Vse ženske ste kurbe, izjem ni
ah ja no, 24.08.2025 ob 09:16
Zakaj ste ženske samske? Zakaj nas nočete?
Vam bom jaz opisala zmenek s tipom, ki je deloval zelo ok in poln zanimanja zame. Prvič je povabil na normalno večerjo, ribja restavracija, zmenek je bil super. V drugo pa … no ja. Povabil me je opoldne, torej najbrž kosilo? Ne, na kavo. Opoldne! No ja. Po kavici sva se še malo sprehodila, jaz sem namigovala, glej tu pa zgleda kar dobro za jest, on pa nič. Potem je predlagal, da si greva pogledat novo trgovino s hrano, ki so jo pred kakšnim mesecem odprli. Tam je nekaj namigoval, saj bi si lahko kar tu kaj za pojest kupila, neke vrste street food. Na koncu sva šla sicer v neko restavracijo. Ni mi pustil naročiti, sam je naročil eno jed in dva krožnika. Peljal me je domov in na koncu izustil, a naslednjič bova pri tebi pa nama bošti kuhala? Ja gotovo. Tu se bo pa zgodba zaključila.
Zelena656, 22.08.2025 ob 09:32
granit, 22.08.2025 ob 08:35
Današnje ženske so vse bolj neodogovrne, ne bi sprejele obveznosti, ni jim mar za resno življenje.
Poglejmo samo portale za parčkanje, ženitvene posredovalnice. Skoraj sami moški, ki se trudijo najdi partnerko. Ženske lene, nezainteresirane, da našle partnerja.
Vse več žensk ostaja samskih, celo brez otrok. Sploh visokoizobražene so ene večno samske. Pa se kaj potrudijo za moške? Itak da ne. Samo moški se trudijo, da bi našli partnerko.
Potem so še druge. Ustvarijo sicer familijo pa se ločijo, so tudi desetletja, samske ločenke z otroci.
Nobene odgovornosti več. Samo nase gledajo.
Samske želimo biti iz več razlogov;
ker smo današnje ženske dovolj samostojne (finančno, fizično), da moškega ne potrebujemo,
fuk je na voljo na vsakem koraku,
ljudje več niso samo revni ali bogati-veliko je srednjega sloja in vsakdo že nekaj ima, torej vas spet ne potrebujemo,
da bi pa imela moškega, ki doma samo leži, zadovoljuje me pa sosedova Franceljn, ker moj ni dober v tem ima pa cekin je danes že NO-GO!!!
?, 24.08.2025 ob 17:51
Z izjemo tebe avtor/ica. Bi rad/a bil/a, vendar tudi za to delo nisi sposoben kot tudi ne za nobeno drugo. Auč, to mora pa boleti. Povprašaj v Hrastovcu. Včasih so tja parkirali take odpadke kot si ti.
Daj ti rajši povej, če ti kdaj postane slabo od vse pogoltane sperme?
Anonimno 5944, 24.08.2025 ob 18:02
Daj ti rajši povej, če ti kdaj postane slabo od vse pogoltane sperme?
Obstajajo dogovori, kar seveda ti ne zmoreš razumeti. Zadeva se potegne ven preden se zaključi ali pa se mu ga pregrizne. Ja, 69 pri tem je obvezna. Seveda tudi tega ne veš kaj je to. Nasvet za vse tiste trape, ki seksate z neznanci. Vedno imejte s seboj, tudi pri tej dejavnosti hladno orožje. Najmanj solzilec.
?, 24.08.2025 ob 18:09
Obstajajo dogovori, kar seveda ti ne zmoreš razumeti. Zadeva se potegne ven preden se zaključi ali pa se mu ga pregrizne. Ja, 69 pri tem je obvezna. Seveda tudi tega ne veš kaj je to. Nasvet za vse tiste trape, ki seksate z neznanci. Vedno imejte s seboj, tudi pri tej dejavnosti hladno orožje. Najmanj solzilec.
Vem, kaj je 69, obvladam več pozicij, kolikor jih znaš ti preštet. Je pa res, da jih izvajam s puncami okoli 25 let in ne z ogabnimi smrdljivimi zgonjenimi odsluženimi kurbami tvoje sorte. Tvoj čas je žal minil.
Anonimno 5944, 24.08.2025 ob 18:14
Vem, kaj je 69, obvladam več pozicij, kolikor jih znaš ti preštet. Je pa res, da jih izvajam s puncami okoli 25 let in ne z ogabnimi smrdljivimi zgonjenimi odsluženimi kurbami tvoje sorte. Tvoj čas je žal minil.
Me veseli. Ti, ki vse veš, ali veš kako se je včasih reklo za take kot si ti? Še eno bo, pa bo prvo.
crazyfrog, 24.08.2025 ob 18:43
Ja sam te fore so res mim .. “mora me strežt spredi in zadi”,ne hvala. Glede na to, da imam svoj denar hočm krit svoj delež.
Saj to jim pa gre tako v nos. Oni bi imeli vse pravice gospodarjev, a denarja pa ne bi prispevali. Se jih je za bati. Ti imbecili bodo prvi prestopili v islam, ker edino tam je moškim še dovoljeno javno zlorabljati ženske. Lahko jo pusti umreti od lakote, lahko jo ubije, skratka karkoli, ker je njegova lastina. Njena familija se ne more maščevati, ker jo je “kupil”, torej nimajo nobenih pravic do nje več. To je pa tem pezdetom všeč.
a si devičnik, 24.08.2025 ob 20:07
Avtor, torej si še devičnik? Kurbe dajo vsem, samo tebi ne. Torej devičnik.
Ej, samo tvojemu fotru je pa uspelo tiča namočit v tvojo mamo, ki je tudi kurba kot trdiš. Tebi pa niti enkrat ni uspelo?
Ne ni mi še uspelo. Lulek mi otrdi že ko se me kuba dotakne potem pa ne vem zakaj imam kar izliv in mi uplahne. Včasih pa moram ful drkati pa nimam takoj izliva. Ne vem kaj delam narobe ker mi res takoj uplahne in ga niti v kurbo ne morem namočit. Ali ve kdo pomagat? Katera od monovk glede na to da so vse ženske kurbe. Samo jaz ne mislim da ste preklete kurbe. Hvala za iskrene odgovore.
Forum je zaprt za komentiranje.