Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vse…

Vse…

… lepo v letu, ki prihaja vam želim. In imejte se radi. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tudi tebi in tvojim, japkica. 🙂

Želim, da se vam v letu, ki prihaja izpolnijo vse želje… skrite in ne(skrite) 🙂

Lepo se imejte in lepo praznujte.:)

p.s.
japkica kaj si dobrega spekla za nocoj? 🙂

Naj vam zadnja decembrska noč
odnese vse tisto, kar bi radi
pozabili in naj vam že prvi
januarski dan prične
izpolnjevati vse tiste želje,
ki jih nosite v srcu.

Srečno, veselo, zdravja in uspeha polno leto 2013!

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Srečno in zdravo 2013!

Tudi od mene – vsem.

Samski naj bo bo leto 2012 zadnje samsko. Sedaj pa hop na sendvich (moska varianta-XXL) ki mi ga potencialna zenska ne bi nikoli pustila pojesti 🙂

Aja novo leto… no prav… vse naj naj od ene izgubljene grešne duše, ki ne ve, ki ne ve, kaj bi sama s sabo…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Pa smo 🙂 Sedaj pa se pustimo presenetiti 🙂

Jaa vse bo boljše, boste vidli 🙂 🙂

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Bo treba kaj za to naredit 🙂 Z lufta padl nc ne bo…

Kak ne… a ne pada vedno?

Fortuna ni moja najboljsa prijateljica…

No, če ti bo kaj lažje, ko imaš dom, moža, otroke… pa novo leto prespiš.

Srečno vsem v 2013 s katerimi se srečujem na teh straneh. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nič. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tudi od mene vse najboljše.
Predvsem zdravje, vero vase in notranjo moč, s katero si bomo tlakovali pot v lepšo prihodnost.

Vse naj naj naj in košek poljubčkov za “povrh”. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close