Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vrnitev iz raja – Sharm El Sheikh

Vrnitev iz raja – Sharm El Sheikh

to je ves komentar kar si ga premogel?????hehehe

tvoj zgornji način je: vzameš dve stvari iz konteksta in ju skombiniraš po svoje v celoto in zapišeš kontradiktornost….ponovno brez dokazov….

v prvem postu govoriva o potovanju z malčkom…v drugem postu o avanturi in ti si to skombiniral???? aja pa še to….tudi ko potuješ na lastno roko moraš sem ter tja priti med turiste….

sicer pa…zakaj se sploh trudim….škoda časa in besed

tale post vzami kakor hočeš…od tu naprej ne bom komentirala ničesar več….presega mojo mejo dobrega okusa….

lep dan še naprej mačkon….

…trudimo se kadar nam je za koga mar…

Se podpišem pod ta stavek.

Jaz se največkrat potrudim. Če mi že ni mar za dotičnega (dotično), pa mi je mar zase. Saj konec koncev tudi zaradi nas samih ni vseeno, kaj zapišemo, mar ne?

Vzamem dva tvoja stavka, ki se oba nanašata na tvoj doktorat iz potovanj v arabski svet, sta zapisana v isti niti in imata oba v naslovu “Sharm El Sheikh”, ti pa zahtevaš dokaze. Dokaze?!? V debatah se poslužujmo argumentov, dokazi pa… Hmm, dvomim da veš, kaj si hotela povedati, še manj pa, kako naj bi se naj dokazovalo.

Če si se želela prepucavati, kdo je bil na več potovanjih, jaz ali ti, pa ni uspelo. Bi morda celo pristal na igro, pa sem mnenja, da mora biti vsaka stvar na določenem nivoju. Debata preko neta npr. takšna, da se uporabljajo vsaj v določeni meri ločila in velike začetnice, če so že ostale vrline debatiranja pomanjkljive. O argumentih npr. se da razpravljati, ko se pa enkrat obe strani strinjata (oz. nobena ne protestira), ni več vračanja nazaj in ponovnega debatiranja o že dorečenem, ker je pač morda nekdo ugotovil, da je sam sebe za******.

Strinjam se torej s tvojim stavkom o “meji dobrega okusa” in z veseljem sprejemam “ponudbo”, da se debata prekine.

mačkon

PS: Komentarjev bi v prejšnjem postu premogel seveda še veliko več, pa sem poskušal biti čimbolj nazoren. Saj veš, vsak si o sogovorniku ustvari določeno mnenje in prepričan sem bil, da je najbolje, da ti mnenje podam jasno in na enostavni način. Da bi bilo zate lažje …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close