Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vremenarka Katja na POP TV

vremenarka Katja na POP TV

najbrž v negativnemALEX napisal:

> Zato, ker ste posebni tipi.

hm, a ni “bit poseben tip” čisto neposebno. vsak konec male slovenije ma posbne tipe…

O jej.Kakšna tema.Mislim, da jo je treba pustit na miru.Ni omembe vredna.Obična voditeljica pač, ki se trudi biti uspešna.A ji ratuje?:)

Men je pa luštna, simpatična punca. Kaj pol če mal zavija ?
Kar se pa tiče ljubljančanov, pa tudi jaz ne vem kaj nekatere tolk motijo ?!?
Pa nisem ljubljančanka, sem pristna Gorenjka. Sicer ma pa vsaka regija svoje fore. A jih nimamo no ?

my thoughts exactly!!!

> ja, je kr rejena

To pa lahko samo ženska napiše!
Rejena! Zaboga, ni okostenjak, pa je že rejena! Meni se zdi glih prav.

Bodite vi malo bolj skulirani, pa ni treba, da vam gre na živce vsak naglas, ki je drugačen od vašega (npr, katja), pa bodo tudi drugi bolj prijazni do vas.

Vem, da si domišljate, da govorite čisto slovenščino, brez neekga naglasa, a seevda ni tako.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A dejte no, a še niste ugotovili, da kamera doda kile?? Ta ženska je v resnici bolj suhcena…

Glede naglasa pa: ja včasih je bistveno bolj zavijala kot zdaj..ampak tisto ni bil noben poseben naglas se mi zdi, bolj je bilo to neznanje nastopanja oz. govora pred kamero…

Drugače sem pa jaz takoj za, da pride kak štajerc/ka na tv za vremenkota/o 😉 Maste tko lušten naglas…

LP.

Kako bi bilo dolgčas na svetu, če bi bili vsi idealni. Televizija ti doda kar nekaj kil. V živo je Katja prava “bejba”, marsikatera bi ubijala za njeno postavo. Kar se pa tiče narečja, vsi pač ne moremo govoriti enako kot roboti(dolgčas).

DOL Z ZABARJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. je ful, ful suha(dvomim, da je tista, ki je napisala komentar bolj vitka od nje. morali bi jo videt v živo.
2. mi je simpa, ker se vedno nasmejim, ko reče oblačno
3. v tem je bistvo, da je na Popu morda malo bolj sproščeno vzdušje

na POP je najboljša vremenarka Vesna Slapernik, reza se tud mal afna, Trontelj pa dolgovezi. pa Erjavec je tud smotko. Čohk bi mal shujšal, rečte še za njega, da mu kamera doda kile, al pa un Mark Žitnik, ki je tud v živo pravi rejeni pujsek!
Pač, če si medijsko izpostavljen, pričakuj kritiko na vsako deko več ali manj..

Mene njeno zavijanje ne moti. Me pa moti vse ostalo na njej in mi je tako zoprna, da joj. Kot prvo misli, da je cel sever Štajerska in moraš imeti res srečo (pribl. enkrat na leto), da se spomni, da obstaja tud Koroška. Kot drugo pa ravno tako zadeva njeno odlično poznavanje geografije, ker ima redne probleme s tem kje je v Slo. Celje oz. kje je celjsko in kako se reče jugovzhodnemu predelu Slo.
Ne vem no, pa, če bi se vsaj 1% manj nosila, bi bil že viden napredek…

Ja, pa to nisem napisala, ker bi ji bila česarkoli fouš. Ker zame na njej ni popolnoma nič lepega. Ali pametnega. Vsaj, kar se tistih 15 minut na dan tiče, kar je na tv…

Nisem iz Ljubljane niti iz okolice Ljubljane, pa lahko vseeno mirne duše rečem, da Ljubljančani govorijo bolj pravilno slovnico kot katerakoli druga regija. Gorenjci so jim tudi zelo blizu po pravilni izgovorjavi. Ostali planšarji pa kar nekaj zavijajo, da se jih redkokdaj sploh razume. Prekmurci imajo pa že kar svoj jezik, ne samo narečje. In temu potem oni rečejo “materinski jezik”… da ne bom počil od smeha.

Men je tud prou luštna,sam fora je to, da ponavadi ko ona vodi,fotr,mama in jaz pojma nimamo kakšno bo vreme,jaz pravim da je luštna,fotr,da se je zradila,mama pa da smešn govori.

Zredila,pardon,ne zradila,ha,ha!

Pa a je sploh vazno, a se je zredila al ne, ka vas to briga, me prav zanima kdo od vas je popoln.
To da se na forumu odpirajo teme na dolocene osebe je cist mimo, dajte se s CIM drugim ukvarjat in ne s KOM, vsak je, tak kot je.
Pa zabarji gor pa zabarji dol, LJ je cist kul.

Jajcka in podobni! Ste pa res pametni.. Ce se tukaj ne bi odpirale take teme, potem bi lahko kar zaprli forum. Kako ste vsi skupaj zamorjeni…. jao…

Jajcka, pa daj ti kaj bol zanimivega gor!
Pa še res ste zamorjeni.

Pa seksa tudi rada.

Tole je pa pravi forum zakompleksanih babnic, brez izjeme.

kako pa to veš, a si jo ti posexala, haha?

Avtor: Nadja2
Datum: 13-05-04 15:21

Pa seksa tudi rada.

——————————————

Ja jest tudi in kaj potem? Mislim, kakšni bedni post-i????????

tud mi ni jasno,kaj je narobe v tem, če se vsake tolk na Tv pojavi nekdo, k ni čisti raho.je takoj rejen in bi moral dat par kilc dol.a mi smo pa vsi krasno suhi in lepi in brez naglasa,a?pa sej ne gre za same filmske zvezde in manekenke.mimgrede, punca je čist luštna in simpatična,se mi zdi.bi ji lohk marskera bla mal fouš,če bi bla tkole kritična do sebe, k je do vsega tlele na forumu.
nia

Ne bi se obešala na naglase. meni je bolj smešno, ko pokažejo vreme za vsako regijo posebej (pa nisem iz Ljubljane!!), kot bi bila Slovenija najmanj bivša Sovjetska zveza. Pol je pa 5x isto (mogoče stopinja gor ali dol)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close