Všeč mi je šef
Sem samska, v poznih dvajsetih, on poročen, srednjih let z dvema otrokoma. Uglajen, privlačen in premožen. Zaradi njega mi je vsak dan vroče v službi. Diskretno ga osvajam, imam občutek, da sem mu zelo všeč. Zapeljivo me gleda, več kot to pa ne upa. Verjetno se boji žene. Naj mu bolj očitno nakažem, da mi je všeč ali raje ne?
Vrži trnek v akvarij sebi enakim. Ker to, kar bi ti počela, se zavedaj, da bo tebi tudi počela druga 20-letnica tvojemu, ko boš ti poročena in imela otroke….
Poznam en primer – ko se ženske mečejo pod noge takemu, kot ga ti opisuješ. Moč poslovne obleke, narejen imidž, objavljanje slavospevov na LinkedIn profilu in naslajanje nad všečkanjem le-teh, slinjene žensk/sodelavk po njem kot tudi na javno objavljen podatek o njegovem zaslužku. Človek pa maske na obrazu, narejena prijaznost za druge samo za dosego svojih ciljev, pokvarjen v dno duše, zasvojen z denarjem in močjo položaja, ker je pri koritu. Za 4imi stenami pa čustveni terorist in izkoriščevalec, ko se do žene obnaša kot do služkinje. Kar precej takih “moških na položajih” je takih za domačimi stenami, ker jim stopi v glavo marsikaj.
Vsaka ženska, ki je le malo pametna, se ne petlja s svojim šefom, pa ne glede na to, če je šef samski ali ne.
Zakaj je to pametno? Zato, ker, ko pride do prve krize v zvezi, leti tisti, ki je podrejeni (gledano s strani službe). Začne se “zajebavanje” s strani šefa, boga ženskica pa čez čas leti na cesto….
Moja znanka je poročena s svojim bivšim šefom. In to srečno. ampak njen primer je eden na tisoč – z eno veliko razliko – tip se je vanjo zatrapal in ne obratno. Se ločil, postavil vse na kocko za njo. Imel pa je že odrasle otroke. Drugače ni Slovenec, njo je potem odpeljal s sabo. Sta pa že ene 15 let skupaj se mi zdi. Na začetku so se tudi vsi delali norca, kako jo bo ven vrgel pa to. No nič je ni ven vrgel, kar sam je šel in še njo zraven odpeljal. Sem in tja imamo še stike in zgledata res fajn par.
Potem pa že ni boh ve kakšna služba, če imaš v službenem času čas pisati tovrstne fantazije.
Če je pa vsaj kanček resnice v zapisanem, ne bodi neumna, morda se ti trenutno zdi fajn, ker ti godi pozornost takega oh uspešnega, lepega, skratka creme de la creme človeštva, samo verjemi, da ima šef vse niti v svojih rokah. Še preden se bi ti zavedla … bi že letela.
Kva ti je učeš? Njegova ‘moč’. Ziher ne debel vamp, kravata okol prašičjega vratu in da ga pomaka v ženo.
Nastavi mu češpljo, ko bo glih prav pijan. Ti ovca blentava, nastavljaška. Iz oči ti vidi pisssdo!
In potem si ZAPEČATILA svojo kariero!
Mi greste na kuu.rac take afne…in tema je že par dni na vrhu. Mrš!
Forum je zaprt za komentiranje.