Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vse več ljudi nezadovoljnih na šihtu, na sploh

vse več ljudi nezadovoljnih na šihtu, na sploh

https://svetkapitala.delo.si/trendi/vse-vec-ljudi-sovrazi-svojo-sluzbo-in-razmislja-o-odpovedi/?utm_source=svet_kapitala_pismonosa&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter20220622

kaj ne boš sovražil, če je že skoraj vsak ne pa vsak drugi ali manj šiht postal fašistična ustanova, kjer bi človk kar pobijat začel golazen vzvišeno

pač država je leglo zla pa vse navzdol

suženjstvo, ampak kaj češ če pa je folk przadet

treba goltance začet rezat pa se bodo če ne druzga vsaj mal posral

Ljudje sami sebi škodijo. Sledejnje ljudem po raznih portalih in gledanje kako živijo (kao), buljenje v tv in gledanje kako drugi živijo (kao), vidijo rezultate nekoga, ne pa poti, nočejo videti poti, samo rezultat. In potem se sami sebi smilijo ker oni nimajo takih rezultatov (čeprav sploh nič ne delajo za to da bi jih imeli), ker ne živjo kot ena tam na IG o kateri ne vedo nič razen kar vidijo na slikah in si domišljajo da je to realnost, vidijo nasmejano sosedo in so fouš, ker oni niso nasmejani, ne vidijo pa njenega joka doma, mislijo da ima pač kar srečo in se smeje. Vsi bi nekaj imeli. Takoj. Sedaj. Si zaslužijo. Kar tako. Ker obstajajo. Ker imajo drugi. Ker enim je kar podarjeno. Zakaj ne njim. Žrtve. Ubogi. Najbolj trpeča generacija v zgodovini človeštva. Patetično.

Odgovor na objavo uporabnika
reveš, 22.06.2022 ob 18:55

kaj ne boš sovražil, če je že skoraj vsak ne pa vsak drugi ali manj šiht postal fašistična ustanova, kjer bi človk kar pobijat začel golazen vzvišeno

pač država je leglo zla pa vse navzdol

suženjstvo, ampak kaj češ če pa je folk przadet

treba goltance začet rezat pa se bodo če ne druzga vsaj mal posral

ogaben odgovor si skozlal, sram te bodi.

rezultat, 22.06.2022 ob 18:56

Ljudje sami sebi škodijo. Sledejnje ljudem po raznih portalih in gledanje kako živijo (kao), buljenje v tv in gledanje kako drugi živijo (kao), vidijo rezultate nekoga, ne pa poti, nočejo videti poti, samo rezultat. In potem se sami sebi smilijo ker oni nimajo takih rezultatov (čeprav sploh nič ne delajo za to da bi jih imeli), ker ne živjo kot ena tam na IG o kateri ne vedo nič razen kar vidijo na slikah in si domišljajo da je to realnost, vidijo nasmejano sosedo in so fouš, ker oni niso nasmejani, ne vidijo pa njenega joka doma, mislijo da ima pač kar srečo in se smeje. Vsi bi nekaj imeli. Takoj. Sedaj. Si zaslužijo. Kar tako. Ker obstajajo. Ker imajo drugi. Ker enim je kar podarjeno. Zakaj ne njim. Žrtve. Ubogi. Najbolj trpeča generacija v zgodovini človeštva. Patetično.

“nočejo videti poti, samo rezultat”

tu nekateri ne rabijo poti, pokličejo sestrično, teto in strica in že imajo rezultat (plačan dober šiht)

če se tako počutite v službi niste edini. ste boljši kot jaz. Jaz tudi če ne bi imela shizofrenije (nevem če je to pogojeno z mojo shizo),bi šla živet pod most in bi bla klošar,ne glede na to kako sem sposobna,inteligentna itd. Zato ker čist vedno so me v vseh kolektivih šikinirali,jebali,drkali v glavo. Vedno so me tko zjebali da sem dala odpoved. Tko da služba mene ne zanima. Sem neprilagojen jebiveter,ki se ne zna branit,nasplošno pa sem lahka tarča. Tko da mam srečo da mam to potrdilo za shizofrenijo-ker jo res imam in jemljem težka zdravila,v nasprotnem primeru bi mi vzelo socialko in jaz bi šla pod most. me prov nč ne briga. Zato pa sem si našla poklic kjer sem sama v svojem svetu : slikartsvo.

