Vroče, vroče :)
Tale, ki je ravnokar prišel k meni ni nevaren :))) pa še mudi se mu zeloooo :)[/quote]
A pol mene povabiš, da skup prečekirava, če deluje pravilno ….. he he he[/quote]
Kaj čem zdaj s teboj, če že imam monterja, ki bo na koncu tudi vse prečekiral, če v redu deluje. 🙂
Škoda, da se nisi prej javil, bi se zmenla, seveda če ne bi bil predrag in če bi lahko tako hitro prišel kot je moj, ker zdaj ste ful zasedeni, ko je huda vročina …. baje .:))
A pol mene povabiš, da skup prečekirava, če deluje pravilno ….. he he he[/quote]
Kaj čem zdaj s teboj, če že imam monterja, ki bo na koncu tudi vse prečekiral, če v redu deluje. 🙂
Škoda, da se nisi prej javil, bi se zmenla, seveda če ne bi bil predrag in če bi lahko tako hitro prišel kot je moj, ker zdaj ste ful zasedeni, ko je huda vročina …. baje .:))[/quote]
Ja se zna zavlečt kaka montaža. Še posebej pri kaki smski, ki si vzame čas tud za monterja….. he he he. Včasih se pol montira do naslednjega jutra……
obleci plašč — pa bo v 15 minutah gotov☺[/quote]
Ti bi me očitno rad fental.)
@Robi… monterji so vsega hudega/dobrega navajeni…:))
Sicer pa danes monterja dobit tako na hitro je res sreča…. vsi imajo ful dela, pa še vikend in praznik je pred vrati…. ampak je rekel, naj mi bo, ker sem “fejst punca” :)))
obleci plašč — pa bo v 15 minutah gotov☺[/quote]Ti bi me očitno rad fental.)
Sicer pa danes monterja dobit tako na hitro je res sreča…. vsi imajo ful dela, pa še vikend in praznik je pred vrati…. ampak je rekel, naj mi bo, ker sem “fejst punca” :)))[/quote]Šefu si se priliznila, delavček pa gaga…. daj še njemu kak sok postrezi, če vam je lani res vinograd pozebel….. :)))
Sicer pa danes monterja dobit tako na hitro je res sreča…. vsi imajo ful dela, pa še vikend in praznik je pred vrati…. ampak je rekel, naj mi bo, ker sem “fejst punca” :)))[/quote]Šefu si se priliznila, delavček pa gaga…. daj še njemu kak sok postrezi, če vam je lani res vinograd pozebel….. :)))[/quote]
a ni prav, da jo šefe šlata, delavček pa lahko gleda senco njenih oblin ☺
spet bi se en iz vrst mehkužcev rad slinil, kjer mu ni mesto ☻
Sicer pa danes monterja dobit tako na hitro je res sreča…. vsi imajo ful dela, pa še vikend in praznik je pred vrati…. ampak je rekel, naj mi bo, ker sem “fejst punca” :)))[/quote]Šefu si se priliznila, delavček pa gaga…. daj še njemu kak sok postrezi, če vam je lani res vinograd pozebel….. :)))[/quote]
Ta šef je tudi delavček in obratno;) res pa je da gagagagaga….. samo vodo pije..)
Šefu si se priliznila, delavček pa gaga…. daj še njemu kak sok postrezi, če vam je lani res vinograd pozebel….. :)))[/quote]
Ta šef je tudi delavček in obratno;) res pa je da gagagagaga….. samo vodo pije..)[/quote]Saj bi tudi kaj drucga pa če ne dobi…… 😉
Ne sprašuj preveč, raje kar ponudi…. stavim, da bo vzel iz tvojih rok 😉 :)))))
Če ima nameščen Firefox in Adblock, ti lahko pomagam.[/quote]
Firefox imam, za Adblock pa ne vem…. a to pogledam tam v programe? 🙂
Pa povej, zakaj to samo tukaj kaže, na drugih straneh pa ne? A je to namenoma tako naštimano, ali je napaka, ali kaj?[/quote]
Mam ad block že dolgo in mi pobriše vse reklame na monu, ampak tega zavihka pa ne in tudi meni najeda.
Firefox imam, za Adblock pa ne vem…. a to pogledam tam v programe? 🙂
Pa povej, zakaj to samo tukaj kaže, na drugih straneh pa ne? A je to namenoma tako naštimano, ali je napaka, ali kaj?[/quote]
Mam ad block že dolgo in mi pobriše vse reklame na monu, ampak tega zavihka pa ne in tudi meni najeda.[/quote]
Mogoče pa bi monter 007 znal to zagato rešiti 🙂 Upam, da se javi in to čim prej, če ne bom zopet drugega iskala 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.