Vse anticepilce bi bilo potrebno izolirat in postopno izločit iz družbe
Glejte, veste kako je Darwin rekel, močnejši ostanejo… Uglavnem, vse anticepilce, škropilce, flat eartherje in moonhoaxerje bi bilo potrebno izolirat in potem počasi odstranit iz družbe.
Pravkar sem dobil tretji osvežilni odmerek in se počutim fantastično. Jutri potujemo v Malezijo za 1 teden. Odprta vrata so nam povsod, jaz ne čutim, da bi bilo kaj drugače kot prej, ko ni bilo karanten.
Očitno troll tema, ampak:
1. Darwin ni rekel da preživijo močnejši, ampak bolj prilagodljivi (Mamut-ščurek)
2. Malezija ima prepoved prihodov za turiste, so izjeme za državljane, vendar je zahtevana 7 dnevna karantena. (https://www.travelinglifestyle.net/malaysia-reopening-borders-tourists/)
Tako, da ne vem kam boš ti potoval…
Eni resnčno bolani v glavi, škoda ko ni za to cepiva…
hoaxerji obvoz, 05.08.2021 ob 11:43
Glejte, veste kako je Darwin rekel, močnejši ostanejo… Uglavnem, vse anticepilce, škropilce, flat eartherje in moonhoaxerje bi bilo potrebno izolirat in potem počasi odstranit iz družbe.
Pravkar sem dobil tretji osvežilni odmerek in se počutim fantastično. Jutri potujemo v Malezijo za 1 teden. Odprta vrata so nam povsod, jaz ne čutim, da bi bilo kaj drugače kot prej, ko ni bilo karanten.
Hej, raj pazi da tebe kakšn tvoj odmerek ne bo odstranu. Ti ne želim, ampak vseen. Že kr neki primerov, ne mislm s cepljenjem, je blo, da so se smejal drugim al pa prvoščl neki, potem pa sami bli odstranjeni.
Drugač pa, odprta vrata so ti odprta ja, ko pokažeš da si cepljen, prej ne, ane? Veš, tud men pa še marsktermu necepljenemu, netestirancu, so odprta vrata, se je pa res treba včasih pregovarjat al pa tud skregat, jbg. Tud sama ne čutm da bi blo kaj dost drugač kot prej, razn ko naletiš na take bebavce al pa ko se prklopm na ta MON al pa fb, takrat vidm da ta šou še obstaja 😛 hodm tja kamor me je volja, druženje čist normaln z vsemi…pa lej, smo od začetka te PLANdemije še vsi živi in zdravi 😛 kaj to, celo razn par, ki jih lahk na prste 1 roke seštejem, da so bli KAO pozitivni a itak jim nič ni blo, za druge še zmer nism slišala. Jap, so imel kakš prehlad, tud kakšn dan vročino, tud boleče grlo….pa u PM, a ni to neki čist normalnga? A ne obstajajo tile simptomi že skoz? Tud zdej polet, vsi pijemo mrzle pijače, klime laufajo….in zdej čim mal pošmrkam al me zaboli grlo…da se letim testirat? Zakaj, a da mi bo en fejk test pokazu da sm bolna? Dobr so vas prepričal, resno, da ste ZDRAVI BOLNI hahahaha.
Ena južna neprijavljena, 05.08.2021 ob 13:02
Hej, raj pazi da tebe kakšn tvoj odmerek ne bo odstranu. Ti ne želim, ampak vseen. Že kr neki primerov, ne mislm s cepljenjem, je blo, da so se smejal drugim al pa prvoščl neki, potem pa sami bli odstranjeni.
