Vrtoglavica zaradi cepljenja
Če te potolaži, si v množični družbi. Tule malo preberi komentarje. Ni treba brati vseh 307 strani, žal jih je že nekaj dovolj.
vedno več, 22.06.2021 ob 08:55
Če te potolaži, si v množični družbi. Tule malo preberi komentarje. Ni treba brati vseh 307 strani, žal jih je že nekaj dovolj.
Most experienced vertigo and tinnitus for weeks on end among other side effects. Some posts were heartbreaking people crying saying they can’t live like that and most regret having the shot. Of course media won’t print it.
Zanimivo kako se eni radi cepijo, komaj čakajo, da dobijo še dodaten strup v telo.
Drugi teh nas je pa 2/3 pa se sploh ne mislimo cepit.
Na koncu se pa ve ,da jih bo nekaj pobralo na eni strani ,prav tako pa tudi na drugi.
Kakšna je pa večja korist se pa ve.
Zanimanje za cepljenje upada ,oziroma ga sploh več ni.
to ni nič posebnega, 30.06.2021 ob 20:28
Zanimivo kako se eni radi cepijo, komaj čakajo, da dobijo še dodaten strup v telo.
Drugi teh nas je pa 2/3 pa se sploh ne mislimo cepit.
Na koncu se pa ve ,da jih bo nekaj pobralo na eni strani ,prav tako pa tudi na drugi.
Kakšna je pa večja korist se pa ve.
Zanimanje za cepljenje upada ,oziroma ga sploh več ni.
Zelo se motiš.
Bimba702, 30.06.2021 ob 22:19
Jaz sem pa pred 2 meseci gledala v polno luno in zdaj postajam okrogla. Kaj naj naredim? Žal mi je, da sem gledala v luno, o tem se premalo govori.
Dejansko pa imajo cepljeni dosti stranskih učinkov. Nekateri jih seveda, ker zdravniki tako rečejo, ne povežejo s cepljenjem.
-
Je pa tako, da bi bilo treba čisto vsako težavo, ki se bi pojavila v nekem obdobju po cepljenju (recimo v letu, dveh, treh,…) zavesti kot morebitni stranski učinek in šele potem ugotavljati, ali je pojavnost večja kot sicer v populaciji, ne pa že kar vnaprej odkimavati, da sicer ne vedo od česa je, ampak od cepljenja pa že ne.
Ti se kar norčuj, 30.06.2021 ob 22:45
Dejansko pa imajo cepljeni dosti stranskih učinkov. Nekateri jih seveda, ker zdravniki tako rečejo, ne povežejo s cepljenjem.
-
Je pa tako, da bi bilo treba čisto vsako težavo, ki se bi pojavila v nekem obdobju po cepljenju (recimo v letu, dveh, treh,…) zavesti kot morebitni stranski učinek in šele potem ugotavljati, ali je pojavnost večja kot sicer v populaciji, ne pa že kar vnaprej odkimavati, da sicer ne vedo od česa je, ampak od cepljenja pa že ne.
vedno več, 22.06.2021 ob 09:03
Most experienced vertigo and tinnitus for weeks on end among other side effects. Some posts were heartbreaking people crying saying they can’t live like that and most regret having the shot. Of course media won’t print it.
Ker nekateri smo nepismeni ?
Hvalaaaaa
R2D2, 07.07.2021 ob 08:16
Bolecine v glavi se pojavljajo in trajajo najvec 2, 3 tedne. Pojavljajo se obcasno.
Se da preziveti. Covid je bistveno hujsi.
Od kje vam ta podatek?
Upam da velja, ker sem dsama tudi cepljena z drugim odmerkom prejšnji četrtek, počutje še ni čisto ok, sem bolj taka depresivna, občasno se počutim kot bi bila zadeta….
Nanaša se na ta forum. Se opravičujem, da še enkrat oddajam tekst.
LAHKO PREVEDEŠ PROSIM V SLOVENŠČINO, 07.07.2021 ob 08:44
Ker nekateri smo nepismeni ?
Hvalaaaaa
Lahko uporabite avtomatski prevod. Desni klik odpre okence in tam kliknete na translate to slovenščina.
Forum je zaprt za komentiranje.