Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vsi bomo umrli

Vsi bomo umrli

Se res ne zavedate??

VSI

cepljeni ne, je poklukar rekel, kdor se cepi ta ne bo umrl hehe

Ja. Smrt je realnost. Veckrat se treba spomnit na smrt. Ker kvari vse slasti in uzitke. Vse ti zbije dol…

Jap…slej kot prej..v teh casih bi lahko to dejstvo ozavestili, in se nehali bati, tabu, s tem povezan, bi se konnčnoo lahko zacel podirati, ampak ne, nič ne kaže, da bi clovek to preprosto dejstvo, ki mu sledi, čim se rodi, ponotranjil v nekaj samoumevnega…

Odgovor na objavo uporabnika
Blaablaa, 27.11.2021 ob 16:47

Ja. Smrt je realnost. Veckrat se treba spomnit na smrt. Ker kvari vse slasti in uzitke. Vse ti zbije dol…

Crkni

Zakaj anonimno?

Če bi se tega dejstva ljudje resnično zavedali noben ne bi imel otrok.

Ko imaš otroka, bo enkrat crknil, ampak zato ker jo boš ti kot starš najverjetneje hitreje pobral, je “ok”. Ni važno, da zaradi tebe nekdo umre, če prej sam umreš, a ne? Tako si vi to sranje od življenja upravičujete.

Starši so morilski psihopati

Julij Cezar, 27.11.2021 ob 16:46

cepljeni ne, je poklukar rekel, kdor se cepi ta ne bo umrl hehe

@JunijCesar, lažeš, kot vedno!

vsi bomo, 27.11.2021 ob 16:38

Se res ne zavedate??

VSI

Pojej se.

Jaz pa uživam življenje.

Je že Baba Vanga napovedala, da bo Evropo prizadela huda bolezen in da bo Rim muslimanski. Evo, še malo pa bo še to zadnje…..

A ni ljigasto to pocetje??? In s tako podmuklo osebo met nekaj? Jaz mam rad resnico. Pa kakva god bila. Ako sam kriv… Kriv sam. Priznacu sta god me tereti. I ako je protiv mene to. Ako nisam… Nisam.

S cim sem te razjezil???

Ko ti je kriv?

Kaj te je zmotilo??

Povej?

Ej folk tukaj gor že nekaj časa nekdo stalno piše in daje teme gor o smrti in samomorih. Ne odpisujte na provokacije. Eni očitno res rabijo pomoč, samo ne na forumih.

A ti bi??

Ma neeemoj…

Jah… ija bi. Priznam.

Cak bom najdu en posnetek…

Grenivka422, 27.11.2021 ob 16:58

Ej folk tukaj gor že nekaj časa nekdo stalno piše in daje teme gor o smrti in samomorih. Ne odpisujte na provokacije. Eni očitno res rabijo pomoč, samo ne na forumih.

A ti je neprijetno, da boš enkrat hrana za črve?

Umrla boš. Umrla boš. Umrla boš. Umrla boš.

Ne moreš spremeniti usode, enkrat te ne bo več.

UMRLA BOŠ, UMRLA BOŠ, UMRLA BOŠ

Smrt te čaka ?

kaj te buba, 27.11.2021 ob 17:06

A ti je neprijetno, da boš enkrat hrana za črve?

Umrla boš. Umrla boš. Umrla boš. Umrla boš.

Ne moreš spremeniti usode, enkrat te ne bo več.

UMRLA BOŠ, UMRLA BOŠ, UMRLA BOŠ

Smrt te čaka ?

Nič me ne buba hahahaha kateri pacienti. Vi kar travmirajte dalje.

Live and let die?

..https://youtu.be/OJDKWX2JNoU..

Ja, vsi bomo umrli. Ampak še sreča, da smo cepljeni. Ker drugače bi bilo še huje.

Naj povem, 27.11.2021 ob 16:56

@JunijCesar, lažeš, kot vedno!

poklukar je rekel tocno to, kdor se cepi ta ne bo umrl…hehe sami nesmrtniki…highlanderji..le Matilda vas lahko pokonca z bridkim mecem glavo odrobi hehe

Campari bianco, 27.11.2021 ob 17:40

Ja, vsi bomo umrli. Ampak še sreča, da smo cepljeni. Ker drugače bi bilo še huje.

Ja kaj.. a se lh mrtu zbudiš, če živ umreš?

cepljeni ste ko policijsko porocilo…v nsreci pet mrtvih od tega dva huje hehe

Kako kretenska je ta tvoja trditev? Pa ne zato, ker nebi bila resnična, ampak ker tega nihče, ki ima tri čiste v glavi, ne zanika.

Drži kot pribito. Nekaj tako resničnega pa že dolgo ni nihče napisal tukaj gor na temu forumu.

Nič novega ni povedanega s tem. Takrat boš obžaloval kvečjemu to, da nisi zares živel takrat, ko bi lahko.

če mene vprašaš, 27.11.2021 ob 20:28

Nič novega ni povedanega s tem. Takrat boš obžaloval kvečjemu to, da nisi zares živel takrat, ko bi lahko.

Ja. Takrat se bo videlo kaj ste\smo zamudili

CrazY FroG ?, 27.11.2021 ob 17:43

Ja kaj.. a se lh mrtu zbudiš, če živ umreš?

Hehehehe 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close