Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Vse je super, samo seksa je premal”…

“Vse je super, samo seksa je premal”…

po mojih izkkušnjah ni možno. to govorijo moški in tudi ženske, ki so precej plehki, v nekem odnosu so zaradi lagodnosti, materialnih koristi in ostalih ugodnosti, kaj je kvaliteten odnos pa nimajo pojma. Zato jih v življenju vodi samo tista stvar pod popkom (pimpelj in špranjca).

Ne, zdaj ko to ve, je ranjena in bo udarila nazaj z vsemi topovi, čim bo našla priliko, ga bo osirala in metala svoje strupene puščice vanj. Ne bo si v miru lizala ran, večjo potešitev bo našla v maščevalnih mislih in obsojanju poročenih loverjev.

Tipično babje. Tipično kurje.

In spet ne bo nič pametnega odnesla o sebi.[/quote]

Ker tako čustveno, jezno tole kometiraš, krivokljun, daješ slutiti, da je v tebe ena tako kurje maščevalno zmetala svoje puščice.

Očitno ti nisi odnesel nobene lekcije o sebi iz svoje izkušnje.

To že. Samo ne razumem, zakaj biti z nekom, če si ga ne želiš ?
Oziroma imaš takšne visoke zahteve, da jih noben ne more zadovoljiti.[/quote]Saj nisi z nekom izključno zaradi seksa… vsaj vsi ne. Seks ti včasih pomeni vse, včasih ne pomeni nič. Skupaj si zaradi cele palete čustev, iz strahu, ljubezni, ekonomije, ker so drugi sparčkani ali ker misliš, da je prav, ker ti je z drugim lepše ali ker brez njega ne moreš biti…[/quote]
To že. Zato pa si s takšno osebo, ki lahko zadovolji čim širši spekter tvojih potreb in želja.

Omenjene (pre)visoke zahteve izhajajo iz našega prepričanja, da za nikogar nismo dovolj dobri. Pa čeprav tega ne priznamo, ker se ne zavedamo tega, kar nosimo v sebi. Posledično opažamo le, da so drugi nesposobni, kar doživljamo kot refleksijo na našo nezavedno resnico.

Razlog za moško varanje je največkrat beg. Beg kot posledica strahu pred tem, da se moški počuti nesposobnega ali celo impotentnega, če ne more zadovoljiti ženske. Ali pa ga je strah, da je ne bo mogel.
Soočanje s krivdo je zato lažje, če se mu to zgodi z neko neznanko, kot pa z ženo.

Razlog za moško varanje je največkrat beg. Beg kot posledica strahu pred tem, da se moški počuti nesposobnega ali celo impotentnega, če ne more zadovoljiti ženske. Ali pa ga je strah, da je ne bo mogel.
Soočanje s krivdo je zato lažje, če se mu to zgodi z neko neznanko, kot pa z ženo.[/quote]In vendar včasih gre za čustva. Mogoče zlagana, mogoče pa bolj pristna in lepa kot kdajkoli prej~~

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Meni je to neumno govoriti o naivnosti, ampak prej o zatiskanju oči, da je ženska z moškim par mesecev, pa se ji šele takrat nekaj malo začne šajnati, da je morebiti poročen. Jah, koga tu slepite ženske? Vaši poročeni izbranci imajo uspeh pri točno določenih tipih žensk, pri vas, ki ste praviloma nekoliko starejše, samske, “nesrečne v ljubezni”, ki hlepite po “moški ljubezni”, po drobtinicah pozornosti, z romantičnimi predstavami najstnic, kjer vas že ena topla besede s strani nesojenega princa požene v 9. nebesa pričakovanj, da nočete videti/vedeti, da je moški osladen, površen, plehek, da ima samo en namen, da vas spravi v posteljo, pa še poročen po vsej verjetnosti.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kje pa ti vidiš, da avtorica piše, da je bila z dotičnim moškim v vezi? Piše, da jo je osvajal 3 mesece. Kar je velika razlika.

Naivni ljudje, so ljudje, ki pred drugimi ne skrivajo stvari in ne lažejo sebi in drugim. Zato sodijo ljudi po sebi – mislijo, da so vsi ljudje, ki vstopijo v njihovo življenje takšni, kot so sami.

E. Točno tako.

E. Točno tako.[/quote]Dišijo te besede po želji po nadzoru? :/

E. Točno tako.[/quote]Dišijo te besede po želji po nadzoru? :/[/quote]

Kaj? Neeeee. Samo strinjam se z definicijo.

Imaš ti drugačno?

Dišijo te besede po želji po nadzoru? :/[/quote]

Imaš ti drugačno?[/quote]Človek, ki dobro misli (o drugih) je naivec, če skrajšamo. Verjetno celo bed:ak…
Ni čudno, da smo kjer smo…. 🙁

Imaš ti drugačno?[/quote]Človek, ki dobro misli (o drugih) je naivec, če skrajšamo. Verjetno celo bed:ak…
Ni čudno, da smo kjer smo…. :([/quote]Človek, ki samo slabo misli o drugih, je zakrknjenec in samovšečni samoljubnež. Ni čudno , da smo kjer smo… 🙁

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Človek, ki dobro misli (o drugih) je naivec, če skrajšamo. Verjetno celo bed:ak…
Ni čudno, da smo kjer smo…. :([/quote]Človek, ki samo slabo misli o drugih, je zakrknjenec in samovšečni samoljubnež. Ni čudno , da smo kjer smo… :([/quote]

No, samo razlaga izraza naiven pa ima negativen prizvok (neizkušenost, površnost oziroma slabo poznavanje).

