Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vroče, vroče :)

Vroče, vroče :)

Vse delajo in vse so OK, važna je cena..
Seveda če govorimo o vsaj primerljivem razredu.

Te znamke nimajo v Mercatorju :)))[/quote]

Racunalnika, TV, avtomobila, fotoaparata, klime in se par malenksoti ne kupujem v merkatorju 🙂

A tvoja je tako zahtevna? :)))

Jaz sem bolj preprosta punca.:)[/quote]

Oh, pa saj imaš tiste LG klime, ki so videti kot slike na steni in še motive lahko spreminjaš
(skladno z lakom na nohtih). Ne vem v čem je problem :))))[/quote]

Vidiš Margotka, ko jaz nimam pojma … o klimah, sploh pa ne o teh novostih.:)

Jaz imam že 5 let Panasonic, pa dela brez problemov.

Če ti denar ni ovira, pa kakšno Toshibo ali Mitsubishi.

priporočam klimo od naslednjih proizvajalcev: Mitshubishi, Panasonic, Toshiba….nato pa gorenje, coolwex, lg, itd[/quote]

Sem se odločila za Panasonic… no vsaj tako mi je svetoval tudi serviser 🙂

Če bi pa se kar na prvo žogo odločila, pa bi jaz kupila coolwex, ker me je pritegnilo vse tisto,kar piše … 🙂

Te znamke nimajo v Mercatorju :)))[/quote]

Racunalnika, TV, avtomobila, fotoaparata, klime in se par malenksoti ne kupujem v merkatorju :)[/quote]

Ja, blagor tebi, ko imaš keš…. jaz sem vezana na mercator, da lahko kupim na obroke :))

Ja hvala res…. to za katero sem se odločila je Panasonic INVERTER (CS/cu ue 12 pke …. a lahko poveš, kaj to točno pomeni? 🙂

Še eno vprašanje… prosim ali lahko kdo pove, kako naj se rešim tega okenčka ZASEBNOST….ki ga imm sedaj na levi strani, v povezavi s tistimi piškotki… na drugih straneh mi to ne dela, samo na med.over.net. :)))))

Če ima nameščen Firefox in Adblock, ti lahko pomagam.

Če ima nameščen Firefox in Adblock, ti lahko pomagam.[/quote]

Firefox imam, za Adblock pa ne vem…. a to pogledam tam v programe? 🙂

Pa povej, zakaj to samo tukaj kaže, na drugih straneh pa ne? A je to namenoma tako naštimano, ali je napaka, ali kaj?

Ja hvala res…. to za katero sem se odločila je Panasonic INVERTER (CS/cu ue 12 pke …. a lahko poveš, kaj to točno pomeni? :)[/quote]
lep razlaga delovanja inverterja

Za razliko od on/off klimatske naprave ima INVERTER vgrajeno avtomatsko regulacijo moči kompresorja. Kompresor bo deloval s tolikšno močjo, kakršna je potrebna, da se doseže in vzdržuje želena temperatura v prostoru.

Primer: Predpostavljajmo, da imamo klimatsko napravo, ki ima moč hlajenja 3 kW, prostor pa bi radi pohladili na 25°C. Klimatska naprava se bo zagnala s polno močjo. Ko pa se bo temperatura prostora pričela približevati nastavljeni , bo klimatska naprava pričela zmanjševati moč kompresorja, hkrati pa tudi zmanjševala vrtljaje ventilatorja na notranji enoti.

Takšna naprava je zato komfortnejša – manj bo neprijetnega pihanja in bo tudi tišja. Primernejša je tudi za nočno delovanje. Naprava se ne zaganja znova in znova. Ker deluje konstantno in z manjšo močjo, je njena življenska doba daljša kot pri on/off klimatski napravi. Negativni aspekt je, da je takšna naprava dražja od navadne, vendar pa bo na dolgi rok razliko v ceni opravičila z manjšo porabo energije. Inverter porabi 30% manj energije na obratovalno sezono kot on/off klimatska naprava. S tega naslova se vam lahko že v treh obratovalnih sezonah povrne razlika v ceni. Nekatere evropske države subvencionirajo nakup inverterjev, saj ne obremenjujejo okolja tako močno kot on/off klimatske naprave. V kolikor imate zadostna denarna sredstva, vam vsekakor priporočamo nakup inverterja.

