Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsi cepljeni

Vsi cepljeni

Kako ste sprejeli tole da boste kmalu umrli, ker cepivo ima to nalogo? Kaj počnete, se umirjate, izolirate, pozdravljate z vsemi in poslavljate, pospravljate dom in pogledujete kako bit pokopani, kaj?

Umiri se.

Hahahaha

Upam da ne bom se 40let krepnu.

Ce pa

Pa kaj nej.spet nic ne morem.

Se ne zavedajo kaj podpirajo, kam vstopajo in kaj pocnejo. Tej ljudje so odpisani. Telesno, umsko. Se vidijo spremembe in poskodbe. Zal.

Odkar sem se cepila spet živim normalno. Super je.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 01.10.2021 ob 16:13

Se ne zavedajo kaj podpirajo, kam vstopajo in kaj pocnejo. Tej ljudje so odpisani. Telesno, umsko. Se vidijo spremembe in poskodbe. Zal.

Kera provokacija ?

Maš ti jajca.

DarwinDarwin, 01.10.2021 ob 15:51

Umiri se.

???????

Res je. Ne zavedajo se kaj podpirajo.

Robi650, 01.10.2021 ob 16:23

Res je. Ne zavedajo se kaj podpirajo.

Cepili so se tudi da se po monu duvajo. Obnasanje je vedno bolj agresivno in manj logicno.

Taki bodo se zelo nevarni ko jim bo cepivo stopilo kot “pecivo” v kri in glavo.

Vidimo kaj podpirajo. Stvori so.

Šnelca_783, 01.10.2021 ob 16:29

Cepili so se tudi da se po monu duvajo. Obnasanje je vedno bolj agresivno in manj logicno.

Taki bodo se zelo nevarni ko jim bo cepivo stopilo kot “pecivo” v kri in glavo.

Vidimo kaj podpirajo. Stvori so.

Ja dejstvo je, da ne cepljeni se lahko premislijo in spremenijo mnenje in potem mnenje tudi podprejo z dejanjem. Torej se gredo cepit.

Problem pa nastane, ko hoče cepljeni spremeniti mnenje saj se odcepiti ne more.

Zato je pričakovati vedno večji porast nasilja in sovraštva med cepljenimi in necepljenimi. Saj so se cepljeni postavili na stran katero ne morejo več prečkati, da bi prešli nazaj na tisto stran kjer so bili.

Več bo takšnih, večji bo njihov pritisk na cepljene. To gre seveda na mlin NWO planom.

Ha ha. Sploh veste, kolikokrat ste bilu v lajfu ze cepljeni ?   Cepivo RESUJE zivljenje, kaj vam ni jasno ?

Biobil, 01.10.2021 ob 17:05

Ha ha. Sploh veste, kolikokrat ste bilu v lajfu ze cepljeni ?   Cepivo RESUJE zivljenje, kaj vam ni jasno ?

Prav naj ti ga resi tebi.

Kako bos pojasnil to tistim ki so se cepili in potem se zboleli za kovidom, ter imajo hude zilno krvne bolezni, ki dobesedno umirajo?

Stari pa kaj se sploh javljate? Si cepljen/a? Zasciten/a? Kaj te boli kuurac zame? Zase si poskrbel, ne mores fasat in to je to. Res ne vem v cem je fora? Gledaj svoja posla in ne obremenjuj se z drugimi.

Darwin593, 01.10.2021 ob 16:34

Ja dejstvo je, da ne cepljeni se lahko premislijo in spremenijo mnenje in potem mnenje tudi podprejo z dejanjem. Torej se gredo cepit.

Problem pa nastane, ko hoče cepljeni spremeniti mnenje saj se odcepiti ne more.

Zato je pričakovati vedno večji porast nasilja in sovraštva med cepljenimi in necepljenimi. Saj so se cepljeni postavili na stran katero ne morejo več prečkati, da bi prešli nazaj na tisto stran kjer so bili.

Več bo takšnih, večji bo njihov pritisk na cepljene. To gre seveda na mlin NWO planom.

Kolikor vem ste necepljeni tisti, ki delate štalo po ulicah, napadate uslužbence v trgovinah, lokalih, bencinskih črpalkah itd., objavljate razne videe, na katerih strašite, fantazirate in žugate z nekimi krutimi usodami in tako naprej. Mene necepljeni ne motijo, to je njihova odločitev. Zakaj pa vas tako motijo cepljeni?

