj paniko zganjat. Štrajkali so pristaniški delavci v Pireju, saj je bilo po vseh medijih no. In ja jih je nekaj ostalo na kopnem in ja verjamem, da ni bilo prijetno. Slovenci tega nismo navajeni, ker na ceste za svoje pravice ne hodimo (če pa že potem nas pa nihče ne šmirgla oz. mularija razsuje parlament), se pa to dogaja povsod – malo glejte poročila – protesti in štrajki so povsod – Italijani štrajkajo že za šport, Francozi, Španci..ti so tudi redno na barikadah.. Kar naenkrat so Grki ratali negostoljubni pa nesramni..to zagotovo niso, imajo pa svoj ponos.
Ja jaz grem v Grčijo in to z avtom, tudi na trajekt naj bi šli..konec prihodnjega tedna. Pa me nekako ne skrbi. Velikokrat si slabo karmo prikličemo sami.
Forum je zaprt za komentiranje.