Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vrgla sem ga ven iz bajte

Vrgla sem ga ven iz bajte

Ima ljubico.
Postavila sem ga pred vrata.
Ljubica ne pusti, da se preseli k njej.
Sedaj živi na vikendu in vidno hira (od samih sendvičev se ne da živet))
ter hodi bolj ali manj zanemarjen okoli.

Sedaj naj pa ljubico prepirča, da ga vzame k sebi.
Jaz ga ne bom, zguba.
Pa zima se bliža, vikend pa ni izoliran in je hladno. Naj ga zebe

Res si žleht, kako lahko tako? Pa saj ti ni mame ubil no… ljubice pridejo in grejo, ti pa nekoga zaradi tega pustiš, da tako trpi..in to nekoga, ki.si ga predvidevam imela rada! Ne razumem te res ne.. vedno ravnaj z ljudmi tako, kot bi želela, da ravnajo drugi s teboj. Ne glede na njihovo obnašanje, ti ostani kar si. Karma hitro vrne

Upam da se bo naučil kaj iz tega. Pa ti se tudi drži.. VSe dobro.

Čist preveč te zanima kaj je in kako mu je, a ne?

Kako mu je ime in kako se piše?

Kje je ta vikend, da mu priskočim na pomoč v zameno za uporabo ljubice! Predvidevam, da je lepša od tebe in da mu da, ko moški rabi seks….

Vesel oče

A lahko zdaj jaz pridem k tebi na petelinji zajtrk?

Res si žleht, kako lahko tako? Pa saj ti ni mame ubil no… ljubice pridejo in grejo, ti pa nekoga zaradi tega pustiš, da tako trpi..in to nekoga, ki.si ga predvidevam imela rada! Ne razumem te res ne.. vedno ravnaj z ljudmi tako, kot bi želela, da ravnajo drugi s teboj. Ne glede na njihovo obnašanje, ti ostani kar si. Karma hitro vrne
[/quote]

Čeprav je provokacija: z njim ravna kot je on ravnal z njo.
Podpiram!

Provokacija je tole ja. Ženske vsaj v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kar ne vržemo iz bajte ven nekoga no 🙂 Pa tud če ima ljubico. Ne reagiramo takole ne glede na karkoli 🙂

Kot sem rekla zgoraj. Bolj so take zgodbe realne da kljub vsemu vztrajajo in kar ne zapustijo partnerja oz. vržejo iz bajte. Danes odprte tema:

MOŽ ME VARA, A GA NE BOM ZAPUSTILA, PRIJATELJI PA ME OBSOJAJO

Če si se tako odločila, je že prav tako. Volk menja dlako, naravo nikoli.

Ti boš do konca življenja na roke, prjatu. Neužiten si. Nobeden, ki se tako obupano ponuja, nikoli nikjer ne dobi. Ampak to je butastim desničarjem zastonj razlagat. Ste pač zabiti.

Je pa očitno tudi ta tema provokacija

MOŽ ME VARA, A GA NE BOM ZAPUSTILA, PRIJATELJI PA ME OBSOJAJO

Zdaj ej tvoja “naloga” ta, da pri sebi predelaš stvari tako, da boš zgodbo lahko zaključila že z drugom stavkom: (vrgla sem ga iz bajte). 😉

Pa vzemimo tole za realno.
Recimo da se to meni zgodi. Hiša je verjetno skupna. Jo dam v prodajo (ali pa mi žena izplača moj delež) in si potem oba iščeva vsak svojo bivališče dalje.
Kako pravijo – če je vojna, naj bo vojna za vse! 🙂

Ziher si od dole s Premurja. Tvoja pička ni vredna dobesedno nič. Maš se srečo, da eden igra budalo zate.

Ziher si od dole s Premurja. Tvoja pička ni vredna dobesedno nič. Maš se srečo, da eden igra budalo zate.
[/quote]

Vsaka šola nekaj stane…upam da se ga lekcija prime, tebi pa tudi čas za premislek. Dobro premisli kako naprej in naj te ego ne slepi, da ti potem ne bo žal

EDINO PRAVILNO, in čestitam za pogum!

Zakaj bi morala biti vojna za vse, če je samo on šibek člen in seronja v odnosu.

Naj žre sendviče in naj ga zebe, če ga ljubica nima dovolj rada, da bi ga vzela k sebi.

In kaj želiš s tem povedat? Da si zasluži? Zakaj se sploh obremenjuješ z njim, če ti ni mar? V svoji glavi očisti.

kej boljšga se boš moral spomnit,
Še poceni vikendov se ne da prodat, kaj šele pol bajte, ki ni razdeljena, neetažirana…
Glih čakajo v vrsti na tvojo polovico, ja seveda

Ljubica pa ga tud ne bo vzela k sebi, ker ji je pomoje povedal, da je bil v zvezi, ona pa je mislila, da je samski. Zdaj je pa obe razočaral, jao jao haha….

kej boljšga se boš moral spomnit,
Še poceni vikendov se ne da prodat, kaj šele pol bajte, ki ni razdeljena, neetažirana…
Glih čakajo v vrsti na tvojo polovico, ja seveda
[/quote]

Menda greš na sodišče, če te ne more druga stran izplačati se pač proda celotna hiša in kupnina razdeli. Dobita lepo vsak pol “hiše”, kupec pa celo.
Morda ni pravično !?

Pozdravljeni. Dajte no, če jo je varal je prav, da ga je vrgla ven. Imam prijateljico, ki je dobila slikovno in vsebinsko gradivo kdaj jo partner vara pa je nora ženska še vedno ob njem. To moraš bit resnično blesav, nor, zabit, nesposoben videti 1+1, da ne vidiš, kdaj ti partner laže…Njuna veza je še čisto sveža (2 meseca), prej 5 let in kot pravijo, bivše nikoli ne bo pozabil. Eno je razum, drugo srce in ta je s srcem pri bivši z razumom pri novi. Blesava nova pa ja kaj naj rečem, več se ne da…Če ima nekdo možnost, da zve, da tvoj partner ni druga kot lažnivec in prevarant in to šele na začetku veze, potem nimam opravičila za take ženske, ded jo mota, zdaj ko bi lahko našla srečo drugje je že z samim štartom in vtrajanjem pojasnila kakšna je njena pamet, pol pa naj trpi.

Poznam eno tako… sicer ne trdim da te ni varal, ampak preverila pa tudi nisi. Vbila si si v glavo, impulzivno sprejela napačno odločitev, zdej se pa sprašuješ kako rešit situacijo oz. Iščeš potrditev, da si naredila prav… Imam eno tako kolegico, ki je sicer ful super, dokler se strinjaš z njenim pogledom na svet. Ženska vedno sprejme napačno odločitev v lajfu. Trenutno je samska v najemu s tremi otroki, vsak ma druzga fotra, stara je 32… imela je vse, družino, moža, otroka, podarjeno stanovanje in si je popolnoma sama kriva, ker je sprejela v kljucnih situacijah vedno napacno odlocitev zaradi svojega ega.

Legendaaaaa!!!
Ce je moski tako pateticen da ni znal ceniti kraljice ki jo je imel doma naj pac strada 🙂

Za zvezo sta potrebna dva, seveda morda ti nisi popolnoma nedolzna, a si je v tem primeru luknjo skopal sam!!

Nevem zakaj bi mogla pustit da copata s tabo. Zasluzis si vec 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close