Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vsak slovenski moški vas bo zajebo

vsak slovenski moški vas bo zajebo

zavedi te se tega, slovenske ženske, vsak moški slovenski vas bo zajebal, edino tujec vas bo zasubil kot treba, slovece preprost preveč zaseka… hehehehehehehehhehehe

Res je, tujci so zakon. Moj je Avstrijec, krasen človek.

Meni so pa Vikingi zakon. Svetlolasi in modrooki Norvežani oz. en tak Norvežan :), ki ga ne menjam za nič na svetu.

Objava čaka odobritev

Ladies, spočite si učke:

https://www.australianfirefighterscalendar.com

Seveda, zakaj pa ne tujci? Samo mora  biti severno ali zahodno od Slovenije. Jug pa nikakor, ampak to je itak jasno, da balkanci zatirajo ženske.

Odgovor na objavo uporabnika
seveda zakaj pa ne, 05.07.2021 ob 20:12

Seveda, zakaj pa ne tujci? Samo mora  biti severno ali zahodno od Slovenije. Jug pa nikakor, ampak to je itak jasno, da balkanci zatirajo ženske.

to je pa kar nestrpna trditev, ker vse povsod so dobri in slabi ljudje. Včasih so južneje še celo bolj prijazni, kulturni in bolj gostoljubni kot pri nas ali pa bolj severno.

Jaz sem Slovenec pa še ene nisem “zajebu”, kvečemu sem bil prevaran sam.

sem za tujce, 05.07.2021 ob 19:34

Res je, tujci so zakon. Moj je Avstrijec, krasen človek.

Če bi bil ta tvoj Avstrijec tako super se ne bi hvalila v vsaki temi z njim ampak bi preživela tudi kaj časa z njim…

Očitno se slovenski moški učijo od slovenskih žensk in se prilagajajo.

vakkk, 05.07.2021 ob 19:15

zavedi te se tega, slovenske ženske, vsak moški slovenski vas bo zajebal, edino tujec vas bo zasubil kot treba, slovece preprost preveč zaseka… hehehehehehehehhehehe

Nisem Zemljan

Kdor je to temo ustvaril ga je lahko sram, saj je to daleč od resnice, ker tako Slovenske ženske kot moški so v redu.

Sedaj vas pa jaz nekaj vprašam, pa nimam nič proti nikomur, ampak zadnje čase opažam, da je ogromno novih mamic z vozeki raznih Azijk, pa Afričank in podobno…

A je res to kar eni moški pravijo, da Slovenske nikoli “nimate” časa, da ste nedostopne, da se delate doma fine, ko greste na aplikacije, na dopuste pa druga skrajnost z neznanci in potem posledično moški in ženske “uvažajo” ljubezen…. Meni se zdi to žalostno.

Če se 5% Slovencev/Slovensk odseli, 10% tujcev se priseli, 5% ljudi od tukaj si najde tujca/tujko za partnerja in ga pripelje, 20% Slovencev nima niti otrok in nekateri še odpirajo bedaste teme kot je danes, da so otroci samo skrb (za egoiste že, za tiste dobrosrčneže so jim otroci v veselje in ne gledajo koliko denarja porabijo za njih)…

in če to seštejemo je izguba že 40%, če pa dodamo še to, da imajo navadno priseljeni tujci še več otrok kot Slovenci, je procent še višji… In kam to vodi čez 30, 40 let? Bo še kdo čez 50 let ponosen v smislu svoje države Slovenije in da je Slovenec?, saj dejstvo je da več kot se jih priseli, bolj narodna zavest bledi, sploh pa če se še priseljujejo iz raznih eksotičnih Afriških in Azijskih držav.

Pa že tako ko gledam to mladino nima pojma o zgodovini, še manj kaj je tista zdrava narodna zavednost (na to so še leve stranke pozabile, pa še komunisti so bili narodno zavedni) in da tudi tisti ki so 2. generacija pa so starši iz bivše skupne države pa govorijo da Slovenija ni njihova država… Če ti je država dala vse pa še vedno misliš da ni, potem pa pojdi nazaj, nihče te tukaj ne drži.

Ta nek vsiljen multikulturizem na dolgi rok vodi kot da bo svet postal neka celotna plemenska skupnost iz vseh narodov iz vseh držav v vsaki državi…

Mogoče politika tudi ni tako skladna danes kot 30 let nazaj, ker tudi med njimi ni več primarna pripadnost do države kot je bilo 30 let nazaj. Marsikater politik ni Slovenec ali pa je celo Slovenec, vendar mu je zaradi nekih brezveznih populistično globalističnih nazorov, ki spodbujajo mešanje 100 držav in kultur znotaj ene države postalo vseeno za državo kot tako. In če po vrhu dodamo še današnji popularen egoizem, kjer vsak gleda samo nase, smo kjer smo v nekem svetu egoistov brez kulture, brez nekih zdravih nacionalnih vrednot, pogoste laži in tako dalje…

Kdo bi tako temo s takim naslovom odpiral 25 let nazaj? Ni obstajalo takega neumneža/neumnice.

Znotraj politikov in vplivnih visokih krogih ljudi naj bi tudi pozdravljali in spodbujali čim bolj mešane zakone, da bi se to še bolj razpaslo in da bi potem oni s tem, ko imajo nekoga iz drugod potem to še bolj spodbujali oziroma tolerirali. Če imaš ti bližnjega od drugje gledaš na stvari drugače… Mislim da celo dve predsednici strank opozicije imata za moža tujca, če se ne motim tudi Fajonova in  Bratuškova. S pomočjo teh aplikacij in prolevih medijev v lasti miljarderjev je pa to še veliko lažje dosegati.

Jaz tudi nimam proti nobenemu tujcu nič, vendar se  ne spomnim, da bi kadarkoli videl toliko tujcev v Sloveniji kot jih je sedaj. Jih v enem dnevu vidiš kot jih 20 let nazaj nisi videl v 5 letih skupaj ne. Kot da si v ZDA ne pa v Sloveniji.

Anonimno 1101, 05.07.2021 ob 20:24

to je pa kar nestrpna trditev, ker vse povsod so dobri in slabi ljudje. Včasih so južneje še celo bolj prijazni, kulturni in bolj gostoljubni kot pri nas ali pa bolj severno.

Jaz sem Slovenec pa še ene nisem “zajebu”, kvečemu sem bil prevaran sam.

Če bi bil ta tvoj Avstrijec tako super se ne bi hvalila v vsaki temi z njim ampak bi preživela tudi kaj časa z njim…

Hja, če ne bi bila ogromnokrat v ČG, BIH, SRbiji, Makedoniji, bi ti mogoče verjela. Tako pa tam dol na jugu je povsem drugače kot v Sloveniji, kar se tiče odnosa do žensk. Ok, se najdejo tudi dol kaki bolj civilizirani, ampak v povprečju je ženska tam manj vredna.

Tako, da jugoviči, ne hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close