Vse več žensk hoče biti samskih?
Večina samskih žensk (sem ne štejem ločenk, ker več njih se je že opeklo in niti ne pomislijo več na to, da bi še enkrat tvegale z moškim) si nas želi vezo.
Ampak me si želimo moškega, ki bo naš najboljši prijatelj. Nekdo, ki je zaupanja vreden, nekdo, ki je iskren, pošten in ja, nekdo, ki ve, da so gospodinjska dela skupna zadeva.
Večina moških pa išče žensko, da bi si izpraznilo jajca, da bi bili iskreni jim je španska vas. Raje kot pogovor z žensko imajo praznjene pirovskih steklenic. Zraven pa pričakujejo, da bo ženska jim gospodinjila, ker on revež je utrujen po službi.
Za ok moške se ženske zagrebejo kot za vroče žemljice. Jih je tako malo in takoj, ko pridejo na trg parčkanja, se ženske zagrebejo zanje. Tako razprodano :).
Tista, ki je pa kdaj sprobala kupid, ona on, baddooo pa je itak ugotovila, da se tam gor zbira podn od podna in se izpisala.
Grof, 22.08.2025 ob 09:36
jaz bi iskreno rajši bil ženska. V naši državi so zaščitene kot beli kit. Službo lahko dobi takoj. Na katera koli vrata potrkajo jih javni uslužbenci drugače obravnavajo kot moške. Še policaji včasih kateri pogledajo skozi prste. Če je lepa in pametna ji sploh ni treba hodit v službo. Jaz da sem ženska bi bil pun ko brod keša. Najverjetneje bi bil lepa ženska. Najbolj zanimivo je pa to, da kot družina ne pridejo do stanovanja. Če je samska pa takoj.
V tvoji domišljiji.
Realnost je precej drugačna.
Večina moških išče žensko, da si praznijo jajca, da se razplodijo (izjemno jim je pomembno, da naredijo otroke, ampak kaj radi pustijo, da ženska skrbi za otroke, oni pa se naprej okrog gonijo) in pa gospodinjo. Torej moški v večini iščejo: gospodinjo, zastonj prostituko in maternico za širjenje svojih genov.
Torej povzetek: ženskam je bolje, če so samske. Izjema so tiste, ki jim uspe najti drugačnega moškega.
Na teh portalih pa visijo predvsem poročeni. Pa na kup ostarelih stricev tam 45+, 50+, ki težijo 30 letnicam in mlajšim, da bi imeli otroke z njimi. Bruh od bruhov.
Tina Marina, se ti hecaš? Tile monovci, ki tule zlivajo gnjonico po ženskah, misliš, da so ok? Tipi, ki pišejo samo gnusne stvari o ženskah, ki imenujejo kuzle, prasice, kurbe in kaj vem kaj še vse, so tebi ok? Pa oni tipi, ki komaj čakajo, da bi muslimani posiljevali po Sloveniji? So ti tudi normalni?
Ne, tile monovci niti malo niso normalni. Tule pokažejo pravi obraz, brez maske.
to je res, 22.08.2025 ob 10:42
…Ja. ženske so postale takšne kot nekateri moški, ženskarji….
se popolnoma strinjam. Tako kot sedaj ženske menjujejo svoje jebače, jih niso prej nikoli. Sedaj pa mi najdi enega normalnega moškega, ki bo hotel imeti takšno žensko. Zakaj bi se za takšno žensko sploh trudil.
Ja je težko verjetno ja, če imaš ene standarde zase….druge za druge. Svoji k svojim.
Eh, na kupidih, onaonih in podobnih zadevah, se moški že prav ponižujejo sami sebe. Prav prosjačijo, da bi se ženske dobile z njimi.
Eni pa postanejo totalno agresivni, napadalni, ko jih zavrneš.
Vse poskušajo: prosjačenje, moledovanje, grožnje, zmerjanje, samo, da bi prišli do ženske.
Večina žensk se hitro odjavi. Misliš, da bo kaj izbire pa je ni. Sama gniloba. Če je kak normalen pa: kako najti med 1000 gnilimi jabolki tisto zdravo jabolko?
Bolje ostati samska.
boljše, 22.08.2025 ob 10:46
Ljudje običajno gredo tja kjer jim je boljše. Če bi bilo ženskam boljše v vezi kot samim, bi bile v vezi. To da več moških išče vezo kot žensk (kao), pač pomeni da moški več s tem da so v vezi pridobijo kot ženske. Ker nihče normalen se ne bo postavil v situacijo kjer mu je slabše.
Gola resnica, ni kaj.
sem samska, 22.08.2025 ob 09:18
Sem samska, sem tudi poskusila te slavne portale pred leti. Več portalov, ne enega. Ampak taka gnusoba od moških, ki se tam gor zbira, je pa adijo pamet.
Saj ne rečem, sigurno je tudi kaj ok moških gor, ampak velika večina pa ogaba od ogabe. Tako, da kdor to spozna, se čudi sploh, da se vseeno večji del žensk poparčka.
Ja, malo je ok moških. Ok moškega nisem našla, slabega nočem. 100x bolje samska kot s slabim moškim.
Veliko žensk je v slabih vezah. Jim gre bistveno slabše kot samskim. Veliko jih pride k pameti in se ločijo. Z razlogom skoraj vse ločitvene vloge podajo ženske.
Bi poizkusila midva?
