Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Všeč nama je isti sodelavec

Všeč nama je isti sodelavec

Zanima me vaše mnenje…

Pred kratkim sem izvedela, da nama je s sodelavko všeč isti sodelavec. Obe sva samski, ona je še kar spogledljivka, rada flirta, je zelo zgovorna in tipi se še kar obračajo za njo. Jaz sem tiha voda, nisem na prvo žogo, bolj nedostopna. Dočim za njo vedo sodelavci, da ji je dotični všeč, zame to ne ve nihče, ker o tem ne govorim. Sodelavec ve, da je všeč eni in drugi. Opazil je, da ga ves čas gledam (ne morem si pomagat). Z mano ima lep, korekten odnos. Če bi imela možnost bi bila takoj z njim, ker je on tudi samski.

Bi se vi ozirali na sodelavko, ali bi gledali izključno na svojo čustva in odziv sodelavca?

Prosim za iskrene odgovore. Hvala.

Hitro mu ga pofafaj, da si zagotoviš prednost! Ker če mu ga bo sodelavka prej, se boš morala veliko bolj pomujat!

Pojdite se trojčka,pa boš videla okoli katere se bo bolj vrtel.

Sodelavka nima do njega nič več pravic kot ti.

Odgovor na objavo uporabnika
Rawisthelaw, 28.08.2025 ob 20:47

Zanima me vaše mnenje…

Pred kratkim sem izvedela, da nama je s sodelavko všeč isti sodelavec. Obe sva samski, ona je še kar spogledljivka, rada flirta, je zelo zgovorna in tipi se še kar obračajo za njo. Jaz sem tiha voda, nisem na prvo žogo, bolj nedostopna. Dočim za njo vedo sodelavci, da ji je dotični všeč, zame to ne ve nihče, ker o tem ne govorim. Sodelavec ve, da je všeč eni in drugi. Opazil je, da ga ves čas gledam (ne morem si pomagat). Z mano ima lep, korekten odnos. Če bi imela možnost bi bila takoj z njim, ker je on tudi samski.

Bi se vi ozirali na sodelavko, ali bi gledali izključno na svojo čustva in odziv sodelavca?

Prosim za iskrene odgovore. Hvala.

Saj se ne morete “ozirati” nanjo, tudi če bi hoteli, ni to tko, da bi se on ogrel za vas, da vi iz kao ferpleja ne bi reagirali in bi mu bila pa kar avtomatsko una ta druga všeč, tako lahko edino sami sebe sabotirate.

Pa btw, saj tudi vi na polno flirtate, pomenljivi pogledi so tipično flirtih obnašanje, s temi pogledi ste signalizirali interes, zdaj je žogica na njegovi polovici in če je flirtal in signaliziral nazaj, ima da vas povabi na pijačo.

Je pa res, da so eni leseni in jih je treba mal pod rebra žoknt, ampak igrivo, napol v hecu, z nasmeškom na obrazu, ej a se ti samo spogleduješ ali katero kdaj tudi na drink povabiš?

Na ta stavek ne more druzga kot vas na pijačo povabit, sam pred sabo bi izpadel pičkica, če ne bi, hkrati pa s tem navidezno njemu prepustite iniciativo, da ima občutek, da on diktira tempo, vam pa tudi ne bo nerodno, ker ne vabite vi in ne tvegate zavrnitve.

Če je malo bolj sramežljive sorte, ga bo pač treba navigirat do cilja, kar pogumno, največja tragedija je, ko se najdeta dva kompatibilna, ampak se ljubezen ne zgodi, ker sta oba preveč pasivna.

Odgovor na objavo uporabnika
8409, 28.08.2025 ob 22:17

Saj se ne morete “ozirati” nanjo, tudi če bi hoteli, ni to tko, da bi se on ogrel za vas, da vi iz kao ferpleja ne bi reagirali in bi mu bila pa kar avtomatsko una ta druga všeč, tako lahko edino sami sebe sabotirate.

Pa btw, saj tudi vi na polno flirtate, pomenljivi pogledi so tipično flirtih obnašanje, s temi pogledi ste signalizirali interes, zdaj je žogica na njegovi polovici in če je flirtal in signaliziral nazaj, ima da vas povabi na pijačo.

Je pa res, da so eni leseni in jih je treba mal pod rebra žoknt, ampak igrivo, napol v hecu, z nasmeškom na obrazu, ej a se ti samo spogleduješ ali katero kdaj tudi na drink povabiš?

Na ta stavek ne more druzga kot vas na pijačo povabit, sam pred sabo bi izpadel pičkica, če ne bi, hkrati pa s tem navidezno njemu prepustite iniciativo, da ima občutek, da on diktira tempo, vam pa tudi ne bo nerodno, ker ne vabite vi in ne tvegate zavrnitve.

Če je malo bolj sramežljive sorte, ga bo pač treba navigirat do cilja, kar pogumno, največja tragedija je, ko se najdeta dva kompatibilna, ampak se ljubezen ne zgodi, ker sta oba preveč pasivna.

Glede flirtanja…mislila sem v smislu, da sodelavka flirta z vsakim tipom, meni pa je le on všeč, drugi me ne zanimajo in ja, sem mu dala vedeti, s temi mojimi pogledi.

Glede na to, da to traja že kar nekaj časa, ne vem, kaj si naj sploh mislim.

Bi pa vsekakor privolila, če bi me kam povabil. Sama tega koraka ne bi naredila, ker sem preveč sramežljive sorte.

Vem pa, da morda ne bi imela miru pred sodelavko, zato me zanima, kako naj ravnam v primeru, da bi tu nastal problem?

Saj sem vam napisal, vprašajte ga, ampak z igrivim tonom, ne z resnim obrazom, če samo flirta, ali katero kdaj povabi tudi ven, to je povsem legitimno vprašanje, ki bi ga lahko zastavili tudi čisto iz firbca, konec koncev flirta z obema. Če se to vleče, je očitno, da je bolj pasivne sorte in ga morate žoknit pod rebra, najbrž bolje premešat karte kot igrat s špilom, ki vam ni naklonjen in čakat in čakat na morda nič.

Kako ravnati s sodelavko, odvisno, ampak nima se smisla sekirat za stvari, ki jih nimate pod kontrolo, če bo, bo pač reagirala v skladu s svojimi prioritetami, vi morate pa za svoje skrbet in tega vam nihče ne more zameriti, vi ste odgovorni za svojo srečo, ne njeno.

Super recept za negativne odnose v službi. Kar tako naprej, čez par mesecev boste vsi skregani med sabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close