Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrtoglavica zaradi cepljenja

Vrtoglavica zaradi cepljenja

Ne najdem teme zato ponovno

ima kdo vrtoglavico po cepljenju? Ko pogledaš nekam višje?

pfizer april vrtoglavica se je pojavila dober teden nazaj

Najbolje,da vprašaš zdravnika,kaksen imas pritisk?Se ti že prej kdaj vrtelo na tak način?

Lahko je od cepiva. Po cepuvih so nekateri bolj bolani kot če bi imeli covid.

V čarovniškem kotlu kuham pajke, vešče, muhe. Ko bo kuhano bom vsebino precedila. Goščo bom sama pojedla. Tekočino bom prodala. To bo krasno cepivo.

na četrtek pop sme bila cepljena s pfajzerjem, v nedeljo zjutraj se mi je zelo vrtelo, da sem morala počivati, nato me je glava bolela še par dni in slabo sem se počutila, bomo videli kako bo po drugem cepljenju

Jaz sem pa aprila vzela sirup smrekovih vršičkov, zdaj me pa srbi v nožnem palcu. A ima še kdo take težave po sirupu?

Če te potolaži, si v množični družbi. Tule malo preberi komentarje. Ni treba brati vseh 307 strani, žal jih je že nekaj dovolj.

VeDA Forum

Odgovor na objavo uporabnika
vedno več, 22.06.2021 ob 08:55

Če te potolaži, si v množični družbi. Tule malo preberi komentarje. Ni treba brati vseh 307 strani, žal jih je že nekaj dovolj.

VeDA Forum

Most experienced vertigo and tinnitus for weeks on end among other side effects. Some posts were heartbreaking people crying saying they can’t live like that and most regret having the shot. Of course media won’t print it.

Zanimivo kako se eni radi cepijo, komaj čakajo, da dobijo še dodaten strup v telo.

Drugi teh nas je pa 2/3 pa se sploh ne mislimo cepit.

Na koncu se pa ve ,da jih bo nekaj pobralo na eni strani ,prav tako pa tudi na drugi.

Kakšna je pa večja korist se pa ve.

Zanimanje za cepljenje upada ,oziroma ga sploh več ni.

to ni nič posebnega, 30.06.2021 ob 20:28

Zanimivo kako se eni radi cepijo, komaj čakajo, da dobijo še dodaten strup v telo.

Drugi teh nas je pa 2/3 pa se sploh ne mislimo cepit.

Na koncu se pa ve ,da jih bo nekaj pobralo na eni strani ,prav tako pa tudi na drugi.

Kakšna je pa večja korist se pa ve.

Zanimanje za cepljenje upada ,oziroma ga sploh več ni.

Zelo se motiš.

Jaz sem pa pred 2 meseci gledala v polno luno in zdaj postajam okrogla. Kaj naj naredim? Žal mi je, da sem gledala v luno, o tem se premalo govori.

Bimba702, 30.06.2021 ob 22:19

Jaz sem pa pred 2 meseci gledala v polno luno in zdaj postajam okrogla. Kaj naj naredim? Žal mi je, da sem gledala v luno, o tem se premalo govori.

Dejansko pa imajo cepljeni dosti stranskih učinkov. Nekateri jih seveda, ker zdravniki tako rečejo, ne povežejo s cepljenjem.

Je pa tako, da bi bilo treba čisto vsako težavo, ki se bi pojavila v nekem obdobju po cepljenju (recimo v letu, dveh, treh,…) zavesti kot morebitni stranski učinek in šele potem ugotavljati, ali je pojavnost večja kot sicer v populaciji, ne pa že kar vnaprej odkimavati, da sicer ne vedo od česa je, ampak od cepljenja pa že ne.

Ti se kar norčuj, 30.06.2021 ob 22:45

Dejansko pa imajo cepljeni dosti stranskih učinkov. Nekateri jih seveda, ker zdravniki tako rečejo, ne povežejo s cepljenjem.

Je pa tako, da bi bilo treba čisto vsako težavo, ki se bi pojavila v nekem obdobju po cepljenju (recimo v letu, dveh, treh,…) zavesti kot morebitni stranski učinek in šele potem ugotavljati, ali je pojavnost večja kot sicer v populaciji, ne pa že kar vnaprej odkimavati, da sicer ne vedo od česa je, ampak od cepljenja pa že ne.
Kaj bi šele bilo, če bi zavedli vse težave v vseh letih pred cepljenjem. ?

Bolecine v glavi se pojavljajo in trajajo najvec 2, 3 tedne. Pojavljajo se obcasno.

Se da preziveti. Covid je bistveno hujsi.

vedno več, 22.06.2021 ob 09:03

Most experienced vertigo and tinnitus for weeks on end among other side effects. Some posts were heartbreaking people crying saying they can’t live like that and most regret having the shot. Of course media won’t print it.

Ker nekateri smo nepismeni ?

Hvalaaaaa

R2D2, 07.07.2021 ob 08:16

Bolecine v glavi se pojavljajo in trajajo najvec 2, 3 tedne. Pojavljajo se obcasno.

Se da preziveti. Covid je bistveno hujsi.

Od kje vam ta podatek?

Upam da velja, ker sem dsama tudi cepljena z drugim odmerkom prejšnji četrtek, počutje še ni čisto ok, sem bolj taka depresivna, občasno se počutim kot bi bila zadeta….

Vsakic ko pridem domov iz ostarije.

Anticepilsko ima vrtoglavico.  Je tu sploh kaj čudnega?

Zanimiv forum. Na kratko sem si ogledal razno tematiko. Hvala.

Zanimiv forum. Na kratko sem si ogledal razno tematiko. Hvala.

Še enkrat oddajam, upam, da se sedaj vidi povezava.

VeDA Forum

Nanaša se na ta forum. Se opravičujem, da še enkrat oddajam tekst.

LAHKO PREVEDEŠ PROSIM V SLOVENŠČINO, 07.07.2021 ob 08:44

Ker nekateri smo nepismeni ?

Hvalaaaaa

Lahko uporabite avtomatski prevod. Desni klik odpre okence in tam kliknete na translate to slovenščina.

xrobe, 07.07.2021 ob 11:45

Lahko uporabite avtomatski prevod. Desni klik odpre okence in tam kliknete na translate to slovenščina.

Je odprlo in se prikazal zapohan shizofreni podganji fris mamicenega Darčija Čaterja  – x robeja, socialkarskega lenuha in patološke zgube.

ater

čarovnica, 22.06.2021 ob 08:15

V čarovniškem kotlu kuham pajke, vešče, muhe. Ko bo kuhano bom vsebino precedila. Goščo bom sama pojedla. Tekočino bom prodala. To bo krasno cepivo.

Če nimaš poleg krokodiljih solz in kri netopirja NE vzamem, tud če mi daš gratis!??

Tragično!!!!!!!!! ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close