Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VSE VEČ BOLNIH – SO PA CEPLJENI

VSE VEČ BOLNIH – SO PA CEPLJENI

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 06.02.2024 ob 16:38

fuchs, 06.02.2024 ob 16:33

Bravo wolf, si zadel žebljico na glavico. Tudi Šarec je letel na tak način – sedi, zdaj nastopimo mi. Vsi skupaj smo samo šahovske figure v rokah samopašne svetovne mafije, ki fura svet v propad. Šele takrat, ko bo večina spregledala, se lahko troštamo konca igre. Ker edino videči se zave in reče: “Ne grm se teh grdobij!”

Večina ne bo nikoli spregledala, ker večina nima ne pameti, ne razuma, ne inteligence, ne znanja, da bi lahko spregledala.

Imata pa na primer Jordan P. in Tucker C. vse to. In tudi dovolj “tistega med nogami”,  da jasno in glasno povesta: Vi ste tarča.

(https://rumble.com/v4aaqpr-jordan-peterson-and-tucker-carlson-call-out-evil-of-globalist-agenda.html)

Ustanovitelj raziskovalne fundacije za varnost cepiv Steve Kirsch je nedavno ugotovil, da se je število prejemnikov cepiva proti (COVID-19) z demenco povečalo za 1000-krat. Po podatkih(WHO) je trenutno sedmi najpogostejši vzrok smrti in eden glavnih vzrokov za invalidnost in odvisnost med starejšimi ljudmi po vsem svetu. 

Vsi podatki so javno dostopni, vendar so morda prikriti ali pa agencije, kot je Center za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC), morda niso obvestile javnosti. Toda Kirsch si je dovolil preveriti in potreboval je le nekaj sekund, da je odkril resnico. Iz grafa na spletni strani Nacionalnega centra za informacije o cepivih je našel 998 primerov, ko je bilo stanje možganov simptomatsko v primerjavi z vrstami cepiv iz objave podatkov sistema za poročanje o neželenih dogodkih cepiv (VAERS) 29. decembra 2023.

johnson vax death

Nimaš kaj. Strupeni zvarki so varni in učinkoviti.

Šele zdaj pa vidimo v kakšnem smislu varni in učinkoviti.

cepilnim gurujem, 06.02.2024 ob 18:11

Ustanovitelj raziskovalne fundacije za varnost cepiv Steve Kirsch je nedavno ugotovil, da se je število prejemnikov cepiva proti (COVID-19) z demenco povečalo za 1000-krat. Po podatkih(WHO) je trenutno sedmi najpogostejši vzrok smrti in eden glavnih vzrokov za invalidnost in odvisnost med starejšimi ljudmi po vsem svetu. 

Vsi podatki so javno dostopni, vendar so morda prikriti ali pa agencije, kot je Center za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC), morda niso obvestile javnosti. Toda Kirsch si je dovolil preveriti in potreboval je le nekaj sekund, da je odkril resnico. Iz grafa na spletni strani Nacionalnega centra za informacije o cepivih je našel 998 primerov, ko je bilo stanje možganov simptomatsko v primerjavi z vrstami cepiv iz objave podatkov sistema za poročanje o neželenih dogodkih cepiv (VAERS) 29. decembra 2023.

HAhaha, število cepljenih z demenco se je povečalo za 1000x? A se ni za neskončnokrat, ker pred covidom je bilo število cepljenih (dementnih ali ne) točno 0? To je tko kot če bi rekli, da je n-krat več dementnih z mobiteli kot pred 100 leti.

Res je, podatki so pravi, samo zmanipulirat jih je treba!

ne bomo sužnji, 06.02.2024 ob 18:03

Imata pa na primer Jordan P. in Tucker C. vse to. In tudi dovolj “tistega med nogami”,  da jasno in glasno povesta: Vi ste tarča.

(https://rumble.com/v4aaqpr-jordan-peterson-and-tucker-carlson-call-out-evil-of-globalist-agenda.html)

Pa prou Petersona ste našli, starega džankija, ki pogoltne toliko kemije na dan, kot je povprečen slovenec ne v celem življenju. Menda odvajanje ni uspelo.

FUe92FSXEAApH8O

cepljen in mrtev, 10.02.2024 ob 21:47

FUe92FSXEAApH8O

A pa veš, da 95% ljudi umre v postelji? Te je zdaj mal strah it spat, a? Pa 100% ljudi, ki se upokoji, kasneje umre. Te je minilo, da bi šel čim prej v penzijo, a?

.https://rumble.com/v1hpxdh-warning-graphic-images-global-depopulation-in-full-swing-as-adult-death-syn.html

Niknok, za povečano umrljivost se upoštevajo presežne smrti glede na prejšnja obdobja, česr pa iz gornjega zapisa ne moremo razbrati. A na splošno so smrti po začetku šusov z biološkim orožjem za enih 20% presegle povprečno umrljvost iz prejšnjih obdobij.

fuchs, 10.02.2024 ob 22:57

Niknok, za povečano umrljivost se upoštevajo presežne smrti glede na prejšnja obdobja, česr pa iz gornjega zapisa ne moremo razbrati. A na splošno so smrti po začetku šusov z biološkim orožjem za enih 20% presegle povprečno umrljvost iz prejšnjih obdobij.

Točno tako. Povečana umrljivost v povezavi s kovid cepivi. Členek se v popolnosti ujema z urano statistiko umreljivosti za Anglijo in Wales.

.https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-p-scores-average-baseline?country=~England+%26+Wales

kaj se dogaja s cepljenimi, 10.02.2024 ob 23:05

Točno tako. Povečana umrljivost v povezavi s kovid cepivi. Členek se v popolnosti ujema z urano statistiko umreljivosti za Anglijo in Wales.

