Vsak dan bolj nesrečna
Tudi za to obstaja rešitev.., ne rabiš hodit k zdravniku ali bog ne daj jemat zdravil. Za začetek dneva si privošči mrzel tuš, čas mrzle vode iz dneva v dan podaljšuj in za finale si poišči kar se da mrzel izvir nekje v naravi. Dokazano je da te bo mraz sestavil nazaj in postavil na note. Za več info zs.
Drž se in ne pozabi ni predaje dokler ni konec!
Cao… Dej piši na fanpit23@gmail.com
Težko obdobje prestajaš in ni ti lahko. Skoraj sigurno imaš nekoga, ki te imam rad. Prosim pojdi k njemu in se mu zaupaj. Četudi je bilo že tvoje zaupanje večkrat zlorabljeno.. Je vredno. Naslednji korak je, da si poiščeš strokovnjaka. Poleg psihoterapija imaš še veliko drugih odličnih metod za te vrste težav.
Rešitev je veliko. Tisto k boš začutila da je taprava je res prava za ta trenutek.
Maš to ?
Lepo bodi
Objem ?
terapevt, 06.07.2022 ob 20:25
terapija z delom, da preusmeriš misli…
knjiga- Dale Carnegie – Kako premagaš zaskrbljenost in začneš živeti
nekaj podnaslovov iz knjige- Zdržala sem včeraj. Zdržim lahko danes, Kadar se me poloti zaskrbljenost, odidem v telovadnico ali v naravo, Vedel sem se kakor histerična ženska, Zaskrbljenosti sem se otresel z nenehno zaposlenostjo, Delo je najboljše mamilo, …itd….
Ja, ampak “glava” se kar dela! Lahko se izmucis do fundamenta, pa misli se kar tavajo.. ni tko simpl…poznam zadeve.
delicije, 06.07.2022 ob 21:19
tako je -cigu migu- fajn jest pa pit, prazna vreča ne stoji pokonci, jej, pij ,kavsaj- za delo se ne ravsaj…pa mine, še prehitro !!!
Da te popravim:
Jej, pij in kavsaj, za večnost se ne ravsaj.
Ta stavek, ponarodel, pripisujejo Prešernu, ki naj bi to ‘nakracal’ na nek samostan, v katerem je živela nuna, ki ga je zavrnila.
Če je temu tako, je bil Prešeren avtor prvega znanega slovenskega grafita.
Avtorica, me veseli, da si delila svojo stisko z nami. Verjamem, da si se zamislila nad komentarji. In da boš mogoče prav zaradi naš našla pravo pot iz trenutnega obupa.
Če si res tako obupana, potem ti ostane res le še ‘molitev’ oziroma neko zelo preprosto in dobrohotno početje, kot je recimo hoja v gozdu, meditacija, molitev. Le v osami in notranji harmoniji najdemo vse odgovore, nobenega pa v stalnem konfliktu s svetom.
Peace, sista’ ☮?
Forum je zaprt za komentiranje.