Vsi dedci so najboljše volje..
Nikoli in nikdar ženska ne more biti “one of the guys”. Mešane družbe so lahko najbolj zanimive, ampak ko so sami moški na kupu je drugače. Že ena ženska pokvari ozračje. Isto če daš enega moškega v žensko družbo, pokvari tisti ženski čar družbe pa tudi če se zna pogovarjati o “ženskih” temah, ni ženska, konec, ni enako.
Pa še prav je tako. Ženska ki se preveč dobro znajde v moški družbi ni za partnerko, enako za moško stran.[/quote]
Lej, najine izkušnje so pač drugačne. Meni je lepo, tebi očitno ni. Kdo je na slabšem? 😉
Sam to kar je napisal resnicoljub res drži. Ne moreš verjeti, kako tečni so dedi, ko so ženske zraven. Nič se jim ne da, utrujeni so in čimprej bi šli domov. Ko pa so sami pa energija, veselje, pijače, raztur do konca …
Nisem mislila, ko so dedi sami, ampak ko so njihove žene zraven – takrat se jim ne da!
Nikoli in nikdar ženska ne more biti “one of the guys”. Mešane družbe so lahko najbolj zanimive, ampak ko so sami moški na kupu je drugače. Že ena ženska pokvari ozračje. Isto če daš enega moškega v žensko družbo, pokvari tisti ženski čar družbe pa tudi če se zna pogovarjati o “ženskih” temah, ni ženska, konec, ni enako.
Pa še prav je tako. Ženska ki se preveč dobro znajde v moški družbi ni za partnerko, enako za moško stran.[/quote]
A bejž no. Moški se pogovarjajo o drugačnih temah, bolj suhoparnih, z lahkotnejšim pridihom Ob ženskah morajo razmišljati in to jim kvari veselje. Pri razsvetljenih moških ni nobenih težav z vklapljanjem v ženski del družbe. Ne vidijo potencialnih ovir in morebitnih groženj. So sposobni komunikacije ter ne bežijo stran.
Nisem mislila, ko so dedi sami, ampak ko so njihove žene zraven – takrat se jim ne da![/quote]
Odvisno s kakšno žensko si. Kot sem že večkrat napisal, večina žensk je glupih, dolgočasnih, neizvirnih. Flanca kar nekaj v krasne, ali pa samo jamra o “problemih”, kot da se cel svet samo okoli nje vrti. V bistvu, večina vas sploh nič zabavnega/zanimivega ne zna povedat in to se že tu na forumu opazi. Npr. koga briga ob kiri uri si se danes vstala in si šla umit zobe ? Točno takšno balast moraš poslušat, ko ženska odpre usta. Ne vem zate, ampak mene take “debate” utrujajo. V končni fazi, enako velja to tudi za marsikaterega moškega, predvsem tiste poročene, ki hodijo samo šiht in nazaj domov. Potem ti pa razlaga kako je sinčka peljal v vrtec, kako slabo je spal, tu pa tam še kakšno temo vžgeta o fuzbalu in tu se stvar že konča. Pač rutinsko-dolgočasen, neambiciozen folk, ki se ne zna nikoli sprostit, si dat duška, tu pa tam kakšno mim usekat, da se družba nasmeji. Nič čudnega, da so najboljši stand up komedianti vsi moškega spola. Sicer pa niti se ne gre toliko za humor, bolj kako si ti sposoben sestavit dobro zgodbo, ali pa dobro obnovo nekega dogodka. V tem ženske totalno fušate.
V moški družbi se človek lahko sprosti, ker je v družbi sebi enakih. Pa še tole bom napisal. Prej se boš zameril ženski, kot pa tipu. Ženske takoj nekaj zamerite, pa take bolj pikolovske ste, vse vas nekaj zmoti, pa na vsakih 5 minut menjate razpoloženje. Pač težko vas je prenašat, vsaj na daljše časovno obdobje…
Zdaj od tebe pričakujemo kup dobrih in zanimivih štorij, da se ve. Ali pa si opisoval sebe, kakršen si ne želiš biti?
