Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vročina in modrci

vročina in modrci

kako si pomagate pri težavah, ki jih imate nekatere ob visoki vročin,in s svojim malo bolj bujnim oprsjem, ko se vam vname tam spodaj.

Sama sem do sedaj vedno nosila modrce s kostjo, in vedno sem imela vneto kožo. Potem sem si enega sposodila od mame, takega čisto navadnega od Lisce in problemov (skoraj) ni več.

Me pa zanima, če ima katera modrc z TV reklame, kako se kaj obnese.

Vnetja od modrca preprečujem z vlažilnimi robčki z aloe vero. Z njimi se obrišem zjutraj in zvečer, čez dan redko, razen, ko sem prepotena. Uporabljam robčke za nego dojenčkov Huggies, zelena embalaža.

Uporabi baby puder. Za poletje je krasen.

uporabljam in pudre in skrbim za higieno, pa vseeno se mi vname skoraj do živega in potem pečččeeee, da mi je kar slabo.

po tuširanju dobro osušim, na debelo napudram z baby pudrom, če se pojavijo kakšni glivični izpuščaji pa mažem s canestenom

a vse to se lahko zgodi? hvala bogu s tem nimam težav. majhne čvrste športne prsi vedno brez moderca, poleti spodaj kopalke, ker če se le pokaže priložnost skočim v vodo in plavam priložnost je pa vsak dan na poti iz službe. jezero ali bazen? 🙂

hvala bogu, da si tako dobro razumela vprašanje, da si odgovorila celo v treh vrsticah – čisto mimo. koga briga, če imaš majhne joške, tema je o pomoči dekletom z močnejšim oprsjem.

kolegica je močnejša, pri zdravnici dobi na recept mazilo, ki jo zmešajo v lekarni. belo, na osnovi pudra. odlično suši in zdravi vnetja. jo jutri pokličem, pa napišem za katero mazilo gre. canesten ji ni veliko pomagal. preden je dobila omenjeno mazilo, je bila do krvi vneta.

Hvala bogu, da moški nimamo takih težav… 😉 lp dame

hvala bogu, da si tako dobro razumela vprašanje, da si odgovorila celo v treh vrsticah – čisto mimo. koga briga, če imaš majhne joške, tema je o pomoči dekletom z močnejšim oprsjem.

kolegica je močnejša, pri zdravnici dobi na recept mazilo, ki jo zmešajo v lekarni. belo, na osnovi pudra. odlično suši in zdravi vnetja. jo jutri pokličem, pa napišem za katero mazilo gre. canesten ji ni veliko pomagal. preden je dobila omenjeno mazilo, je bila do krvi vneta.[/quote]

neklje sem slišala, da Canesten krema tanjša kožo in se ne priporoča uporaba za daljši čas

Mogoče je res enkrat za poskusit popolnoma navaden bombažen nedrček brez kosti. Včasih je poleti ravno tista kost tako nadležna, vroča in žuli. Seveda mora biti relativno kompakten material, da še drži prsi.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

kolegica je močnejša, pri zdravnici dobi na recept mazilo, ki jo zmešajo v lekarni. belo, na osnovi pudra. odlično suši in zdravi vnetja. jo jutri pokličem, pa napišem za katero mazilo gre. canesten ji ni veliko pomagal. preden je dobila omenjeno mazilo, je bila do krvi vneta.[/quote]

Ah daj no, ko pa se ve vedno izpostavljate in mečete ven v temah, namenjenih manjšim prsim, je pa vse ok, ne … Pač nima težav, kar je res, je res.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close