Jaz ne hodim na šiht pa sem nezadovoljna.

članek: “brez zvez je v slo vse težje”…..

https://www.dnevnik.si/1042415537

https://podcrto.si/kako-bo-minister-koprivnikar-preprecil-politicno-zaposlovanje-v-javni-upravi/

kdor spremlja zakonodajo vidi tudi da se vsako leto in to že desetletja krade pravice delavcem ali se jih znižuje

večina delavcev pa se kaže kot da ne zna do pet štet

in nič čudnega da se jih nateguje in izkorišča

pa še razslojilo se jih je da niso več povezani

za prebrat., 22.06.2022 ob 18:57

ogaben odgovor si skozlal, sram te bodi.

bolš za kozlat kot da se vam goltance reže kurbe kurbirske

Tudi sama zadnje čase opažam, da sem postala kuntenta.

Roxi, 22.06.2022 ob 19:04

Tudi sama zadnje čase opažam, da sem postala kuntenta.

kera kurba pa ni ko iz pizde trgovino nardi pa samo nad njo bedi

Sej je res. Za pobit.

To da se nocem zaposlit je znak protestiranja. Ne bom podpiral takšnega sistema. Se ne grem. In not playing.

reveš, 22.06.2022 ob 19:03

bolš za kozlat kot da se vam goltance reže kurbe kurbirske

kekec butalec, a te je kurba rodila in se ti meša izrodek?

Božo, 22.06.2022 ob 19:07

Sej je res. Za pobit.

To da se nocem zaposlit je znak protestiranja. Ne bom podpiral takšnega sistema. Se ne grem. In not playing.

bravo

kaj pričakuješ od kekca butalca?

reveš, 22.06.2022 ob 19:06

kera kurba pa ni ko iz pizde trgovino nardi pa samo nad njo bedi

kekec kdo ti je kriv, ker ti je mati lahka?

o ti revež bednik butalski., 22.06.2022 ob 19:08

kekec butalec, a te je kurba rodila in se ti meša izrodek?

Ne ni me kurba rodila ampak nima lepioh besed za gnoj ljudski ki živi in je namesto človek raje fašistični gnoj. Prav tako pa nimam lepih besed za tiste kateri jih ščitite in mislite da jim moramo namenjati lepe besede.

Niti ene si ne zaslužijo, vi pa tudi ne dokler je tako.

Štekaš?’

ITAK DA NE

v slo gre tako., 22.06.2022 ob 18:58

“nočejo videti poti, samo rezultat”

tu nekateri ne rabijo poti, pokličejo sestrično, teto in strica in že imajo rezultat (plačan dober šiht)

bravo!!!!!!

reveš, 22.06.2022 ob 19:11

Ne ni me kurba rodila ampak nima lepioh besed za gnoj ljudski ki živi in je namesto človek raje fašistični gnoj. Prav tako pa nimam lepih besed za tiste kateri jih ščitite in mislite da jim moramo namenjati lepe besede.

Niti ene si ne zaslužijo, vi pa tudi ne dokler je tako.

Štekaš?’

ITAK DA NE

butalec, majhen si, pa zloben, tako dnk imaš butalec.

nokekecno., 22.06.2022 ob 19:10

kekec kdo ti je kriv, ker ti je mati lahka?

to je stalni problem v Butalah, ne vedo kdo je očka in potem so nervozni      🙂

buuuuuutaaaaleeeeeec!!!!!!!!!, 22.06.2022 ob 19:12

butalec, majhen si, pa zloben, tako dnk imaš butalec.

moja dnk je več kot zlata, kar je pa zlobe je pa izključno rezervirana za vas odurne pokvarjene spake ničvredne

pičke prodane se tresejo ko preberejo resnico brez dlake na jeziku

ja tresite se TRESITE, tudi po vas pride Pehta da vas stehta

Odpirajo temo vse več nezadovoljnih na šihtu.

Toj tko kot bi ljudem vodo vzel potem pa toplo odkrival s tem ko bi pisal naslove tem LJUDJE SO žejni

A DEJ NEHJ čreva črevasta a da so?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close