Človek, ki samo slabo misli o drugih, je zakrknjenec in samovšečni samoljubnež. Ni čudno , da smo kjer smo… :([/quote]

No, samo razlaga izraza naiven pa ima negativen prizvok (neizkušenost, površnost oziroma slabo poznavanje).[/quote]

Ste pa eksperti za oddaljit se od naslovne teme…

Naivna, tudi meni se ne zdiš naivna, glede na vse kar si napisala. Tvoja jeza, razočaranje…pa čisto normalna čustva po opisani izkušnji.

Še_ena_naivna, tudi če jaz izhajam iz sebe, taka situacija ni možna.

Se strinjam.

Robi

Če pa partnerka ne zadovolji seksualne potrebe moškega, pa ima ta legitimno pravico, da ima kakšno ljubico zraven, a ne? :)))

Če pa partnerka ne zadovolji seksualne potrebe moškega, pa ima ta legitimno pravico, da ima kakšno ljubico zraven, a ne? :)))[/quote]

Ne in ne. Po tem kar vse tu preberam bi celo verjela, da nekateri imajo v glavi, da so naredili vse, če so zadovoljili ženske seksulane potrebe (oz svoje) potem pa se njihova vloga/delo izpoje.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Če pa partnerka ne zadovolji seksualne potrebe moškega, pa ima ta legitimno pravico, da ima kakšno ljubico zraven, a ne? :)))[/quote]

Ne in ne. Po tem kar vse tu preberam bi celo verjela, da nekateri imajo v glavi, da so naredili vse, če so zadovoljili ženske seksulane potrebe (oz svoje) potem pa se njihova vloga/delo izpoje.[/quote]

Ja, nekatere ženske ste menda zahtevne, potrebno vas je čustveno in seksualno zadovoljiti, da ste sploh zadovoljene. :)))

Ne in ne. Po tem kar vse tu preberam bi celo verjela, da nekateri imajo v glavi, da so naredili vse, če so zadovoljili ženske seksulane potrebe (oz svoje) potem pa se njihova vloga/delo izpoje.[/quote]

Ja, nekatere ženske ste menda zahtevne, potrebno vas je čustveno in seksualno zadovoljiti, da ste sploh zadovoljene. :)))[/quote]

Hm…in kaj si predstavljaš pod čustveno zadovoljenost….seksualno predvidevam, da (že) veš? 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ja, nekatere ženske ste menda zahtevne, potrebno vas je čustveno in seksualno zadovoljiti, da ste sploh zadovoljene. :)))[/quote]

Hm…in kaj si predstavljaš pod čustveno zadovoljenost….seksualno predvidevam, da (že) veš? :)[/quote]

Če je čustveno ne moreš, potem je tudi seksualno ne moreš. 😀

Hm…in kaj si predstavljaš pod čustveno zadovoljenost….seksualno predvidevam, da (že) veš? :)[/quote]

Če je čustveno ne moreš, potem je tudi seksualno ne moreš. :D[/quote]

Matjažko, to ni noben odgovor, sprašujem resno: kaj si predstavljaš pod čustveno zadovoljenost ženske? Pa ne spet mešati seks zraven. Heh… žensko se lahko seksualno zadovolji tudi če pri njej ni v igri nobenih čustev 😀

Če je čustveno ne moreš, potem je tudi seksualno ne moreš. :D[/quote]

Matjažko, to ni noben odgovor, sprašujem resno: kaj si predstavljaš pod čustveno zadovoljenost ženske? Pa ne spet mešati seks zraven. Heh… žensko se lahko seksualno zadovolji tudi če pri njej ni v igri nobenih čustev :D[/quote]

Jaz sem samo povedal, kakšne so meni všeč (bolj čustvene), za druge ne morem govoriti, kaj in kako, razen če obstaja kakšno zlato pravilo za vse ženske? :))

Če je ženska srečna, zadovoljna in izpolnjena z moškim, ki je zanjo en in edini, potem je praviloma tudi čustveno zadovoljna, a ne?

Matjažko, to ni noben odgovor, sprašujem resno: kaj si predstavljaš pod čustveno zadovoljenost ženske? Pa ne spet mešati seks zraven. Heh… žensko se lahko seksualno zadovolji tudi če pri njej ni v igri nobenih čustev :D[/quote]

Jaz sem samo povedal, kakšne so meni všeč (bolj čustvene), za druge ne morem govoriti, kaj in kako, razen če obstaja kakšno zlato pravilo za vse ženske? :))

Če je ženska srečna, zadovoljna in izpolnjena z moškim, ki je zanjo en in edini, potem je praviloma tudi čustveno zadovoljna, a ne?[/quote]

Ne vem točno, zato te sprašujem. Tu se pogosto omenjajo izrazi, da mora biti ženska čustveno zadovoljena, izpolnjena jaz pa moram priznati, da neke prave ali vsaj delne definicije kaj to je niti nimam…morda zato, ker še nisem srečala pravega 😀
Zlato pravilo za vse ženske? Ni ga; vsaka od nas je posebna na nek/svoj način.

ni ga čez ukraden sex na brzino!pa četudi je poročena!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close