Vsi dedci so najboljše volje..
Mogoče je bedno, mogoče pa je beden tisti, ki tako “kratko” dojema. Saj veš kaj si napisal malo nad tem, ali tako hitro pozabljaš? ;)[/quote]
Kaj je tu ”kratkega” za dojet? A to da se je mali posral že 3x tisti dan, je vrhunec intelektualnega razvoja v komunikaciji? Če je to, da pred otrokom z nekom komuniciraš o napredku IT tehnologije, če 2 meseca pa o dreku njegove otroka, napredek, oz. ”daljše” dojemanje, potem sem pač jaz nenapreden, in takšen želim ostat…..
Lepo te prosim no, ne drkaj v glavo z neumno repliko :)[/quote]
Če bi vedel, ne bi spraševal, tako pa pač nisi dojel. 😉
Kaj je tu ”kratkega” za dojet? A to da se je mali posral že 3x tisti dan, je vrhunec intelektualnega razvoja v komunikaciji? Če je to, da pred otrokom z nekom komuniciraš o napredku IT tehnologije, če 2 meseca pa o dreku njegove otroka, napredek, oz. ”daljše” dojemanje, potem sem pač jaz nenapreden, in takšen želim ostat…..
Lepo te prosim no, ne drkaj v glavo z neumno repliko :)[/quote]
Če bi vedel, ne bi spraševal, tako pa pač nisi dojel. ;)[/quote]
Vidiš sem pa dojel da boš napisal TOČNO tako bedarijo…. tipičo za nekoga ki proba podjebavat
Ah ja, ko bi bil vsaj dober troll………… 😉
Frendu povej, da te to moti, ne pa nam jamrat. Ti tvoj “visok” intelekt tega ni dal kot rešitev?
Frendu povej, da te to moti, ne pa nam jamrat. Ti tvoj “visok” intelekt tega ni dal kot rešitev?[/quote]
Bravo genialc, hvala za rešitev, saj sem, pa vsake tolko kar samo butne ven znova in znova……
Kot osnovnošolec ki daje rešitve si 🙂
Nikoli in nikdar ženska ne more biti “one of the guys”. Mešane družbe so lahko najbolj zanimive, ampak ko so sami moški na kupu je drugače. Že ena ženska pokvari ozračje. Isto če daš enega moškega v žensko družbo, pokvari tisti ženski čar družbe pa tudi če se zna pogovarjati o “ženskih” temah, ni ženska, konec, ni enako.
Pa še prav je tako. Ženska ki se preveč dobro znajde v moški družbi ni za partnerko, enako za moško stran.[/quote]
Točno tako..
Frendu povej, da te to moti, ne pa nam jamrat. Ti tvoj “visok” intelekt tega ni dal kot rešitev?[/quote]
Bravo genialc, hvala za rešitev, saj sem, pa vsake tolko kar samo butne ven znova in znova……
Kot osnovnošolec ki daje rešitve si :)[/quote]
Ne verjamem. Ali pa si mu zelo nejasno povedal.
Lej taki samski se raje pogovarjate kako ste samo pobruhali sosedov vrt, zasrali to in ono in ostale brezveznarije….
Skozi življenje se ti menja sistem vrednot in ko se poročiš, imaš otroke se zadeve/vrednote precej spremenijo, kdor tega ni sposoben dojet…buh pomagaj :/
Glej, taki kot si ti itak ne zahajate v družbe, o kakršnih je govora. Ker vas vaše ne pustijo.
Kaj tebi pomaga tvoje bogato družinsko življenje, še vedno rabiš ta čvek ko vampir svežo kri, da bereš zgodbe nas nenormalnih…[/quote]
Jaz mislim, da se samo ti malo preveč bojiš, da te tvoja (če bi jo že imel ali pa si kdaj jo) res ne bi pustila, bojiš se izgubiti občutek svobode. To je še kolikor toliko ok, bodi sam, če ne moreš tega strahu premagat. Ampak ta strah zrcaliti na vse okrog sebe, ki so vezani, je pa že zaskrbljujoče.
Gre tudi drugače, si pokazal. :)[/quote]
Marko, bedasti nasmeški ne pomagajo.
Jaz sem, kakršen sem. Mogoče čuden, mogoče nesrečen. Ampak jaz živim, Marko, jaz sem si sposoben privoščiti vsaj mala zadovoljstva, ki jih lajf ponuja…česa si pa ti sposoben, razen bedastega pametovanja, ob katerem vsi zehajo…?
Enkrat boš moral nehati analizirati mene, Matkiča in Sadnega in prijeti lajf za roge, drugače ne gre, Marko…
Nisem mislila, ko so dedi sami, ampak ko so njihove žene zraven – takrat se jim ne da![/quote]
Odvisno s kakšno žensko si. Kot sem že večkrat napisal, večina žensk je glupih, dolgočasnih, neizvirnih. Flanca kar nekaj v krasne, ali pa samo jamra o “problemih”, kot da se cel svet samo okoli nje vrti. V bistvu, večina vas sploh nič zabavnega/zanimivega ne zna povedat in to se že tu na forumu opazi. Npr. koga briga ob kiri uri si se danes vstala in si šla umit zobe ? Točno takšno balast moraš poslušat, ko ženska odpre usta. Ne vem zate, ampak mene take “debate” utrujajo. V končni fazi, enako velja to tudi za marsikaterega moškega, predvsem tiste poročene, ki hodijo samo šiht in nazaj domov. Potem ti pa razlaga kako je sinčka peljal v vrtec, kako slabo je spal, tu pa tam še kakšno temo vžgeta o fuzbalu in tu se stvar že konča. Pač rutinsko-dolgočasen, neambiciozen folk, ki se ne zna nikoli sprostit, si dat duška, tu pa tam kakšno mim usekat, da se družba nasmeji. Nič čudnega, da so najboljši stand up komedianti vsi moškega spola. Sicer pa niti se ne gre toliko za humor, bolj kako si ti sposoben sestavit dobro zgodbo, ali pa dobro obnovo nekega dogodka. V tem ženske totalno fušate.