.https://ourworldindata.org/grapher/excess-mortality-p-scores-average-baseline?country=~England+%26+Wales

Jaz vidim, da je umrljivost poskočila za 100% v aprilu 2020, ko še ni bilo zdravil. In potem za 50% v dec. 2020, ko se je cepljenje šele začelo pri rizičnih skupinah.

Pokoli upokojencev zaradi Midozalama v kombinaciji s priklopom na respirator in pokol prebivalstva zaradi nedostopnosti javnega zdravstva (zapiranje bolnic). Od secembra naprej 2020 pokol z biološkim orožjem (cepivo).

Vse štima kot je v tabeli.

Loool, 10.02.2024 ob 21:20

Pa prou Petersona ste našli, starega džankija, ki pogoltne toliko kemije na dan, kot je povprečen slovenec ne v celem življenju. Menda odvajanje ni uspelo.

Nekateri bodo očitno tudi, če si skurijo 99% možganov, s preostalim 1% še vedno pravi “možganski trusti” napram 99-im odstotkom globoko zakomiranih ovčic…

Nekateri zdravniki oz. zdravstveni delavci že govorijo:

(https://rumble.com/v4cclsl-they-dont-want-peace-doctors-speak-out.html)

18:33

plačanci farmacije še kar trolajo in lažejo- LJUDJE CEPLJENI POJDITE DO ZDRAVNIKA IN MU POVEJTE DA SE BOJITE POSLEDIC CEPLJENJA, ZAHTEVAJTE URGENTNO ZDRAVLJENJE

FWgR2WBVsAIbSZ8

Dr. John Campbell.

V intervjuju vidite dokaze, zakaj toliko nenadnih presežnih smrti in kakšni krvni strdki rastejo v telesu tistih, ki so prejeli strupene zvarke.

.https://m.youtube.com/watch?v=wwdRfbPrGIY&si=2kPneKANBzj01o0j&fbclid=IwAR1bUy2hqKUY2VgP7QEviCvzMEEMafvC8nN3RtwxMQuiY8o5nXwQn2HxJ-c

robi9, 11.02.2024 ob 11:43

Dr. John Campbell.

V intervjuju vidite dokaze, zakaj toliko nenadnih presežnih smrti in kakšni krvni strdki rastejo v telesu tistih, ki so prejeli strupene zvarke.

.https://m.youtube.com/watch?v=wwdRfbPrGIY&si=2kPneKANBzj01o0j&fbclid=IwAR1bUy2hqKUY2VgP7QEviCvzMEEMafvC8nN3RtwxMQuiY8o5nXwQn2HxJ-c

cloth

Aha aha, zakaj so pa beli? Haha

Sem cepljena. In se vedno ziva. ?

Lahko pa tudi jaz enkrat umrem. In ko bom, bodo tudi verjetno vsi okoli mene tulili, da sem umrla, ker sem cepljena.

Praskate se tam, kjer ni treba. Kaj vas briga, kako in kaj jaz delam in kako bom umrla. Brigajte se za sebe! Ce noces, se ne cepi. Pusti pa ostale, da delajo, tako kot njim pase.

Dragi necepljeni, 11.02.2024 ob 12:09

Sem cepljena. In se vedno ziva. ?

Lahko pa tudi jaz enkrat umrem. In ko bom, bodo tudi verjetno vsi okoli mene tulili, da sem umrla, ker sem cepljena.

Praskate se tam, kjer ni treba. Kaj vas briga, kako in kaj jaz delam in kako bom umrla. Brigajte se za sebe! Ce noces, se ne cepi. Pusti pa ostale, da delajo, tako kot njim pase.

Ostali fašistični covid morilci niso delili tega mnenja in so terorizirali narod ter lagali o strupenih zvarkih.

Covid morilci so izvajali nasilje, teror, diskriminacijo, grožnje, pct fašizem in niso želeli pustiti, da ljudje živimo svobodno.

Zato covid morilce pred strelski vod.

V Ukrajini je vojna. Tudi tam so nekateri vojaki še živi. In tudi v tiste se ne vtikamo, kot se vate ne.

Kaj tebe točno moti pri tem, da se delijo nekatere informacije o tem je očitno v tebi problem.

Ko forum deli na svoji strani reklamo za nove gate ali hlače ali greš tudi tja pod članek pisati, da ti imaš svoje gate ali pa jih sploh nimaš in naj ti ne najedajo z nekimi gatami?

Če te ne zanima, kar se objavlja potem se obrni stran in je zadeva kar se tebe tiče rešena. Če pa te moti, kaj te moti? Te moti morda strah, da je res tako hudo, kot se prikazuje? Te je strah, da se je ljudi zastrupljalo pa so nekateri podlegli temu in bi živi hoteli to obelodaniti? Kaj tebe moti? Ti preprečujemo, da si se cepilo? Ti preprečujemo, da se greš ponovno? Ti je kdo reku, da ne smeš živet, umret? Kaj je tvoj problem?

robi9, 11.02.2024 ob 12:13

Ostali fašistični covid morilci niso delili tega mnenja in so terorizirali narod ter lagali o strupenih zvarkih.

Covid morilci so izvajali nasilje, teror, diskriminacijo, grožnje, pct fašizem in niso želeli pustiti, da ljudje živimo svobodno.

Zato covid morilce pred strelski vod.

Super.

In kako vezo ima tvoje zivljenje z mojim cepljenjem?

A se jaz vtikujem v tebe, ker ti vozis VW, jaz pa Reanaulta?

Zakaj so covid morilce srbeli necepljeni, antivakserji, teoretiki zarot ? Da so morali vsak dan stigmatizirati ljudi ?

Debilno fašistično, boš odgovorilo na to vprašanje ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close