Lahko se mi javiš na mail.
kako lahko ženske govorite, da smo moški prasci, gnusobe…
Same pri sebi razmislite, s kolikimi tipi ste bile v zadnjih 10 letih. Ne rabite nikomur govorit. Če je ta številka večja kot 5, ste prasice. In takšnih prasic moški ne želijo. Oziroma želijo samo za pofukat, kaj več pa ne.
Dajte si ženske že enkrat v to glavo vbit, da se ženska tolerira drugače kot moški. Tukaj enostavno so ena pravila in tako je in tako bo vedno. Če moški fuka ženske je frajer, če pa ženska fuka z večimi je pa prasica. In tukaj imate predvsem ženske tisto ključno vlogo. Vsaka pozna kakšno takšno in ženske takšne bolj obsojate kot moški. Torej ste ženske krive, da ste postale prasice, ker si same tudi tako pravite in same take sovražite.
Moški drugemu moškemu nikoli ne bomo rekli, da je prasec, ker fuka na veliko
Kot kaže je ta tema je nase navlekla vse ”napredne” monovke, da lahko izrazijo svoje frustracije nad moškimi, dejansko pa so hudo nezadovoljne nad sabo.
Par stereotipov se že nekaj časa forsira med progresivci in sicer, da moški obravnavamo ženske kot ”gospodinje”, skratka manjvredne. Pa je res tako?
To je hudo posploševanje, je pa zagotovo bližje resnica, da moški postajajo vedno manj…moški.
Skozi zgodovino, ko se je šlo bolj za golo preživetje, so se vloge naravno podelile. Moški sa naravno fizično in mentalno drugače zasnovano kakor ženske. In vedno se zamenjuje oz. enači pojma drugačen in enakopraven. Naša družba bi morala zagovarjati drugačnost IN enakopravnost hkrati. Kaj to v praksi pomeni, je da smo definitivno skupaj močnejši in da mora vsak opraviti tisti del vlog, ki so nam naravno predpostavljene. Logično potemtakem je, da se žensk ne more tlačiti med fizične delavce, moških pa ne za dela, ki jih sicer lahko komot opravijo, ampak za to izgubljajo svoj čas in bi bili v tem momentu lahko uporabnejši drugje. Vem, kdo bo sedaj rekel, da se obravnavamo kot delovna sredstva. Ja mogoče, ampak postavljeni smo žal na ta planet, česar se seveda ob polnih ritih ta momemnt zahodni svet ne zaveda, kjer vladajo dosti močnejši zakoni od nas samih.
Kaj se trenutno dogaja okoli nas? Čisti prikaz evolucije v praksi. Ženske in moški, ki svojih genov ne prenašajo dalje (si naprimer ne želijo otrok), ustvarajo prostor ljudem, ki pa si tega pač želijo oz. naravno čutijo nagon po reprodukciji. Kaj se s tem dogaja? S čiščenjem genov ”zapriseženo samskih”, iz narave, se spreminjajo tudi pridobljene demokratične norme in pravice. Ja ti, ki bodo zadnji na vejah družinskih dreves brez potomcev, bodo verjetno konec življenja doživeli še v relativnem miru brez nekih zunanjih, bodisi družbenih, bodisi finančnih pritiskov, bo pa prišlo obdobje, ko bo ta prehod za nekatere zelo težak. Mi smo postali totalno idividualna družba, kjer se prevelik poudarek daje na izključno lastnih željah, zanemari pa se dejstvo, da sistem kot tak pa deluje na predpostavki kolektivnosti.
Tako bodo otroci drugih plačevali in skrbeli za tiste, ki se odločijo biti samski brez potomcev, seveda za slednje z vsemi ugodnostmi. Socialni sistem kot tak bo postal zelo drag, na drugi strani pa se bo z manjšanjem števila delovno sposobnih nad kritično mejo, breme preneslo na slednje. Tudi delovno sposobni bodo z uvozom iz manj razvitih držav s seboj prinesli manjše plače in drugačno kulturo.
Jaz osebno sem bil dolga leta sam in tudi znam biti sam s sabo, to mi na momente še vedno zelo ustreza. Sem pa tudi družabno bitje z zavedanjem odgovornosti. Zato ne mislim izključno na to, da bo moja rit vedno na mehkem, ampak da bo tudi družba sposobna preživeti na tem nivoju katerega smo s težavo prilezli. Za pridobljene pravice se bom zato vedno boril, me pa žalosti kako nekatere briga za to kaj bo ostalo za njimi! Sem spadajo vse idealizacije samskosti, karerizma in materializma.
Mojo eno izredno spoštujem, sva si pa doma razdelila vloge. Kar je fizičnih opravil prevzamem jaz, lažja fizična opravila prepuščam ženi (čeprav občasno rada poprime tudi za kaj težjega). Glede opravil, ki zahtevajo zgolj in izključno delo sivih celic, pa sva popolnoma enakovredna in se poslušava, uskljajujeva itd. Če bi bil sam ženska ne bi mogle trpeti moškega, ki bi se ukvarjal zgolj z izgledom, doma pa ne bi znal niti žarnice menjat. To ne pomeni, da bi bil raje sam, ampak bi raje posikal drugega moškega!
Ne vem no, ko da se pogovarjaš s steno.
Non stop eno in isto. A niste moški kukr logična bitja, razumska pa to?
A vam ne gre matematika? Po matematiki in logiki je jasno, da mora biti ženski v zvezi BOLJE kot sami, drugače – zakaj???
Neeeeee, ženske bi morale nehat biti sebične in same prostovoljno izbrati slabšo verzijo….
Forum je zaprt za komentiranje.