Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vreme na Zakintosu

vreme na Zakintosu

V petek se odpravljamo na Zakintos (JUPIII !!!), pa me zanima, kakšna oblačila vzeti s sabo. Vem, da bo vroče, zanima me samo, ali potrebujemo tudi dolge rokave/hlače. Sicer nismo preveč zmrzli, morda pa bi za otroka vseeno vzela nekaj toplejšega?!

Tudi ostali nasveti (rent a car, hrana, dobre restavracije, plače, izleti…) bodo dobrodošli !

Aja, gremo v apartmaje hotela Ariadne v bližini Tsilivija (JV).

Hvala!

Avto lahko rentaš bolj poceni prek interneta.Julija sem tako rezervirak preko JUNIOR RENTACAR.Škoda fabia,klima,polni kasko me je stalo za 4 dni 160evrov.Plaže so fantastične.
Vse kje cool.Dobro se imej in ciao

Koliko bi te pa prišel (renatacar) na samem otoku? A veliko več? Mi smo računali (tako je bilo na Lefkadi in Paxosu) na okoli 50.000 SIT (torej okoli 200 evrov) za ves teden? A je letos toliko dražje?

20-30% več

Julija smo bili na Zakhinthosu (štiričlanska družina – otroka 8 in 5 let). V 12 dneh smo bili samo v kopalkah ali pa nagi, torej ne potrebuješ ravno veliko, razen za na letelo (hehehe).
Otok je čudovit, bili smo v kraju Drossia, blizu Tsilvija. Privat apartmaji – odlični (klima, TV, radio, hladilnik, vse novo), svoja plaža, svoja taverna, minimarket… pravi raj na zemlji, najboljši dopust do sedaj !!! Najbolj fascinantna je voda, ta je zares čista. V Laganasu je blo preveč gužve za naš okus, sicer pa če maš avto…ni problema, splača se in pogledat želve, pa ladijsko razbitino. Cene: citroen C3 za 3dni 100EUR. PAZTE da ne parkirate kjer piše taxi….nas je stalo 65 EUR!!
Aja, pa naj vas ne spravi v slabo voljo če boste na letališču mal dlje čakal na prtljago (beri 1,5 ure) to je le GRČIJA.

LEPO SE IMEJTE, mislim da vam ne bo žal.

jst se odločam abi šla na dopust v Grčijo ali Bolgarijo…
pa me zanima prek katere agencije ste šli in kolikšna je bila cena?
Hvala za odgovor
pozdrav

pa še eno vprašanje
a je slučajno na plažah potrebno plačati ležalnike-v mislih imam to,da ne smeš sam prinesti svojih armafleksov oz. karkoli?
hvala za odgovor

Ne vem če sprašujem mene, lahko pa ti odgovorim, če ti bo kaj v pomoč.
Šli smo z Globetourjem in smo bli zadovoljni. V privat apartmajih, kjer smo bli mi, je bla plaža in ležalniki z senčniki zastonj, pa še gneče ni. Na velikih plažah v Tsilviju in Laganasu pa staneta 2 ležalnika + marela 6EUR na dan.
Za Bulgarijo pa sem slišal naslednje: cene so nizke, hoteli so odlični, precej gneče je, slabost pa ja to, da je bolje da se zadržuješ v hotelskih kompleksih, zunaj je baje veliko kriminala in ropov, res pa je da še nisem bil tam. V Grčiji vsekakor naletiš na drugačno okolje zato nisem bil v dilemi.

LP

hm…lezalniki so na vseh palzah…za placat seveda…. ni pa nobenih problemov ce imas s sabo armafleks in si posteljes kjerkoli zelis…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close