Zdaj od tebe pričakujemo kup dobrih in zanimivih štorij, da se ve. Ali pa si opisoval sebe, kakršen si ne želiš biti?[/quote]
Marko, tvoje ocenjevanje zanimivosti se konča pri piškotih….. Dater, Spider, marihuanca, Sadni ipd. povejo marsikaj zanimivega, samo tebi ni zanimivo…. niso oni krivi, če si ti omejen pri doumevanju okolice oz. jo jemlješ enodimenzionalno 🙂
To kar je Sadni napisal je dejstvo… vsaj po večini… sploh tisto boldano…. čim folk dobi otroka, je to kr en drugačen človek, ki načeloma postane prav bednik ga met za prijatelja, pač nas ne zanima kako je menjeval plenice, kako je moral pospravljat za njim bruhanje, kako mu je porisal stene, če je to vse kar se moškemu z otrokom dogaja v lajfu, potem vem zakaj otrok ne bom imel….
Zdaj od tebe pričakujemo kup dobrih in zanimivih štorij, da se ve. Ali pa si opisoval sebe, kakršen si ne želiš biti?[/quote]
Marko, tvoje ocenjevanje zanimivosti se konča pri piškotih….. Dater, Spider, marihuanca, Sadni ipd. povejo marsikaj zanimivega, samo tebi ni zanimivo…. niso oni krivi, če si ti omejen pri doumevanju okolice oz. jo jemlješ enodimenzionalno :)[/quote]
Očitno potem različno dojemajo, kaj je nekomu zanimivo. Torej je le to, kar nekdo pove, odvisno od tega, kako ga dojemamo. Torej povej to Sadnemu, on se nekaj pritožuje. Meni je vseeno, kaj kdo pove in nobenemu ne trobim, da je dolgočasen ali kaj podobnega.
Mogoče je bedno, mogoče pa je beden tisti, ki tako “kratko” dojema. Saj veš kaj si napisal malo nad tem, ali tako hitro pozabljaš? 😉
Mogoče je bedno, mogoče pa je beden tisti, ki tako “kratko” dojema. Saj veš kaj si napisal malo nad tem, ali tako hitro pozabljaš? ;)[/quote]
Kaj je tu ”kratkega” za dojet? A to da se je mali posral že 3x tisti dan, je vrhunec intelektualnega razvoja v komunikaciji? Če je to, da pred otrokom z nekom komuniciraš o napredku IT tehnologije, če 2 meseca pa o dreku njegove otroka, napredek, oz. ”daljše” dojemanje, potem sem pač jaz nenapreden, in takšen želim ostat…..
Lepo te prosim no, ne drkaj v glavo z neumno repliko 🙂
Kar je EB napisal, ni nič drugega kot slaba tolažba s poskusom samopoveličevanja. 🙂
Kdor je zadovoljen s svojim lajfom, tisti ne išče nenehne potditve, kako beden lajf imajo drugi.[/quote]
Saj ne iščeš tega, to doživiš, jaz še NIKOLI v življenju nisem nobenemu reko o tem, da bi rad POSLUŠAL o njegovem otroku….. poslušat pa sem ”moral” to že vsaj 5x….. to ni ISKANJE potrditve, če ti jo tip sam v obraz vrže, to je samo razumevanje kaj ti to vse pove…….
Če je vrhunec moškega da drugemu tipu (torej prijatelju) ko se po 1 mesecu vidita, razlaga o dreku svojega XY mesecev starega froca, potem s tem sam pove kako bedn lajf ma ker meni osebno to pvoe, da se mu je v zadnjih 30 dneh zgodlo tako malo, da se mu zdi to da se je mali že tretjič včeraj vsral in je moral preoblačit plenico zanimivo in deljenja vredno 🙂
Kar je EB napisal, ni nič drugega kot slaba tolažba s poskusom samopoveličevanja. 🙂
Kdor je zadovoljen s svojim lajfom, tisti ne išče nenehne potditve, kako beden lajf imajo drugi.[/quote]
Saj ne iščeš tega, to doživiš, jaz še NIKOLI v življenju nisem nobenemu reko o tem, da bi rad POSLUŠAL o njegovem otroku….. poslušat pa sem ”moral” to že vsaj 5x….. to ni ISKANJE potrditve, če ti jo tip sam v obraz vrže, to je samo razumevanje kaj ti to vse pove…….
