Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VSE VEČ BOLNIH – SO PA CEPLJENI

VSE VEČ BOLNIH – SO PA CEPLJENI

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 11.02.2024 ob 12:15

Dragi necepljeni, 11.02.2024 ob 12:09

Sem cepljena. In se vedno ziva. ?

Lahko pa tudi jaz enkrat umrem. In ko bom, bodo tudi verjetno vsi okoli mene tulili, da sem umrla, ker sem cepljena.

Praskate se tam, kjer ni treba. Kaj vas briga, kako in kaj jaz delam in kako bom umrla. Brigajte se za sebe! Ce noces, se ne cepi. Pusti pa ostale, da delajo, tako kot njim pase.

V Ukrajini je vojna. Tudi tam so nekateri vojaki še živi. In tudi v tiste se ne vtikamo, kot se vate ne.

Kaj tebe točno moti pri tem, da se delijo nekatere informacije o tem je očitno v tebi problem.

Ko forum deli na svoji strani reklamo za nove gate ali hlače ali greš tudi tja pod članek pisati, da ti imaš svoje gate ali pa jih sploh nimaš in naj ti ne najedajo z nekimi gatami?

Če te ne zanima, kar se objavlja potem se obrni stran in je zadeva kar se tebe tiče rešena. Če pa te moti, kaj te moti? Te moti morda strah, da je res tako hudo, kot se prikazuje? Te je strah, da se je ljudi zastrupljalo pa so nekateri podlegli temu in bi živi hoteli to obelodaniti? Kaj tebe moti? Ti preprečujemo, da si se cepilo? Ti preprečujemo, da se greš ponovno? Ti je kdo reku, da ne smeš živet, umret? Kaj je tvoj problem?

za @Dragi necepljeni

Dragi necepljeni, 11.02.2024 ob 12:15

robi9, 11.02.2024 ob 12:13

Ostali fašistični covid morilci niso delili tega mnenja in so terorizirali narod ter lagali o strupenih zvarkih.

Covid morilci so izvajali nasilje, teror, diskriminacijo, grožnje, pct fašizem in niso želeli pustiti, da ljudje živimo svobodno.

Zato covid morilce pred strelski vod.

Super.

In kako vezo ima tvoje zivljenje z mojim cepljenjem?

A se jaz vtikujem v tebe, ker ti vozis VW, jaz pa Reanaulta?

Tvoje cepljenje je dokaz debilnosti, je dokaz podpore fašističnemu terorju, je dokaz podpore farmacevtski mafiji, je dokaz podpore zdravniški genocidni mafiji, je dokaz podpore Janševemu fašizmu.

Brez teh tvojih dokazov in debilnosti, ne bi fašisti in covid morilci izvajali nasilje nad ostalimi, ki nismo debili in se nismo želeli igrati njihovega debilnega covida.

cepljen in mrtev, 10.02.2024 ob 21:47

FUe92FSXEAApH8O

Ja, koliko ljudi pa umre dnevno v 61 milijonski Veliki Britaniji?

Jasno, da ste necepljeni slabo izobraženi in intelektualno podhranjeni.

In ja, čisto vsi cepljeni bodo nekoč umrli, ker umrejo pač vsi, je pa res, da imajo tisti necepljeni, ki so se okužilis  koronavirusom precej krajšo življenjsko dobo, res pa da še ni jasno ali zaradi posledic koronvirusov ali zaradi splošne bebavosti.

V videu pove možakar, da običajna zdravila za razkrajanje strdkov pri teh čudnih strdkih ne delujejo, ne bi delovala, saj so zelo kompaktni in se ne “razpustijo” tako zlahka, kot običajni strdi, ki so mu znani.

Zato je pomembno, da se te zadeve obelodani. Ker, če se bo več govorilo o tem, potem se bo težje prikrivalo ob enem pa se lahko išče načine za zdravljenje teh, oziroma, da bi se iskalo načine, kako te strdke uničiti. Če pa se o tem ne bo govorilo pa se tudi ne bodo pojavljale morebitne rešitve za zdravljenje tovrstnih stanj.

Zato je pametno, da se o tem spregovori in to deli, tako za cepljene, kot necepljene.

robi9, 11.02.2024 ob 12:20

Tvoje cepljenje je dokaz debilnosti, je dokaz podpore fašističnemu terorju, je dokaz podpore farmacevtski mafiji, je dokaz podpore zdravniški genocidni mafiji, je dokaz podpore Janševemu fašizmu.

