Vse več žensk hoče biti samskih?
Današnje ženske so vse bolj neodogovrne, ne bi sprejele obveznosti, ni jim mar za resno življenje.
Poglejmo samo portale za parčkanje, ženitvene posredovalnice. Skoraj sami moški, ki se trudijo najdi partnerko. Ženske lene, nezainteresirane, da našle partnerja.
Vse več žensk ostaja samskih, celo brez otrok. Sploh visokoizobražene so ene večno samske. Pa se kaj potrudijo za moške? Itak da ne. Samo moški se trudijo, da bi našli partnerko.
Potem so še druge. Ustvarijo sicer familijo pa se ločijo, so tudi desetletja, samske ločenke z otroci.
Nobene odgovornosti več. Samo nase gledajo.
Ok moških je bolj malo. Za te se ženske skoraj stepejo.
Tako, da ja, fajn je biti v kvalitetni vezi. To pa redkim uspe. In ženske so dojele, da jim je bolje, če so samske kot v slabi vezi.
Najbolj to moti moške, ki so nesamostojni, ki nujno rabijo žensko, da se odlepijo od mamine zize in se nalepijo na ženino.
Samostojni moški, opravilno sposobni, ti ne jokcajo glede žensk. Če hočejo, takoj najdejo kako žensko. Če nočejo pa ostanejo samski.
Zame obstajajo samo dve varianti:
kvalitetna veza
ali pa samskost.
V slabi vezi ne bi bila niti pod razno. Ženske smo komot samske. Res je kot piše zgoraj: večina žensk si želi vezo, ampak s fajn moškim. Takih je pa bolj malo in zato vse več samskih žensk.
Ženski v vezi je namreč pogosto dosti slabše kot samskim ženskam. Samske ženske skrbijo samo zase, vezane pa ponavdi še za dedca.
ni vmes, 22.08.2025 ob 08:52
Zame obstajajo samo dve varianti:
kvalitetna veza
ali pa samskost.
V slabi vezi ne bi bila niti pod razno. Ženske smo komot samske. Res je kot piše zgoraj: večina žensk si želi vezo, ampak s fajn moškim. Takih je pa bolj malo in zato vse več samskih žensk.
Ženski v vezi je namreč pogosto dosti slabše kot samskim ženskam. Samske ženske skrbijo samo zase, vezane pa ponavdi še za dedca.
Točno tako kot pravi “ni vmes”. Moški se bolj trudijo iz razloga, ker iščejo zastonj kuharico, sobarico, čistilko in zastonj kanto za praznjenje svojih jajc. Ženske pa za take vrste moških niso zainteresirane.
Zelo redkokatera ženska si ne želi biti v zvezi, vendar je večina raje samska kot pa v slabi zvezi s slabim moškim.
malo ok moških, 22.08.2025 ob 08:45
Ok moških je bolj malo. Za te se ženske skoraj stepejo.
Tako, da ja, fajn je biti v kvalitetni vezi. To pa redkim uspe. In ženske so dojele, da jim je bolje, če so samske kot v slabi vezi.
Najbolj to moti moške, ki so nesamostojni, ki nujno rabijo žensko, da se odlepijo od mamine zize in se nalepijo na ženino.
Samostojni moški, opravilno sposobni, ti ne jokcajo glede žensk. Če hočejo, takoj najdejo kako žensko. Če nočejo pa ostanejo samski.
Točno tako. Tistih nekaj moških, ki vedo, kaj pomeni partnerstvo.
Kaj mu ženska ob sebi pomeni.
Toliko moških na portalih, pa jih 90% ne razume, kaj pomeni zveza, partnerstvo in kaj ženska potrebuje, da ohranja ženstvenost.
Vse več teh samskih žensk je prasic, ki išče samo občasno avanturo. Malo spremljajte te samske sodelavke, prijateljice, sosede … pa boste videli, kako menjujejo moške.
Obstaja tudi ena raziskava, katere ne najdem, k to moje dejstvo potrjuje. Ja. ženske so postale takšne kot nekateri moški, ženskarji.
Pred nekaj dnevi je nekdo spet nekdo potegnil ven sicer že kakšni dve leti staro temo z naslovom “Tudi moški imamo kriterije”. Tam avtor zapiše, da pričakuje, da bo imela ženska lastno stanovanje in dovolj veliko plačo, da mu ne bo v breme, hkrati pa še, da bo kuhala in čistila. Kje? V svojem in še v njegovem stanovanju? Ko to prebereš, ti postane kristalno jasno, da moški po večini iščejo kuharico in čistilko. To pa je, vsaj za moje pojme, zelo poniževalno.
