Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek všeč mi je…

všeč mi je…

no ko imamo že temo o nepopolnosti in kaj bi spremenila. Kaj na sebi pa marate, kaj vam je všeč, česa ne bi spreminjale?

Jaz ne bi nič spreminjala , sem čist ok !

včasih sem si želela spremeniti marsikaj, zdaj sem pa že dolgo ZELO zadovoljna sama s sabo.

Men so edin moje ustnice take, da nebi spreminjala. Z ostalim bom pa rekla, da sem se sprijaznla. Tako da v celoti sem zadovoljna na konc 🙂 Bi vsako stvar, če bi blo možno čist za malenksot spremenila.

Na sebi maram žensko, všeč mi je če je na meni in tega ne bi spreminjal.

Malo manj gubic bi bilo čisto ok :)))

Jaz di si pa dala nekaj povečat

jaz pa nebi imela takoooo velikega trebuha.Imam 58 kg visoka sem 157 ampak imama pa res velik trebuh to me najbolj moti. o ampak da bi imela kaj manjšega se pa tudi ne potrudim preveč. Sem čudna a ne? Ker pol pa nebi mogla jamrat.

Nebi spreminjala moje ritke, ki je zaenkrat na srečo še čvrsta in napeta, tudi celulita ne gojim. Se kar ukvarjam s športom, rekreativno, pa se vseeno pozna. Pa pegice imam na obrazu, ki so mi tudi všeč. Ko sem bila manjša, sem si jih hotela izbrisat z varikino :-)))

Spremenila bi pa prsi, seveda bi hotela mal večje.

Nič ne bi spremenila, sam dodala mogoče mal samozavesti in komunikativnosti. S postavo sem zadovoljna, res je, da mi ni “od boga” dana, moram kar neki nardit sama, sam se splača. Mogoče me moti še to, da še zdaj, pri mojih letih včasih zafarbam, pol se pa prepričam, da je to prav simpatično.

pike na nosu (tam kjer se daje ponavadi uhanček;včasih sem razmišljala da bi si jo dala z lepotno operacijo odstranit, ampak mi je zdaj kar prirasla k srcu), barve oči….mogoče bi se še kaj našlo

ta mauga bi si pomanjšu

všeč sem si takšna kot sem…sem kr ok…in rada imam ljudi,ki me tako sprejmejo….seveda pa nisem popolna….ampak….ja,zadovoljna z seboj

Poljub je kralj dotikov

všeč mi je, da sem visoka (174), suha (58 kg) in sploh luštna punca. poleg vsega tega sem pa še značajnsko zares fajn. tako, popolnoma happy s seboj.

Sem kar zadovoljna s sabo, edin šlaufek bi bil lahko manjši ;))

Jaz sem kar zadovoljna sama s sabo z vsem, najbolj so mi pa všeč moje rjave očke – ne bi menjala barve za nič na svetu:-)

Ojla!

Jaz pa bi si oz. si bom dala povečat prsa, pa nosek si bom dala popravit, ki me že čaka operacija.

LP

….predvsem bi si vcasih rada skrajsala jezik, vsaj malo, hehe:)))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Tudi moj jeziček je predolg, no ja vsaj tako pravijo. Bi si pa dodala malo več volje za študij, organiziranje življenja, spremenila moje razmišljanje da je iz muhe treba narediti slona in se naučiti v življenju videti lepe stvari in ne samo čakati da me doleti kaj grdega (ponavadi me res zato sem pestimist) pa ušesa bi si naredila v ušeska, ki ne štrlijo, malo celulita (saj ga ni veliko pa vendar je) bi izvozila kam drugam oz podarila kakšnemu moškemu. Drugače pa sem lušna za pogledat, suha in zelo postavna, pa lepe plave očke mam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close