Brez teh tvojih dokazov in debilnosti, ne bi fašisti in covid morilci izvajali nasilje nad ostalimi, ki nismo debili in se nismo želeli igrati njihovega debilnega covida.

In kje je problem, Robi? Ti se nisi cepil, jaz sem se. Zdaj smo leta 2024. Nihce ti zdaj ne govori, da se moras cepiti. Jaz se kar zivim, ti pa tudi. Torej, kje je problem?

A me morajo zakuriti na grmadi, ker sama od sebe (strdkov, rak) nocem umreti?

Pa da ti bo lazje pri dusici – nisem volila Janse. ? A imam zdaj kak plus pri tebi? ?

darwindarko, 11.02.2024 ob 12:25

V videu pove možakar, da običajna zdravila za razkrajanje strdkov pri teh čudnih strdkih ne delujejo, ne bi delovala, saj so zelo kompaktni in se ne “razpustijo” tako zlahka, kot običajni strdi, ki so mu znani.

Zato je pomembno, da se te zadeve obelodani. Ker, če se bo več govorilo o tem, potem se bo težje prikrivalo ob enem pa se lahko išče načine za zdravljenje teh, oziroma, da bi se iskalo načine, kako te strdke uničiti. Če pa se o tem ne bo govorilo pa se tudi ne bodo pojavljale morebitne rešitve za zdravljenje tovrstnih stanj.

Zato je pametno, da se o tem spregovori in to deli, tako za cepljene, kot necepljene.

Vidis, to pa je slabost v kombinaciji nasega solskega sistema in dejstva, da lahko vsak, ampak res vsak, ki ima dostop do interneta objavi na internetu vse, kar si zmisli.

Nas solski sitem je tako bebasto naravnan, da nis(m)o sposobni kriticnega razmisljanja. Kupimo vse, kar si kdo izmisli, ce le ustreza nasi filozofiji. Vse ostalo je “kretensko multiplicno, za postreliti, pobiti”.

Kako ze se je imenovala tista ideologija, ki je pobijala vse, ki niso ustrezali velikemu vodji??? ?

Dragi necepljeni, 11.02.2024 ob 12:27

In kje je problem, Robi? Ti se nisi cepil, jaz sem se. Zdaj smo leta 2024. Nihce ti zdaj ne govori, da se moras cepiti. Jaz se kar zivim, ti pa tudi. Torej, kje je problem?

A me morajo zakuriti na grmadi, ker sama od sebe (strdkov, rak) nocem umreti?

Pa da ti bo lazje pri dusici – nisem volila Janse. ? A imam zdaj kak plus pri tebi? ?

Namesto, da sereš govna Robiju se mu raje zahvali, da na kaj opozarja in deli, kar ti drugi ne bodo.

Če nekaj izveš preden imaš težave ti morda to lahko prinese kake potrebne podatke o tem in ti mogoče kaj olajša. Če pa podatkov nimaš pa ti ne more.

Dragi necepljeni, 11.02.2024 ob 12:31

Vidis, to pa je slabost v kombinaciji nasega solskega sistema in dejstva, da lahko vsak, ampak res vsak, ki ima dostop do interneta objavi na internetu vse, kar si zmisli.

Nas solski sitem je tako bebasto naravnan, da nis(m)o sposobni kriticnega razmisljanja. Kupimo vse, kar si kdo izmisli, ce le ustreza nasi filozofiji. Vse ostalo je “kretensko multiplicno, za postreliti, pobiti”.

Kako ze se je imenovala tista ideologija, ki je pobijala vse, ki niso ustrezali velikemu vodji??? ?

Se strinjam. Niste sposobni kritičnega razmišljanja in ste “kupili” vse kar si je kdo izmislil. Sedaj pa vas moti, ko se prikazuje kaj so vam dejsnko “prodali” in kaj ste “kupili”.

darwindarko, 11.02.2024 ob 12:35

Se strinjam. Niste sposobni kritičnega razmišljanja in ste “kupili” vse kar si je kdo izmislil. Sedaj pa vas moti, ko se prikazuje kaj so vam dejsnko “prodali” in kaj ste “kupili”.

Res je patetično, ko neko debilno, ki se je cepilo in nasedlo lažnivcem, zdaj drugim očita nekritično razmišljanje.

Mater je to fuknjeno do konca.

Debilno fuknjeno zato postavlja bebava vprašanja, kaj ima odločitev debilov veze z ostalimi.

Ko debilno gre na volitve in izbere kriminalca in psihopata za svojega oblastnika, ima odločitev debilov tudi posledice za vse ostale, ki moramo prenašati vso to golazen na oblasti, ki nam potem hoče krojiti usodo in krade vsem nam, tudi tistim, ki te golazni nočemo.