Sem samska, sem tudi poskusila te slavne portale pred leti. Več portalov, ne enega. Ampak taka gnusoba od moških, ki se tam gor zbira, je pa adijo pamet.
Saj ne rečem, sigurno je tudi kaj ok moških gor, ampak velika večina pa ogaba od ogabe. Tako, da kdor to spozna, se čudi sploh, da se vseeno večji del žensk poparčka.
Ja, malo je ok moških. Ok moškega nisem našla, slabega nočem. 100x bolje samska kot s slabim moškim.
Veliko žensk je v slabih vezah. Jim gre bistveno slabše kot samskim. Veliko jih pride k pameti in se ločijo. Z razlogom skoraj vse ločitvene vloge podajo ženske.
Kakko točno se ti moški trudijo da bi partneerko dobili? Na internetu visite 🙂
Mislim ženske so neodgovorne? Zakaj pa potem lahko same živijo? Kdo jim vse ureja? Zakon je za ženske delo. So odgovorne za praktično vse. Za otroke, za hišo skrbeti da je urejeno, za naročilo mojstrov, za naročilo pri zdravnikih ipd., za organizacijo vsakodnevnega življenja, dopustov, šolanja otrok…..večina moških ni vpeto v to. Kar večini žensk sicer ne predstavlja tako ogromnega problema, če ima ob sebi nekoga na katerega se lahko zanese in jo razume ter spodbuja. Moški tako obupano iščejo ženske samo zato ker jih tič srbi. Bodimo realni. Da ti tič ne dela….ne bi iskal a ne? Ker to vas rine da iščete. Da bi seks imeli. Vse ostalo, zakon, družina, prijateljstvo, zavezništvo…..sploh pomislite ne. No ženske pa seks pogrešajo šele če imajo vse to prej, pravega ob sebi. In nekoga ki lahko samo lulčka ponudi pač nočejo. Jih prodajajo povsod če ga že rabi. Iščejo verjetno človeka z lulčkom. Jim je bolj pomembno koga se drži kot tisti lulček. Moški pa iščete eno na katero bo lulček trznil. To je najpomembnejše vam. In potem jasno ne pridete skupaj. Nimate istih potreb. Ne razumete da za to da bo vaša potreba po seksu zadovoljena, morate tudi ženske potrebe zadovoljiti. Treba kaj dati da kaj dobiš :).
Dajmo biti iskreni pa reči bobu bob.
Danes je družbeni položaj žensk boljši kakor je bil včasih. Ženska je danes lahko sama in ne zna ničesar, kar pa včasih ni bilo možno. Če bi 100 let nazaj ženskam dal današnje pravice in enakopravnost, bi se jih polovica takoj ločila. Pa veliko število otrok… posledica ljubezni? Ne, zdravstvo še ni bilo tako napredno in je veliko otrok umrlo, zato so se pari “zasigurali” in sproducirali po 5 otrok – za ziher.
Skozi čas je nespremenjena ostala samo miselnost ženske, da mora biti moški “boljši” in poskrbeti zanjo. Ampak danes so ženske LAHKO uspešnejše in imajo več pravic. Potem se najdejo neke karieristke, ki pričakujejo, da bo moški imel ne vem kaj. Sorry, moški skozi čas nismo bili deležni takšnega napredka kot ženske.
Kaj točno moški iščemo? Žensko, s katero se da normalno živeti. Ne zaradi strežbe, ampak čustvene povezanosti. Kaj pa išče ženska? Dodatno korist. Zato nekatere kvasijo take neumnosti.
dejstvo je…, 22.08.2025 ob 09:14
Vse več teh samskih žensk je prasic, ki išče samo občasno avanturo. Malo spremljajte te samske sodelavke, prijateljice, sosede … pa boste videli, kako menjujejo moške.
Obstaja tudi ena raziskava, katere ne najdem, k to moje dejstvo potrjuje. Ja. ženske so postale takšne kot nekateri moški, ženskarji.
Torej, ste potešeni?
Zakaj potem jamrate?