V moški družbi se človek lahko sprosti, ker je v družbi sebi enakih. Pa še tole bom napisal. Prej se boš zameril ženski, kot pa tipu. Ženske takoj nekaj zamerite, pa take bolj pikolovske ste, vse vas nekaj zmoti, pa na vsakih 5 minut menjate razpoloženje. Pač težko vas je prenašat, vsaj na daljše časovno obdobje…[/quote]
En moj prijatelj npr Maks – on je taka faca, jaz lahko z njim čvekam, plešem celo noč, super za pogovarjat, ga skupaj pijemo, … ko pa npr 1x na mesec gre žena z njim ven, pa je on utrujen, ne pije in z ženo gresta med prvimi domov. Pa to ni osamljen primer, lahko rečem da drži za skoraj vse, ki so v dolgih vezah. Jaz imam tri dobre prijateljice, s katerimi tudi skupaj potujemo, čagamo, kofetkamo, … načeloma pa se rajši družim z mošimi, ker oni ne govorijo o otrocih, pa službi, pa hrani,… mi se zafrkavamo, govorimo o glasbi, koncerih, pa o športu, pa o fimih. Pri pogovorih z moškimi je pač potrebno vključiti malo možgančkov. Jaz obožujem glasbo in so mi zanimivi moški, ki ima svoj okus in mi pove kaj posluša. Meni je bedno če kdo reče, da posluša Roling stonse pa U2 … saj so ok – samo ko je sedaj tolk dobre muzke na trgu. Obožujem Editors in mi je res žal, da sem zamudila koncert v ZG. Rada se družim z ljudmi, ki znajo povedat kaj novega.
Vsak govori o tistem, kar se mu zdi pomembno ali kaj se mu v življenju dogaja.
Na podlagi tega potem sklepati o omejenosti intelekta, je nerealno. Na primer, da en moški (ali ženska) najprej hodi s tabo okrog, pa lovi punce in ti o tem vsak dan razlaga, bo se ti zdel zanimiv in bo po tvoji logiki pameten…Ko pa bo enkrat postal oče in ne bo več imel časa za bluzenje ali pa ne bo več imel interesa, ker se je znorel in bo razlagal le o otrocih in ženi, pa bo naenkrat postal omejen ? 🙂
To si zdaj napisal svojo verzijo, ki nima z mano nobene veze.
“Samozavesten” tip z izklesano postavo, ki vsak dan druge opominja na svojo popolnost in drugače misleče zaničuje in žali….To je EB. 🙂
Malo si preberi kaj o samozavesti, pa potem filozofiraj.
Zgodbo lahko vsak napiše. 🙂
A zato se mi je bilo vedno lažje pogovarjati z ženskami. 🙂
Moški so ponavadi res samo bluzili in pametovali o tem, kako bi katero nategnili. Jaz pa sem se raje kar direkt pridružil ženskam. :)[/quote]
Prikrit peder ?[/quote]
Tisti, ki se druži z ženskami, je prikrit peder ? 🙂
Ali pa ste to mogoče tisti, ki se v ženski družbi počutite ogrožene, ker ženska pokvari vaše vzdušje. 🙂
Prikrit peder ?[/quote]
Tisti, ki se druži z ženskami, je prikrit peder ? 🙂
Ali pa ste to mogoče tisti, ki se v ženski družbi počutite ogrožene, ker ženska pokvari vaše vzdušje. :)[/quote]
V srednji šoli je vsak, ki se ni znal vklopit v moško družbo, šprical telovadbo in se cel čas pogovarjal samo s puncami, bil slej kot prej označen za pedra. In nekaj jih je na koncu tudi samih priznalo, da imajo rajši fantke, kot dekleta 🙂
Nekaj je govoriti kar se ti zdi pomembno, drugo pa je govoriti o tem kar se ti zdi pomembno in je hkrati smiselno da okolica posluša……
Povej mi nekaj, če bi ti sodelavec al pa prijatl razlagal ko se vidita po enem mescu, kak se je včeraj fajn posral, končno po 2 dneh, bi ti reko, da te to ful zanima in da je to odraz njegove inteligence pri odločitvi kaj je pomembno da še ti veš? 🙂
Nima to veze, meni ljudje ki so zagrizeni hribolazci razlagajo o tem kak so ”potovali” na te 4 tisočake (prijatelj) pa me to ne dolgočasi, ampak z zanimanjem poslušam in ga nimam zato za retardiranca ali debila, pa čeprav je meni to osebno popoln nesmisel in izguba časa….. in tega tudi nikoli ne bom počel… pa je ta isti človek lahko pred tem z mano lovil punce pa se pogovarjal SAMO o tem…….
Vidiš to nima veze… ampak ko pa pomisliš kako malo intelektualne vrednosti in sploh smotrnosti ter možnosti iztržka, v obliki razumevanja in naučenja novosti je v tem, da je on preoblačo plenice šmrkavcu svojem, pa se potem vprašaš kaj se mu je še takega zgodlo, da je manj pomembno od sranja od njegovega malega 🙂
Ti pa si prikladno posplošil, da je vse kar ni v skladu z mano, nesmiselno, kje pa…. jaz osebno rade volje poslušam ljudi ko razlagajo smiselne stvari, pa čeprav so meni osebno neumne in čas zapravljajoče, kot je v zgornjem primeru lazenje na Triglav ali kam drugam………
Forum je zaprt za komentiranje.