vremenarka Katja na POP TV
Ma v tričetrt oddajah po ljubljansko zavijajo. DONS, FILEM..
Potem pa imamo eno vremenarko, ki pa zavija malo drugače, pa gre to vam , gospodi iz Ljubljane, seveda zelo na jetra.
Zdaj, ko ste z vstopom v EU postali le evropska provinca, s eboste morda nehali napihovati kot žabe.
mojim staršem je dekle ful všeč, meni se zdi malo smešna, ampak mi je pa všeč, da smo malo razgibali medijsko sceno tudi z govorci, ki niso brezhibni retoriki, konec koncev je na tak način medij bliže občinstvu. samo spomnite se, kako so bili včasih vsi pogrebno resni na radijih, zdaj pa je prav zabavno poslušat. čeprav pa priznam, da velikokrat bruhnem zaradi nepismenosti nekaterih novinarjev in neupoštevanja osnovnih pravil našega jezika.
sicer pa… kaj smo pa vam ljubljančani tako hudega naredili? nikol se nisem imela za kaj superiornega, kvečjemu nasprotno! sem pol korošica, ampak, kadar koli sem šla na koroško, so imeli precej pikrih na zalogi zame kot za ljubljančanko. pa tudi drugje sem začutila negativen odnost že apriorij, ker živim v ljubljani. smrk 🙁
ma sploh ne vidim problema,javno nastopanje bi se moralo izvajat v knjižnem jeziku,zdej kdor to zna ni tarča posmehov pa naj bo to ljubljančan,primorec ali pa štajerec…skratka jaz sem ljubljančan in ljubljana brez ostalih slovenskih velemest nebi bila ljubljana .
sploh ni važen kje živiš glavno da se dobr počutiš
Forum je zaprt za komentiranje.