Drugač pa, odprta vrata so ti odprta ja, ko pokažeš da si cepljen, prej ne, ane? Veš, tud men pa še marsktermu necepljenemu, netestirancu, so odprta vrata, se je pa res treba včasih pregovarjat al pa tud skregat, jbg. Tud sama ne čutm da bi blo kaj dost drugač kot prej, razn ko naletiš na take bebavce al pa ko se prklopm na ta MON al pa fb, takrat vidm da ta šou še obstaja 😛 hodm tja kamor me je volja, druženje čist normaln z vsemi…pa lej, smo od začetka te PLANdemije še vsi živi in zdravi 😛 kaj to, celo razn par, ki jih lahk na prste 1 roke seštejem, da so bli KAO pozitivni a itak jim nič ni blo, za druge še zmer nism slišala. Jap, so imel kakš prehlad, tud kakšn dan vročino, tud boleče grlo….pa u PM, a ni to neki čist normalnga? A ne obstajajo tile simptomi že skoz? Tud zdej polet, vsi pijemo mrzle pijače, klime laufajo….in zdej čim mal pošmrkam al me zaboli grlo…da se letim testirat? Zakaj, a da mi bo en fejk test pokazu da sm bolna? Dobr so vas prepričal, resno, da ste ZDRAVI BOLNI hahahaha.
Odličen primer kako nefer je ta jeben lajf. Ta se norca dela, ker ima srečo, pri nas k smo se pazili pa 4 mrtvi. Zakaj takih kot je take govorici jo ne doleti?? Zakaj?????
ti se imaš za močnejšega??? haha če bi bil močnejši (beri tudi pametnejši) ne bi podlegel izsiljevanju vlade, bi poslušal sebe. Ampak si prodana ovčka. Sicer pa ne misli da si zdaj varen. Na koncu te bodo prisilili da se boš vsako leto po 2x cepil, ker oni pač rabijo €. Na koncu, če boš preživel seveda ta strup, boš pa živi zombi, nič imel od življenja. Uživaj dokler lahko
Necepljena, 05.08.2021 ob 21:38
Se ne cepim do zadnjega! Imam imunski sistem ok, zakaj bi si ga s cepivom rušla? Zato je imunski sistem, da se ubrani virusom! Zakaj cepljeni zbolevate? Necepljeni se testiramo in smo negativni, vi pa prikrito širite virus napej.Do katerega odmerka se boste pa cepili?
Jaz nikoli.
Sploh pa se tem debilom, ki izvajajo nasilje, ne gre za zdravje, ampak za njihov režim.
Svet je znorel, 06.08.2021 ob 08:46
Danes bo slučajno kdo sanjal, da je kot cepljen imun na testiranje, izolacije in karantene. Ravno danes so poslali mojega moža v izolacijo zaradi suma na covid. Kako, če je cepljen?????
Veš v čem je razlika? Če nisi cepljen se skrivaš, če si prehlajen, če si pa cepljen, pa s ponosom prismrkaš v zdravstveni dom.
wd40951, 06.08.2021 ob 08:48
Veš v čem je razlika? Če nisi cepljen se skrivaš, če si prehlajen, če si pa cepljen, pa s ponosom prismrkaš v zdravstveni dom.
In primer iz prakse – ko v ZD vidijo simptom covida, zaženejo enako paniko pri cepljenem. Da ne bo kakšnega šoka, ko bodo okoli tebe začeli skakati s skafandrom, kot da imaš kugo. Potrjeno! Cepljenje, ko imaš kakšen simptom covida, ne velja nič! Ti bo tudi kot cepljenemu hitro upadel greben. Za zdravnike tisti šus ne pomeni nič več.
Svet je znorel, 06.08.2021 ob 08:56
In primer iz prakse – ko v ZD vidijo simptom covida, zaženejo enako paniko pri cepljenem. Da ne bo kakšnega šoka, ko bodo okoli tebe začeli skakati s skafandrom, kot da imaš kugo. Potrjeno! Cepljenje, ko imaš kakšen simptom covida, ne velja nič! Ti bo tudi kot cepljenemu hitro upadel greben. Za zdravnike tisti šus ne pomeni nič več.
Tako je tudi prav.
Čas bo najbolje pokazal, katera izbira je pravilna. Ni slabo vsaj preleteti različne vire, prisluhniti izkušnjam v lastni okolici, uporabiti lastno presojo in ne slepo verjeti le nauku apostolov iz prižnice 24-kur. Marsikakšna uradna propaganda, ki so ji ljudje sprva navdušeno ploskali, se je kasneje izkazala v precej drugačni luči.
Forum je zaprt za komentiranje.