Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vsem osamljenim

vsem osamljenim

Da naredim še tu malo reklame za google skupino osamljeni, ki se je ustanovila na forumu Čustveni čvek. Omogoča malo več zasebnosti, kot izmenjava mailov 😉

Če si želiš družbe, se prijavi, pa se upam da kaj dogovorimo.

Lep pozdrav

Uau James Bondovo dekle 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

noben portal ni diht “zaseben” … vsaj admini lahko šnofajo vse, kar kdo natipka ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Boljših je kolikor hočeš! Robe tud!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Eh ne rabiš se sekirat, o tebi jih ne zanima nič, skoraj nič….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eh ne rabiš se sekirat, o tebi jih ne zanima nič, skoraj nič….. :D[/quote]

Bogve, če se jim jaz zdim kaj zanimiva? :))) Hec.

Eh ne rabiš se sekirat, o tebi jih ne zanima nič, skoraj nič….. :D[/quote]Bogve, če se jim jaz zdim kaj zanimiva? :))) Hec.[/quote]Ti ziher! 🙂
Ti si bolj skrivnostna, nm-u3p se je pa že čisto razgalil, stoji sredi prometne ulice nag s pivom v roki in napihnjenim trebuhom, ščetinast in vsi hodijo zgolj mimo, ker ne zdržijo v njegovi bližini, ki je obdana z oblačkom alkoholnih hlapov in njegovega kiselkastega znoja….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eh ne rabiš se sekirat, o tebi jih ne zanima nič, skoraj nič….. :D[/quote]
pikec … če bi želel pi.zd.uli.rati v “svojem” imenu in fobijah bi to natipkal

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close