Bolje sam kot v zanič vezi. So izjeme, ampak med moškimi 40 + je vse več pirčkanja po službi. In kaj potem, pride domov smrdeč, niti stopi mu ne več, bi pa imel kosilo, pospravljeno…Poleg tega veliko dedcev postane zapečkarjev, samo doma bi se svaljkali in ni nič od njih nobene domišlije, na jeziku so pa super jebači, ki zdržijo 5 ur nepretrgoma.
Bob872, 22.08.2025 ob 09:27
Dajmo biti iskreni pa reči bobu bob.
Danes je družbeni položaj žensk boljši kakor je bil včasih. Ženska je danes lahko sama in ne zna ničesar, kar pa včasih ni bilo možno. Če bi 100 let nazaj ženskam dal današnje pravice in enakopravnost, bi se jih polovica takoj ločila. Pa veliko število otrok… posledica ljubezni? Ne, zdravstvo še ni bilo tako napredno in je veliko otrok umrlo, zato so se pari “zasigurali” in sproducirali po 5 otrok – za ziher.
Skozi čas je nespremenjena ostala samo miselnost ženske, da mora biti moški “boljši” in poskrbeti zanjo. Ampak danes so ženske LAHKO uspešnejše in imajo več pravic. Potem se najdejo neke karieristke, ki pričakujejo, da bo moški imel ne vem kaj. Sorry, moški skozi čas nismo bili deležni takšnega napredka kot ženske.
Kaj točno moški iščemo? Žensko, s katero se da normalno živeti. Ne zaradi strežbe, ampak čustvene povezanosti. Kaj pa išče ženska? Dodatno korist. Zato nekatere kvasijo take neumnosti.
Potem se gibljes v napačnih krogih. Ogromno žensk išče partnerja, partnersko ljubezensko vezo s kateri bi ljubeče oba vzgajala otroke, gradila skupen dom. Pa očitno se nekako ne najdejo.
Ženska, ki je bila enkrat zafurana, raje sama ostane z otrokom, kot, da ugiba ali nov moški ni spet narcis, izkoriscevalec…nima več energije in ostaja raje sama
granit, 22.08.2025 ob 08:35
Današnje ženske so vse bolj neodogovrne, ne bi sprejele obveznosti, ni jim mar za resno življenje.
Poglejmo samo portale za parčkanje, ženitvene posredovalnice. Skoraj sami moški, ki se trudijo najdi partnerko. Ženske lene, nezainteresirane, da našle partnerja.
Vse več žensk ostaja samskih, celo brez otrok. Sploh visokoizobražene so ene večno samske. Pa se kaj potrudijo za moške? Itak da ne. Samo moški se trudijo, da bi našli partnerko.
Potem so še druge. Ustvarijo sicer familijo pa se ločijo, so tudi desetletja, samske ločenke z otroci.
Nobene odgovornosti več. Samo nase gledajo.
Samske želimo biti iz več razlogov;
ker smo današnje ženske dovolj samostojne (finančno, fizično), da moškega ne potrebujemo,
fuk je na voljo na vsakem koraku,
ljudje več niso samo revni ali bogati-veliko je srednjega sloja in vsakdo že nekaj ima, torej vas spet ne potrebujemo,
da bi pa imela moškega, ki doma samo leži, zadovoljuje me pa sosedova Franceljn, ker moj ni dober v tem ima pa cekin je danes že NO-GO!!!
jaz bi iskreno rajši bil ženska. V naši državi so zaščitene kot beli kit. Službo lahko dobi takoj. Na katera koli vrata potrkajo jih javni uslužbenci drugače obravnavajo kot moške. Še policaji včasih kateri pogledajo skozi prste. Če je lepa in pametna ji sploh ni treba hodit v službo. Jaz da sem ženska bi bil pun ko brod keša. Najverjetneje bi bil lepa ženska. Najbolj zanimivo je pa to, da kot družina ne pridejo do stanovanja. Če je samska pa takoj.
In kje so te kao dobre zveste ženske. Sem pred leti spoznal punco, s katero sva se dobro ujela. Bila mi je takoj všeč, lahko bi med nama bilo kaj več, ampak sem še pravočasno ugotovil kakšna je. Mi reče rada te imam, mi pošilja srčke, s teboj se počutim varno… Ampak v ozadju je imela še več takšnih kot sem jaz. Pofukal jo je vsak, kateri se ji je nasmehnil, razen jaz. S k… se ne ukvarjam.
In zato se strinjam z zgoraj omenjenim, da so samske ženske prasice, zato pa tudi so same!
Forum je zaprt za komentiranje.