Na dolgi rok se vam bo naložba obrestovala. Po našem mnenju je bolje kupiti “navaden” inverter brez dodatnih funkcij (senzorji gibanja, časovniki, ionizatorji, plazma filtri …), kot pa navadno klimatsko napravo z vsemi dodatnimi funkcijami.

Če ima nameščen Firefox in Adblock, ti lahko pomagam.[/quote]

Firefox imam, za Adblock pa ne vem…. a to pogledam tam v programe? 🙂

Pa povej, zakaj to samo tukaj kaže, na drugih straneh pa ne? A je to namenoma tako naštimano, ali je napaka, ali kaj?[/quote]
To je tako namerno.

Za Adblock pa vpiši v Google in ga namesti.

Pa še navodila: http://med.over.net/forum5/read.php?151,8805354,8805401#msg-8805401

@X6, hvala za pojasnilo…. imaš en sladoled v dobrem :))

@Robi,

zakaj namerno… kakšna je korist od tega? 🙂

Bom si jaz to v miru pogledala, pol pa vidla, kaj naredit.:)

Kaj pa, če nisem registrirana, to tudi kaže? :)))

To nima veze z registracijo. To je ta novi zakon, ki določa, da mora uporabnik imeti na razpolago, da izbere ali dovoli shranjevanje piškotkov na svojem PC ali pa ne.

To nima veze z registracijo. To je ta novi zakon, ki določa, da mora uporabnik imeti na razpolago, da izbere ali dovoli shranjevanje piškotkov na svojem PC ali pa ne.[/quote]

Eh, ja, to mi je vse znano, samo zakaj tega “ZASEBNOST” potem ko klikneš te piškote, ne kaže, ampak samo tukaj na forumu.

Oh, pa saj imaš tiste LG klime, ki so videti kot slike na steni in še motive lahko spreminjaš
(skladno z lakom na nohtih). Ne vem v čem je problem :))))[/quote]

Vidiš Margotka, ko jaz nimam pojma … o klimah, sploh pa ne o teh novostih.:)[/quote]

Ma daj, in zdaj boš kupila Panasonic z nekim inverterjem, pa sploh ne veš kaj to je, namesto da bi izbrala takšno, ki bi ti pasala h nohtkom. Ah, čist si me razočarala :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ma vseen drek je katero boš kupila. Ker itak drobovje je made in China, ohišja pa ma vsaka svoje po znamkah. Primerjaj cene za isto moč.[/quote]

Sem vprašala serviserja, pa priporoča Panasonic 🙂

@Matki
č … Gorenje so baje slabe :)))[/quote]

pol bo pa spet štala, ker bodo tujci zaslužili – naš javni sektor bo pa treba zmanjšati ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vidiš Margotka, ko jaz nimam pojma … o klimah, sploh pa ne o teh novostih.:)[/quote]

Ma daj, in zdaj boš kupila Panasonic z nekim inverterjem, pa sploh ne veš kaj to je, namesto da bi izbrala takšno, ki bi ti pasala h nohtkom. Ah, čist si me razočarala :))))[/quote]

Hehehe… zdaj že vem kaj to je. 🙂 Saj nisem samo tebe, sem jih že več pred teboj in jih še verjetno bom…. razočarala 🙂

Sem vprašala serviserja, pa priporoča Panasonic 🙂

@Matki
č … Gorenje so baje slabe :)))[/quote]

pol bo pa spet štala, ker bodo tujci zaslužili – naš javni sektor bo pa treba zmanjšati ☺[/quote]

:)))) a si ti v javnem sektorju, pa te je strah? :)))))))

:)))) a si ti v javnem sektorju, pa te je strah? :)))))))[/quote]
nope

strah me je, ker bo treba odpuščene v JS še vedno plačevati (Zavod), pa prekvalificirati, … skratka fasal bom višje in nove davke
odoše meni profit u 3PM ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Klima je že doma; zdaj čakam monterja 🙂 zdaj on zmontira, pol pa grem v hladovino ležat.:)

@NMw3, predvidevam, da boš fasal v vsakem primeru

Bibitka

Pazi se monterjev. Se zna zavleči tale montaža do jutra, glede nato, da je še vikend pred vrati.

Tale, ki je ravnokar prišel k meni ni nevaren :))) pa še mudi se mu zeloooo 🙂

Tale, ki je ravnokar prišel k meni ni nevaren :))) pa še mudi se mu zeloooo :)[/quote]

A pol mene povabiš, da skup prečekirava, če deluje pravilno ….. he he he

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close