Debilno se ne zaveda niti svoje debilnosti, ne posledic svoje debilnosti zaradi debilnih odločitev.

Primer razlage kaj nekateri cepljeni počnete ali pa ste le plačani troli:

Nek proizvajalec avtomobilov bi prodal večje število avtomobilov s serijsko napako, kjer odpovedo zavore.

Začele bi se dogajati nesreče. Na pozicijah, kjer so ljudje, ki bi morali te nesreče vsekakor obelodaniti, da bi se preprečilo še večje število nesreč oni tega iz neznanih razlogov ne bi storili. Vsekakor pa bi nekateri ljudje opazili zakaj je prišlo do nesreče. Ti ljudje bi opozarjali na to.

Potem pa bi se našli VI, ki se sedaj najdete in ki ste prav tako enak avto kupili ter se jezili, zakaj nekdo objavlja, d aima nek določen model avta serijsko napako, ki povzroči odpoved zavor. To bi argumentirali na način, da ste še živi in vam zavore še niso odpovedale. TO JE DEBILNO, NEODGOVORNO ter egoistično.

Vsekakor je dobro, da se napake čimprej odkrijejo in se zaščiti nič hudega sluteče ljudi, ki so takšen avto kupili ter poklične na odgovornost proizvajalce in prodajalce tega, avtomobile s to napako pa da se odstrani iz uporabe.

Tisti, ki ste cepljeni ali pa plačanci, ki zatirate informacije o dogajanjih ali jih namerno zaničujete brez vsakih proti dokazov, ki bi dokazovali, da so podatki netočni ste sozločinci hote ali nehote, saj morda odvračate ljudi, ki so bili zlorabljeni od tega, da bi se imeli možnost nekako zaščititi ali vsaj poiskati zaščito za svoje dobro. Naj bo to v pravnem smislu ali zdravstvenem.

robi9, 11.02.2024 ob 12:44

Res je patetično, ko neko debilno, ki se je cepilo in nasedlo lažnivcem, zdaj drugim očita nekritično razmišljanje.

Mater je to fuknjeno do konca.

Debilno fuknjeno zato postavlja bebava vprašanja, kaj ima odločitev debilov veze z ostalimi.

Ko debilno gre na volitve in izbere kriminalca in psihopata za svojega oblastnika, ima odločitev debilov tudi posledice za vse ostale, ki moramo prenašati vso to golazen na oblasti, ki nam potem hoče krojiti usodo in krade vsem nam, tudi tistim, ki te golazni nočemo.

Debilno se ne zaveda niti svoje debilnosti, ne posledic svoje debilnosti zaradi debilnih odločitev.

Res je patetično. In dejansko prikazuje kako zelo so nekateri izven pameti ali pa kako gnusno debilno so pripravljeni bluziti in obračati logiko za neko plačilo ne glede na to koliko ljudem bodo s tem morda povzročili ogromno hudega.

A ste videli zadnji video od Johna Campbella?

ufhjt, 11.02.2024 ob 12:56

A ste videli zadnji video od Johna Campbella?

Si ti pogledalo zadnji dve strani te teme preden si se odločilo vprašati, kar si vprašalo?

Naša soseda ni bila cepljena, prejšnji teden je hudo zbolela.

Možakar pove, da ne bo odnehal širiti resnice in dejstev pa tudi, če ga to stane nasilne smrti.

Zelo gnusno dogajanje, da se ljudi z zdravim razumom označuje za norce.

( https://youtu.be/zxXSKCtESo4 )

darwindarko, 11.02.2024 ob 12:50

Res je patetično. In dejansko prikazuje kako zelo so nekateri izven pameti ali pa kako gnusno debilno so pripravljeni bluziti in obračati logiko za neko plačilo ne glede na to koliko ljudem bodo s tem morda povzročili ogromno hudega.

Ironija pa taka

darwindarko, 11.02.2024 ob 13:42

Možakar pove, da ne bo odnehal širiti resnice in dejstev pa tudi, če ga to stane nasilne smrti.

Zelo gnusno dogajanje, da se ljudi z zdravim razumom označuje za norce.

( https://youtu.be/zxXSKCtESo4 )

Ker je to cilj politične mafije, da je čimveč ljudi blesavih.

Ker z blesavimi ljudmi preprosto manipuliraš.

