Vsi dedci so najboljše volje..
…ko njihovih bab ni zraven.
Sem bil v sredo na fuzbal tekmi. Pred tekmo v znano zbirališče dedcev na pir. sami dedci. Še kelnarji dedci. Dec peče čevapčiče. Povsod se je slišalo gromko krohotanje, nazdravljanje, na mizi piri, čevapi. Pa anekdote, obujanja spominov, črni humor, na meji dobrega okusa. Ti si bil tam, ti nisi bil tam, se spomniš tistega, se spomniš onega.
Kako pristni so dedci, ko ni nikjer nobene babe. Ga srečaš na tržnici z njegovo, je ves zamorjen, ga srečaš zvečer kje na piru, ima nasmešek do ušes in še dalje…
Pa ne moreš se na tržnici enako obnašati, kot v gostilni, kjer so v zraku hlapi opitosti.
Pol se ne gibljes v pravih druzbah. V moji, kjer je starostni razpon parov 28-60, se zenske ravno tako sprosceno zafrkavajo kot njihovi mozje, partnerji. Brez zlorabe alkoholnih hlapov. In nobenih ljubosumnih scen, ce se en moz objame z drugo, saj s(m) dobri prijatelji in se ve, da je marsikaj le hec.
Pivo v velikih količinah je najboljši dvigovalec dionizičnega razpoloženja in prikritih homoseksualnih nagnjen. :)[/quote]
Sproščenost še ni prikritost nekega morebitnega homoseksualnega naboja. Drugače pa velja za vse ljudi, da smo bolj naravni, sproščeni in nasmejani v družbi, kjer smo lahko domači in medsebojno kompatibilni kot pa med ljudmi, kjer je bolj zadrgnjeno vzdušje.
Drugače pa dvomim, da imajo ti možje doma samo takšne zmaje, da se lahko sprostijo samo, ko privežejo zmajevke doma za povodce. Čemu potem sploh živijo z ženskami, ker je tako bolj družbeno sprejemljivo, zaradi interesov?
Babe se precenjujete in svojemu odnosu do moških primerno ostajate samske. Kaj so že meni vse klobasale! Potem pa vse užaljene, ker jih ne šmirglaš. Pri meni imata teoretične šanse samo fiška in Margot. Pa še ti dve se bosta morali zelo potrudit, da me v kaj prepričata. Orenk desci ne rastemo po grmovjih.
Če bi bila samska, bi imel teoretične možnosti pri meni samo ti, Marihuanca. Le pogruntat bi morala, kako te ozdraviti sovraštva do žensk. :)[/quote]
A ni tvoje življenje dovolj dragoceno, da bi ga zapravljala s tem, da nekoga prevzgojiš ?[/quote]
Eh, pa saj je bilo zadnjič rečeno, da to obdobje traja samo do menopavze… :))
Nikoli in nikdar ženska ne more biti “one of the guys”. Mešane družbe so lahko najbolj zanimive, ampak ko so sami moški na kupu je drugače. Že ena ženska pokvari ozračje. Isto če daš enega moškega v žensko družbo, pokvari tisti ženski čar družbe pa tudi če se zna pogovarjati o “ženskih” temah, ni ženska, konec, ni enako.
Pa še prav je tako. Ženska ki se preveč dobro znajde v moški družbi ni za partnerko, enako za moško stran.
Forum je zaprt za komentiranje.