Necepljeni konstantno delate pizdarije, ščuvate ljudi, odperate take teme, nasilni smo pa mi. ? Samo poglej o čem je ta tema …

Nasilje necepljenih, 01.10.2021 ob 17:22

Kolikor vem ste necepljeni tisti, ki delate štalo po ulicah, napadate uslužbence v trgovinah, lokalih, bencinskih črpalkah itd., objavljate razne videe, na katerih strašite, fantazirate in žugate z nekimi krutimi usodami in tako naprej. Mene necepljeni ne motijo, to je njihova odločitev. Zakaj pa vas tako motijo cepljeni?

Darwin je prfektno razložil in škoda, da ne razumeš bistva. Res je kr pišeš o protestih, med njimi so “navijači”, ki dejansko provocirajo in delajo več škode kot koristi, sam zakaj pa so tk jezni? Mnogi izmed njih niso zgolj huligani, pč pa so bli grdo pahnjeni v močno stisko. Z bikom se pa pč po bikovsko meniš. Če se nekomun iz dneva v dan godi krivica so izpadi pričakovani?…Žal in to je žalostno! V njih bruha, slišani niso, pol pa pride do eksplozije…

se ponašajo s svojim besednim zakladom, ta je pa v tolikšni meri takšen kar se v tistem trenutku pretaka po main stream medijih. Človek ve, da so idiokrati naredili nepopravljivo škodo cepljenim. Sedaj jih še z objavami posledic cepljenja psihično terorizirajo, kaj se jim lahko v prihodnje zgodi. Spomnimo se besed idiokratinje, ki jih je namenila v primeru nesrečnega dekleta. Šarado ogorčenja, straha in groze. Idiokrat se ne zaveda kolikšno nepopisno škodo dela s tem početjem. 219 otrok živi, se prebuja v strahu, njihovi starši, stari starši, bližnja, daljna rodbina. Človek sočustvuje z njimi, deli strah, skrbi. Človek v roke vam polaga upanje. Življenje, svoboda se začne s teboj. Naj te opomnim človek, kdo si, kaj si. S teboj se vse prične in s tabo vse konča. Vstani pokončno z dostojanstvom saj tega imaš idiokrat ga nima.

CrazY FroG ?, 01.10.2021 ob 19:31

Darwin je prfektno razložil in škoda, da ne razumeš bistva. Res je kr pišeš o protestih, med njimi so “navijači”, ki dejansko provocirajo in delajo več škode kot koristi, sam zakaj pa so tk jezni? Mnogi izmed njih niso zgolj huligani, pč pa so bli grdo pahnjeni v močno stisko. Z bikom se pa pč po bikovsko meniš. Če se nekomun iz dneva v dan godi krivica so izpadi pričakovani?…Žal in to je žalostno! V njih bruha, slišani niso, pol pa pride do eksplozije…

Meni se tudi vsaki dan godi krivica, kar me takšni najedate v realnem živlenju in potem še po internetu.

Torej to pomeni, da lahko enega izmed vas počim na gobec ali kako? Kakšna so pravila igre?

Čakamo da se boš še ti, pa bomo potem skupaj naredi plan.

Jahhhh, 01.10.2021 ob 16:17

Odkar sem se cepila spet živim normalno. Super je.

Živiš pod diktaturo. Ves svoj jaz si izgubila. Prisilili so te pa še te bodo.

Krivica, 01.10.2021 ob 20:22

Meni se tudi vsaki dan godi krivica, kar me takšni najedate v realnem živlenju in potem še po internetu.

Torej to pomeni, da lahko enega izmed vas počim na gobec ali kako? Kakšna so pravila igre?

Ja js nwem kaj sm ti js nardila, da bi me na gobec? Kakšni takšni? Kam me uvrščaš, kaj predvidevaš, da  počnem tk neprebavljivga??

Drugač pa……. Bo treba znat ločit med vzrokom in posledico..

Jah stranski učinki so hudič… Odkar sem se cepil sem zaradi izgube apetita pridobil 3 kile…

Jaz to vse razumem. Česar ne razumem je, zakaj se govori o nasilnih cepljenih in kje jih vidite?

bedarija333, 01.10.2021 ob 20:38

Živiš pod diktaturo. Ves svoj jaz si izgubila. Prisilili so te pa še te bodo.

Cepila sem se prostovoljno in po lastnem premisleku, takoj ko je bilo možno in ni bilo še nobenega PCT pogoja. Odločitev res ni bila težka, morda tudi zato, ker sem po izobrazbi mikrobiolog.

Popravek : Večji pritisk na ne cepljene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close