Zato se medijsko in politično tako poveličuje norost in debilnost. V ospredje se postavlja debile in njihovo norost, nelogična dejanja…..

robi9, 11.02.2024 ob 14:10

Ker je to cilj politične mafije, da je čimveč ljudi blesavih.

Ker z blesavimi ljudmi preprosto manipuliraš.

Zato se medijsko in politično tako poveličuje norost in debilnost. V ospredje se postavlja debile in njihovo norost, nelogična dejanja…..

Seveda, ker naivnim bedakom lahko vladajo, pametnim pa lahko le s pomočjo naivnih bedakov. Zato  potrebujejo ogromno maso norcev, ki s silo drži pod kontrolo pametne ljudi. Posledično pa pezdeti na namišljenem vrhu lahko plešejo, se režijo in počnejo kar hočejo brez strahu pred slabimi posledicami zanje.

darwindarko, 11.02.2024 ob 14:19

Seveda, ker naivnim bedakom lahko vladajo, pametnim pa lahko le s pomočjo naivnih bedakov. Zato  potrebujejo ogromno maso norcev, ki s silo drži pod kontrolo pametne ljudi. Posledično pa pezdeti na namišljenem vrhu lahko plešejo, se režijo in počnejo kar hočejo brez strahu pred slabimi posledicami zanje.

Tako je.

Mediji prav tako odlično poneumljajo narod z butastimi šovi, lažnimi novicami, blesavimi novicami o tem, kakšno rit ima neka babnica na drugem koncu sveta.

Same pomembne novice.

robi9, 11.02.2024 ob 14:26

Tako je.

Mediji prav tako odlično poneumljajo narod z butastimi šovi, lažnimi novicami, blesavimi novicami o tem, kakšno rit ima neka babnica na drugem koncu sveta.

Same pomembne novice.

Ena največjih ogab in zločincev so prav “oni” ja. Ta gnusna trobila zavajajo in lažejo narod ter ga poneumljajo ob enem pa se pretvarjajo, da so potrebni , lepi in pomembni.

Gnusoba taprava so.

Tisto kar bi bilo dobro za narod, d aomenjajo sploh ne bodo omenjali. Če pa že morajo pa na način, kot njim ustreza v njihovih podlih agendah.

Zato pravim Robi, ko se človek enkrat zbudi vidi kaj dejsnko se dogaja in kako gnusno je vse zrežirano. Kar pomeni, da resnično je veliko zla in ni vse slabo le sklop nekih nepredvidljivih naključij.

Državna mafija, medijska trobila delajo zoper narod in ne za narod.

Narod pa se obrača, k tej trobilski in državni mafiji, kot k svojemu odrešeniku, da bi mu ta pomagal in olajšal trpljenje. NORO

FV602TfXEAAz uQ

še en, 11.02.2024 ob 14:51

FV602TfXEAAz uQ

Dobro jih pobira.

Strupeni zvarki so varni in učinkoviti.

Njeno telo je bilo polno strdkov. Poročilo in dokazi pa sedaj končno pravijo: Krivo je cepivo za COVID-19! Njeno telo je bilo polno strdkov. Mladen Letnik, ki je zdaj dokončno potrjen v svojih sumih, potrdilo mu je z dokumentom ki ga imamo tudi mi, samo Ministrstvo za zdravje, stoji pred novim poglavjem svojega boja. Dokaz, ki razkriva, da je za smrt njegove ljubljene Jožice krivo cepivo, je postal njegovo orožje v iskanju pravice.
Podjetje je delavcem ponujalo 70 EUR nagrade, če se cepijo
Vse se je začelo, ko je Jožica pod pritiskom in v upanju na finančno nagrado podjetja, za katero sta oba delala, pristala na cepljenje, kljub Mladenovim globokim pomislekom. Vse se je začelo isti dan po cepljenju, kar je pri Mladenu sprožilo alarm. Ko je Jožica padla v nezavest in se po treh dneh iz bolnišnice vrnila domov, je bila njena odsotnost in nenavadno vedenje za Mladena dokaz, da cepivo ni bilo nedolžno.

V tednih, ki so sledili, so se Jožičini simptomi stopnjevali. Avgustovsko jutro, ko je Mladen Jožici skuhal in prinesel kavo, je postalo usodno.

DOKAZANO: Za smrt Jožice je krivo CEPIVO ZA KOVID!

Vse vas covid morilce pred strelski vod.

“Pogledala me je v oči, vstala in se zgrudila”
Njen padec in takojšnja smrt sta bili dokončni – Mladen je bil zdaj sam z obljubo, dano ob njeni žari, da bo našel pravico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close