Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Všeč mi je fantov brat

Všeč mi je fantov brat

Svojega fanta imam rada, se razumeva, vse nama gre dobro ampak zadnje čase sem zelo srečna, ko srečam njegovega brata. Bodoča tašča se mogoče že čudi, zakaj jo toliko obiskujem. Seveda ne zahajam tja zaradi nje ampak zaradi njega. Včasih sem počaščena z lepo besedo, komplimentom in celo poželjivim pogledom. Kaj naj naredim? Tako ne gre več naprej. Prevarati ga nočem čeprav ne jamčim, da se to ne bo zgodilo.

Pravo ime si si izbrala!!

hehehehe

Ah, že spet ena tistih …

KWA je s tabo ??????????????

pluješ v prepovedane vode 🙂

Mogoče pa hoče fantov brat dokazati, da nisi vredna njegovega brata…
ker s takim odnosom nisi vredna ne enega ne drugega… se boš na dvorišču obrnile proti meji in boš videla – uuuaaaauuuu kakšen fejst sosed!

Če ni za vse je prav, da si bratje med sabo vse razdelijo.

kako lahko sploh premišljuješ o tem ej?????

heheh.. svetniki so se spet javili.. ce ne veste, srcu se ne da ukazovati! mrhovinarji :o)

Srcu se ne da ukazovati – to je res! Zraven pa MORA biti kanček razuma.
To pomeni, da prekine s fantom, če ji je drugi (njegov brat ali ne!) bolj
všeč! Pravi, da ga ne bo prevarala – GA JE ŽE !!! Varanje ne pomeni samo
sex z drugim – ona vara svojega fanta in njegovo mamo, ki ji daje vtis, da
rada hodi k njej.
O mrhovinarjih pa: če nekaj intimnega razglasiš med tolikšno število neznancev, moraš vedeti, da so mnenja lahko zelo različna: od odobravanja in spodbude, do čisto realnih nasvetov in celo graj.
In ene ali druge, ki se odzovejo na vprašanje tako grdo ozmerjati je…
hmmm…. enostavno brez haska… in mislim, da prizadane samo tiste,
ki tako burno reagirajo.

Hm kok si pa stara?
Vcasih se zgodi da ti nekdo malo zadogaja ampak potem to mine zlo hitr..recimo da ti je pac njegov brat dal kompliment od fanta pa ga ze dolgno nisi slisala pa je.
Malo razmisli ali je to samo trenutno al ti je res ful vsec in kaj si pripravljena tvegati za to?

kravica: počaki mal… al pa še mal… pa še dle… samo da te mine! če imaš fanta rada… imam podobno izkušnjo (le da ni bil fantov brat). me je minilo (po enem mesecu pa pol) in sem zlo vesela, da je tako. zdej imam svojga fanta še raje!

Tudi meni se zdi da je bolje, če ne izzivaš usode, raje obrdži tisto kar imaš rada….Tudi če bi se spustila v to, boš na koncu ti ostala brez…obeh…Ne razumem brata, mislim da bi moral imeti spoštovanje do svojega brata in njegove izbranke…

Koliko časa pa si s tem svojim fantom že? In zakaj toliko hodiš potem k njim domov samo zato, da bi videla brata? Ženska, ženska, ti si sama delaš največje probleme. Bodi s svojim fantom in ne izzivaj več njegovega brata. Če se boš tako igrala, boš na koncu izgubila še svojega fanta. Razumem, da te lahko njegov brat privlači, ampak, če imaš res rada fanta, potem ne skači toliko okoli pri njih. Sicer pa je tebi on morda všeč, on pa bi rad le bil prijazen pa si ti to vse narobe razlagaš. Lahko bi že vedela, da brata sta le brata in, če bo kdo odpadel, če se boš še naprej igrala, boš to ti.
Bodi s fantom čimveč časa in (upam, da) boš spoznala zakaj si z njim.

Mislim,da ima tu kemija prste vmes.Privlačnosti se je težko upreti.Reagirati pa je treba zgodaj in se odločiti;

Mislim, da je bolje ce se razides s sedanjim fantom. S svojo igro bos prizadela prevec ljudi in samo predstavljaj si ce ostanes v tej vezi cez leta nerodno za danasnji cas. Punca pamet v roke in stopi na novo pot.

Stara sem 25 let. Zgleda, da moram razložiti ozadje. Fantovega brata sem spoznala na enem srečanju in ves čas sva se gledala ampak sva bila vsak s svojo družbo in nihče ni pristopil k drugemu. Ko so šli mi je pomežiknil in rekel čao. In nikoli več se nisva srečala. Dolgo sem hodila na podobne zadeve, da bi ga zopet našla. Pa ga nisem; dokler nisem spoznala novega fanta-njegovega brata. Usoda se igra z nami. Pa še pojasnilo-ne mislim končati s fantom-vsaj zaradi tega ne, da bi začela z njegovim bratom. On je za vedno izgubljen od tistega trenutka dalje, ko sem začela hodit z mojim fantom.

Kia, nič ne solim pameti in nisem mrhovinar, pa tudi z bratom ali kakšnim njegovim sorodnikom nikoli nebi šla, kaj pa če bi mi bil njegov oče všeč, kaj praviš???to je isti k….

Prepovedano je najslajse.
Nikoli ti ne bo dalo miru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close