Če je vrhunec moškega da drugemu tipu (torej prijatelju) ko se po 1 mesecu vidita, razlaga o dreku svojega XY mesecev starega froca, potem s tem sam pove kako bedn lajf ma ker meni osebno to pvoe, da se mu je v zadnjih 30 dneh zgodlo tako malo, da se mu zdi to da se je mali že tretjič včeraj vsral in je moral preoblačit plenico zanimivo in deljenja vredno :)[/quote]
Saj si prav povedal. To je tvoja razlaga njegovega lajfa, ne pa realno dojemanje njegovega lajfa.
Če tudi sam misli, da je to bedno, da ima otroke in je treba za njih poskrbeti, potem je to sramota za takšnega očeta in resno vprašanje, zakaj sploh ima otroka, če mu je to bedno.
Kakorkoli pogledaš Robi, moje mnenje gor ali dol, če vprašaš v anketi, kaj se folku zdi bolj zanimivo za debato, pa daš not opcijo debata o ______________ (vstavi po želji karkoli objektivnega o napredku, novostih itd.) ali to kaj dela od tvojega prijatelja mali vsak jeben dan. bodo vzeli tole drugo opcijo samo taki ko jim bo fora to obkrožit ker se jim bo zdelo fajn zajebavat iz ankete ki je katastrofalno glupa 😛 😀
To je realnost, ne samo moja razlaga…
Vidiš kako si izpeljal po svoje, ne gre se zato da bi on mislil da je bedno da ima otroka in mora za njega poskrbet, ampak če on MISLI ali celo verjame, da mene zanima vsak detajl kako on za otroka skrbi (ali skoraj vsak) potem to odseva njegov omejen intelekt 🙂
Saj veš Ribica, če si ti skoz doma (kao delaš) in hodiš samo na CSD in ZRSZ potem resno srečaš bolj malo ljudi….
Marko, tvoje ocenjevanje zanimivosti se konča pri piškotih….. Dater, Spider, marihuanca, Sadni ipd. povejo marsikaj zanimivega, samo tebi ni zanimivo…. niso oni krivi, če si ti omejen pri doumevanju okolice oz. jo jemlješ enodimenzionalno :)[/quote]
Očitno potem različno dojemajo, kaj je nekomu zanimivo. Torej je le to, kar nekdo pove, odvisno od tega, kako ga dojemamo. Torej povej to Sadnemu, on se nekaj pritožuje. Meni je vseeno, kaj kdo pove in nobenemu ne trobim, da je dolgočasen ali kaj podobnega.[/quote]
Dolgočasen človek ne bo nikoli, sebi podobnega, označil za dolgočasnega, bo pa pljuval čez tiste, ki so čisto nasprotje njemu in jih označeval za fulerante, samovšečne, narcisoide,… 🙂
Ti sploh nisi zadovoljen s svojim lifom in to si že večkrat dokazal. Vsakič, ko je govora o samozavestnih tipih, fitneserjih z izklesano postavo, ali pa o nekomu, ki je dejansko nekaj dosegel v življenju, ali pa ima več znanja od večine vas “povprečnežev”, si ti prvi, ki se oglasiš in rečeš kaj podobnega kot “ta tip že ni samozavesten, če ne mu ne bi bilo treba in tega naredit bla bla”. Ko vidiš nekoga, ki je v nečem boljši od tebe, se prec počutiš ogroženega in začneš z nekimi primerjavami. To pa samo zgube počnejo.
Sploh ni težko pogruntat kdo je zadovoljen s svojim lifom in kdo ni. Vsake tok kak Dater odpre novo temo, butne vn kako zanimivo prigodo, potem pa samo še vprašanje časa kdaj se bo kak Marko, Matjažko, ali pa ti podpisal v njej in pokvaril vso zabavo. Jaz bi vas označil kot party breakerje. Vi jamrači pokvarite vso vzdušje tu gor.
Forum je zaprt za komentiranje.